![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kolejna chata w moim wykonaniu, tym razem nieco większa, przeznaczona dla 2 osób:
To, że mam to w dupie, nie oznacza że tego nie rozumiem. Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 20:26 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
bryla mi sie nie podoba, ale mysle ze ogrodek poprawil by te sprawe
![]() salon jest fajny, tylko dodoalbym wiecej dodatkow. i kuchnia jest troszke za prosta ![]() 6.5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bryła jest fajna
![]() W środku strasznie pusto i szaro..chociaż widzę, że w środku sam Maxis? więcbiorąc to pod uwagę nie jest źle. W miarę wszystko dopasowane do siebie. Tylko dodawaj więcej dodatków,( jakies książki, naczynia, w kuchni itp) bo tak dom wygląda na opustoszały. Gdzie są rzuty?? Nie rób zdjęć w trybie kupowania ( żeby nie było widać tych kratek). Czemu w łazience nie ma lustra?;> Najbardziej podoba mi się sypialnia ( wszystko w miarę gra). Bryła: 8/10 Wnętrze: 5/10 Ogród ( a raczej jego brak) 1/10 Kombinuj dalej ![]() Pozdrawiam.
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Więcej zdjęć już nie mogłeś dać? Strona mi się dwie godziny ładowała
![]() Ironia. Ja nie rozumiem, jak taka wielka chałupa może być TYLKO dla 2 osób! Nawet pomijając, że ja robię bardzo małe pokoje generalnie... Zdjęcia zrobione na odwal się. Jakkolwiek o salonie mogę powiedzieć, że nawet mi się spodobał, korytarz próbuje ratować honor wraz z różowo-czerwoną ścianą w kuchni, tak reszta jest monotonna i bez pomysłu. Co ja mam tu oceniać? I gdzie wcięło rzuty? Ponarzekałabym sobie może na wielgachne pomieszczenia, a tak odebrałeś mi tą przyjemność ![]() Podciągnęłam o 0,75 punktu za fajna bryłę. 5,75/10 A obrazy Maxisa, o ile nie ma się IKEI (a Ty ją masz ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 20.02.2011 - 10:20 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dom ma ładna bryłę podoba mi się.Przed pokój jest duży i bardzo ładnie wygląda.Salon też jest śliczny.Kuchnia też jest fajna ale nie podoba mi się trochę ten kolor ściany
![]() Łazienka mi się nie podoba nie pasuje tam podłoga do biały ścian.Ale domek jest niezły i ładnie zrobiony bez dodatków z neta ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Omg...
Bryla no może być no ale masakra brak ogródku ... hyyym .. Środek? strasznie szaro i pusto nie wiem jak mam ocenić nie podobają się mi meble iwg. Ogólnie nie mam dom nie wyraził na mnie dobrego wrażenia. |
![]() |
#7 |
|
![]()
Bryła ok, niech żyje prostota! Ogród by się przydał, strasznie dużo wolnej przestrzeni zostało. Brak barierki przed drzwiami jest jakiś... dziwny. W ogóle ten ganek za mały trochę.
Przedpokój jest szary i smutny ![]() ![]() Jak to wszystko jest ustawione, jak się wchodzi na górę (bo okna na piętrze chyba nie są dla jaj) pewnie się nie dowiem, ale już trudno. Za dom dam... 6/10 :/ |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|