![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Postanowiłam tworzyć nowy wątek, żeby wiedzieć tak jak w temacie.
Mi średnio ładuje. Ładowanie (początek) - 2 min Wchodzenie do miasta - jakieś 3 min Tworzenie nowej rodziny - kilka sekund Wchodzenie do rodziny aby pograć - około 3-5 min. Troszkę szybko, ale niestety wczoraj ściągałam parę rzeczy dodatków mebli do "packages" i ładowało dłuuuuuugo. ;O i zastanawiam, jak u was? Podstawowe informacje o grze i moim komputerze: Czy oprócz podstawy, są zainstalowane inne dodatki? (Wymarzone podróże, Kariera, Po zmroku) Wersja gry: najnowsza aktualizacja tzw 6.0 Zainstalowane MODY (.package): tak, 48 plików prócz dodatków Specyfikacja komputera (procesor, ilość pamięci RAM, karta grafiki): AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2,19 GHz, 3,00 GB RAM, ATI Radeon X1950 GT System operacyjny (Windows XP\Vista\7): Windows 7 Ultimate 64-bit
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Mnie też tak średnio, ostatnio miałem formata i jeszcze nie instalowałem 4/5 moich dodatków z neta.
Ładowanie (początek) - 2 min Wchodzenie do miasta - 5 min Tworzenie nowej rodziny - kilka sekund Wchodzenie do rodziny aby pograć - 5 min Podstawowe informacje o grze i moim komputerze: Czy oprócz podstawy, są zainstalowane inne dodatki? (Wymarzone podróże, Kariera, Po zmroku) Wersja gry: najnowsza aktualizacja tzw 6.0 Zainstalowane MODY (.package): trochę... Specyfikacja komputera (procesor, ilość pamięci RAM, karta graficzna): Intel Celeron M 520 1,60 GHz, 2,00 GB RAM, Mobile Intel 945GM Express Chipset Family System operacyjny (Windows XP\Vista\7): Windows Vista Home Basic 32 bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ładowanie z początku:ok.1 min
Wchodzenie do pustego miasta:ok.1 min Wchodzenie do miasta z rodziną:ok.2-3 min |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi sie bardzo szybko ładuje gra. Praktycznie wszystko w jakąś minutke.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mój zestaw testowy S3 ładuje się trochę dłużej ale to z racji ~1700 dodatków z sieci -> gra poprostu okrutnie nie ogarnia buforowania plików i dysk twardy nie wyrabia;
Ogólnie można mieć bdb procesor i sporą ilość pamięci RAM jak i tak gra zacznie 'zabijać' dysk twardy... |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mi bardzo szybko się wszystko ładuje. To początkowe z jakieś 50 sekund, wchodzenie do miasta z minutę, wchodzenie do rodziny aby pograć nią max 2 minuty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja nawet nie wiem. Poprostu przez ten czas ide zrobić coś innego, np. kanapke. Wtedy nie marnuje czasu na oglądanie pasku ładowania, bądżź czytania wciaż tych samych porad.
![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
U mnie za to wchodzenie do miasta wolno się ładuje. Nie ma to nic wspólnego ze słabym laptopem, ale raczej z dodatkami z sieci, których mam bardzo dużo.
Ładowanie (początek) - 3 minuty Wchodzenie do miasta - jakieś 5,6 minut, w tym czasie zazwyczaj idę coś zrobić. ![]() Tworzenie nowej rodziny - kilka sekund Wchodzenie do rodziny aby pograć - około 2 minut.
![]() |
#9 |
|
![]()
MI się dość szybko ładuje
początek-1 minuta wejście do miasta - 3-4 minuty nowa rodzina - kilka sekund wejście do rodziny - 3-4 minuty |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi ładują stosunkowo krótko, ale zauważyłam, że jest to zależne od rodziny =D
ładowanie początkowe- ok. 1minuty wejście do miasta z rodzinka - 3,5-4 minuty tworzenie rodziny- kilkanaście sekund |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|