![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chciałam przedstawić mój pierwszy dom w The Sims 3. Przepraszam za linki ale nie umiem tego inaczej wstawić. Prosze o szczere opinie!
Rzuty: ![]() ![]() Bryła, przód i tył: ![]() ![]() Wejście główne: ![]() Kuchnia: ![]() Salon: ![]() Gabinet, przepraszam zrobiony na 'odwal': ![]() ![]() ![]() Łazienka dla gości na parterze: ![]() Jadalnia: ![]() Korytarz na piętrze: ![]() Sypialnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Pokój dla niemowlaka: ![]() ![]() Prosze o szczere opinie! @Gingers: Pozwoliłem sobie poprawić linki, co żeby się lepiej oglądało ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 08.01.2011 - 20:55 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hahahaha ! Fajne ! Ludzie to mają tam widoki. Patrzy w okno a tu woda. Tak tylko ciekaw jestem jak samochody wyjeżdżają ? Zewnątrz dom jest prosty ale w środku ładny. 9/10
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
1. Bryła jest okropna, i ta woda wokół niej też.
2. Wejście, Kuchnia i Salon nie zachwycają, ale nie są złe ![]() 3. Po co przepraszasz za to że gabinet jest zrobiony na odwal, skoro go nie dokończyłaś to on obniży ocenę w domku ? Nie rozumiem jak z własnej woli można zrobić coś na odwal :?. 4.Łazienka dla gości wygląda jak wyciągnięta z jakiejś parceli publicznej. 5. Jadalnia strasznie uboga, też nie zachwyca. 6. Może teraz będę za ostry ale ta sypialnia wygląda jak pokój w burdelu a nie w domu. 7. Łazienka jest całkiem, całkiem tylko zbyt ciemna i pusta. 8. Pokój dziecka jest pusty i do tego mało przytulny. Ogółem : Dom zachwycający nie jest wydaje mi się że cały jest robiony na odwal, ale każdy jakoś zaczynał, popracuj nad bryłą i ogrodem, lepiej dobieraj meble i staraj się aby pokoje nie były puste. 3.5/10 (Było by 4.5 gdyby nie ten potworny gabinet). Przed linkiem do zdjęcia napisz [ img ] tutaj link [ /img ] (tylko wszystko bez tych przerw w nawiasach.
#4 |
|
![]()
Chyba mówiłam że to mój pierwszy dom, zdążyłam zrobić z 20 innych.
![]() A bryła właśnie taka miała być i nic nie zmienie. Prosiłam o opinie a nie złośliwości. |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bryła i wnętrze nie jest najgorsze, ale już kompletnie mi się nie podoba ta woda wokół domu, nie wiem w jakim celu ona tam się znajduje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bryła sama w sobie nie jest zła. Moim zdaniem jest nawet ciekawa, tylko źle zagospodarowana. Wystarczyłoby zmienić ilość i wielkość okien, dodać trochę filarków podbierających piętro i obniżyć dach. No i oczywiście usunąć wodę wypełniającą niemal całą parcelę, co rzeczywiście wygląda źle.
Pomieszczenia nie są źle urządzone, jeśli chodzi o dobór mebli i kolorystykę. Są jednak zbyt puste. Niewiele widać tam dekoracji, poza pokojem dziecięcy, gdzie ich użycie i nieodpowiedni dobór wprowadziły chaos. Pokój też jest za zimny dla dziecka. Najlepszym pomieszczeniem jest sypialnia, ale ustawienie zestawu mebli i pomalowanie ścian i podłogi w jedynym kolorze, to nie jest żadna sztuka. Chętnie zobaczę, jak rozwinęły się Twoje zdolności budownicze. Najlepiej pokaż ten dwudziesty dom, będzie zapewne najlepszy ze wszystkich ![]() Pozdrawiam, Irbis ![]()
#7 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Chętnie zobaczę kolejny domek, czym więcej ich zrobisz tym bardziej do przodu pójdziesz, zakładając że będziesz się stosowała do rad forumowiczów. I nikt cie przecież nie zmusza do zmiany bryły ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Aktualnie nie mam już The Sims 3 bo nie działają, zrobie dom w the sims 2 a jak już naprawie trójke to wtedy zrobie dom i go wstawie, przepraszam za problemy.
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Wnętrze jest niezłe ale z zewnątrz jest za prosto i za dużo wody
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie domek taki szarobury. Woda mi nie przeszkadza-nawet fany pomysł. Bryła prosta. Przeraza mnie najbardziej ten wylot (?) od komina w dziecięcym pokoju.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|