![]() |
#1 |
Reputacja: 26
|
![]()
No dobrze, może na początek wyjaśnię parę spraw. Nie przerzuciłam się na trójkę - po pierwsze. Zatem proszę się nie dziwić, jeśli zdjęcia w tym dziale będę prezentować raz na ruski rok. Po drugie, akurat Simów w trójce tworzę (na razie) raczej nie na pokaz, ale do grania. Także, pewnie każdy będzie miał swoje imię i charakterystykę. A po trzecie, jeśli ktoś chce mi zasugerować granie w trójkę bez dodatków z neta, może od razu sobie darować. Zwłaszcza, że teraz już i do trójki, i do dwójki staram się pobierać wyłącznie dodatki wysokiej jakości. No, to chyba wystarczy tego przydługiego wstępu.
![]() Gram nią już od dłuższego czasu. To dziewczyna o zdecydowanym charakterze, charyzmatyczna. Jednocześnie jest dość miła (wbrew pozorom), świetnie gra na różnych instrumentach i nie trzeba jej długo namawiać, żeby zaprezentowała jakiś kawałek (ma cechę "Wirtuoz"). ![]() Tu w trakcie dobierania bardziej eleganckich ciuchów na jakąś imprezę. ![]() A tu robiąca swemu bratu wymówki pt. "No i jak ty się ubrałeś, w tych ciuchach będziesz łaził po piramidach?!". Brata też pokażę, muszę mu tylko porządne zdjęcia zrobić. BTW, wybaczcie, że tym razem tak ich mało ![]() No, to by było na tyle chyba. Proszę o szczere opinię i ew. konstruktywną krytykę.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 10.07.2012 - 10:37 Powód: nicka zmieniłam w tzw. międzyczasie ;) |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|