| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

te piksele są urocze :3 

"Jak łatwo się domyślić, w tym temacie pojawiać się będą moje simy." naprawdę?! ![]() simka ładna,ALE jeśli kreujesz ją na gospodynię średniowieczną,to CO U LICHA ZNACZĄ TE PAZNOKCIE?! I TEN MAKIJAŻ?!rozumiem,że sobie jakieś zielone błocko w powieki nawcierała,ale błyszczyka nie ogarniam (może jakiś świński łój,żeby się błyszczało?). zrób ją w wersji nude albo natural look i będzie git majonez.  | 
| 

| 
		#3 | |
| 

Guest 

| 

Paznokcie. No tak, szczerze mówiąc je przeoczyłam. x3 Znalazły się przez przypadek na jej modelu, stworzonym w BodyShopie i teraz za każdym razem, kiedy wprowadzam ją do gry, po prostu je usuwam. Tym razem zapomniałam.  

![]() Co do makijażu, to pozwoliłam tu sobie na pewną swobodę i przymknięcie oka na całe zgrzebne warunki - Brielle ogólnie rzecz biorąc to typ osoby, która "na pobliskim targu kupuje przeróżne specyfiki kosmetyczne, sprowadzane przez kupców z dalekich stron", nie boi się nowości, a i dostęp do tego typu niewystępujących normalnie w jej okolicy rzeczy ma - mieszka w mieście, które w dużej części żyje z handlu. Cytat: 

| 
|
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

aaaach rozumiem.ale dziewczynę z gospody stać na takie kosmetyki?może gdzieś dorabia po kątach?  

![]() zrób jej jakiegoś mena - księciunia i pokaż  
		 | 
| 

| 
		#5 | 
| 

Guest 

| 

Trochę lekcji makijażu. Średniowieczny błyszczyk? Miód lub tłuszcz zwierząt. Kobiety gryzły usta by naołyneła do nich krew i smarowały miodem lub tłuszczem by wyglądac na zdrową i kuszącą. Cienie do powiek to nie błotko,ale pogłybyć to oczywiście jaknapisała Panna Lu kosmetyki ze wschodu,ale racja gosposi na takie cuda nie stać-mogła więc sama je robić. Mieszając kolorową korę,glinkę,węgiel,suszone rośliny z tłuszczem,że wychodziła gęsta masa,którą nakładano na oczy. 

A żeby nie było,że nie na temat. Simka mi się baaaardzo podoba,jej oczy przyciągają. Napewno jakiś bogaty kupiec na nie poleci  
		 | 
| 

| 
		#6 | |
| 

Reputacja: 10 

| 

Cytat: 

![]() ![]() ![]() co do samej simki, to dosyć ładna, kocham rudy kolor  3 ![]() no i te zielone oczy, takie duże, można się w nich utopić ![]() a do robienia fotek polecam program fraps, jest nawet poradnik u nas na forum  

Mój profil na WATTPAD 
			 | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Reputacja: 26 

| 

No, poza tymi tipsami to bardzo ładnie, choć ja zauważyłam jeszcze maxisowe brwi. Ale w jej przypadku to specjalnie nie rażą. Ładna.

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

Guest 

| 

Dziękuję wszystkim za komentarze - co do brwi, to jakiś czas temu stwierdziłam, że może warto by jej je zmienić - jak dotąd nie znalazłam żadnych, w których by mi się podobała.  

| 
| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

Jest bardzo ładna, tylko z tym zielonym makijażem to trafiłaś jak kulą w płot. Ten zielony w ogóle nie pasuje.  

Dam ci 9/10  
		 | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|