![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem,zainstalowałam inSimenatora,a teraz moi simowie nie mogą się starzeć,simkom w ciąży nie powiększa się brzuch(zwierzakom także nie idzie dalej ciążą,jest w ciąży,ale nie rodzi),wszystko mogę robić tylko ręcznie. W obiekcie Dorastanie dałam starzenie się na tej parceli włączone,a wszystko jest dalej tak samo,a do tego co chwila wyświetla się błąd "Object Error Controller - Age Bad gosub tree number" to wtedy daję reset,ale dalej jest tak samo,jak daję delete to trochę dłużej nie ma tego Erroru... Z kolei jak dam cancel to to okienko się znowu włącza... Przyznaję,do tego gram jeszcze na tych kodach:
agesimscheat on setQuarterTilePlacement on boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true AddneighbortoFamilycheat on boolprop testingcheatsenabled true boolProp petActionCancel true bugJarTimeDecay off boolProp dormSpecificToolsDisabled false sethighestallowedlevel 255 intProp maxNumOfVisitingSims 99 Do tej pory wszystko działało normalne,a po zainstalowaniu tego inSimenatora pojawia mi się ten błąd... Ostatnio edytowane przez lithium : 26.10.2010 - 15:51 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|