![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Grałem na wakacjach u kuzynki w simsy, stworzyłem rodzinę. Później rozdzieliłem tą rodzinę (przeprowadziłem połowę w inne miejsce) i importowałem do plików obie rodziny. W domu je instalnąłem i teraz połowa rodziny nie jest związana z połową rodziny
![]() 1. Da się zrobić tak, żeby obie części rodziny się "połączyły" w 1 rodzinę? 2. Da się przeprowadzić 2 połowę do 1 połowy rodziny i tak żeby się traktowały jak swoje? A nie jak jakichś nieproszonych gości? Proszę o szybką odpowiedź, darvd29 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jeśli rodziny się znają można insimem ich połączyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no znają się ale kiepsko
![]() ![]() A pytanie na inny temat: Gdzie znajdę savy z Sims2 ? Bo chcę instalnąć Simsy: Zwierzaki a tam pisze że savy zapisują się w innym formacie, a może się zdarzyć tak, że kiedyś instalnę simsy bez dodatku ![]() PS. I prosiłbym o wyjaśnienie jak to jest... Instaluję Zwierzaki, a potem wchodzę w Simsy 2 "zwykłe" i gram z dodatkiem? EDIT. Dobra już wiem jak z savami. Dla innych co nie wiedzą: jako savy należy skopiować cały folder EA GAMES z MOICH DOKUMENTÓW! Ale nie wiem co z tym drugim ![]() Ostatnio edytowane przez darvd29 : 29.09.2010 - 19:54 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zainstalujesz zwierzaki to musisz rozpoczynać grę klikając na ikonkę zwierzaków.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dzięki avenly.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|