Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.01.2011, 14:38   #1
mmi80
Guest

Domyślnie Mój sim ma tylko głowę!!

Witam
Ściągnęłam z internetu parę skinów i gotowych simów. Jednak w grze, gdy idą się kąpać (tzn kiedy są nadzy) mają tylko głowę. Nie rozumiem czemu tak jest. Jest tak u kilku simów obydwóch płci. Mężczyzn, których ściągnęłam to atleci, nie wiem jak zrobić by byli tacy w grze, ale kobiety były normalne.
Drugi mój problem tyczy się gry z kodem. Gdy tylko wpisuję kod boolProp.... non stop wyskakuje okienko, że wystąpił błąd i są trzy opcje do wyboru: cancel, reset i delete. Strasznie to uciążliwe. Jak pozbyć się tego problemu, oczywiście chciałabym nadal używać kodu.
pozdrawiam)))

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.01.2011, 15:51   #2
Owl Finch

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Mój sim ma tylko głowę!!

Co do pierwszego problemu to jest to zwyczajny błąd ściągniętego z internetu dodatku. Co do drugiego - tak się niestety dzieje, chyba jest to spowodowane jakimś modem z internetu.
Owl Finch jest offline  
stare 05.01.2011, 16:21   #3
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

A co do pierwszego problemu poszukaj takich skinów z dopiskiem "showerproof"
stare 17.02.2011, 18:18   #4
ultraviolence

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał mmi80 Zobacz post
Drugi mój problem tyczy się gry z kodem. Gdy tylko wpisuję kod boolProp.... non stop wyskakuje okienko, że wystąpił błąd i są trzy opcje do wyboru: cancel, reset i delete. Strasznie to uciążliwe. Jak pozbyć się tego problemu, oczywiście chciałabym nadal używać kodu.
pozdrawiam)))
Niestety Cię nie pocieszę, ale będziesz musiała przeinstalować grę. Wieki temu, kiedy jeszcze używałam boolPropa (nieumiejętnie, muszę przyznać; było to jednocześnie moje pierwsze zetknięcie z dwójką), miałam identyczną sytuację. W tym wypadku zwykła reinstalacja nie przyniesie skutku. Dodatkowo zalecam wyczyszczenie rejestru z pozostałości odinstalowanej gry. Dopiero wtedy będzie można brać się za ponowną instalację... Jednak jeśli nie masz pojęcia, jak to zrobić, radzę zwrócić się do kogoś o pomoc, bo możesz nieźle namieszać w systemie. Grzebanie w rejestrze przez osobę niedoświadczoną choć odrobinę, może skończyć się katastrofą.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania