|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
link: http://www.youtube.com/watch?v=jNXTqMqagkM
Willę budowałem 5[h] 18[m] i 50[s], filmiki budowy zajmują aż 224 GB miejsca na dysku, dom jest na parceli 64 x 64, by zmieścić filmik na youtube musiałem przyśpieszyć na maksa i usunąć jakieś 80% filmu, dom posiada wiele szczegółów, ściany nie są puste i mało jest pustych przestrzeni. Jest to mój pierwszy dom wybudowany w The Sims 3 czego efektem jest to, że zapomniałem o nowej opcji Sims 3 własnego wyboru koloru, jest to też mój pierwszy bardziej przemyślany ogólnie w Simsach dom. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Strasznie dziwna ta willa
![]() ![]()
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
oglądnąłem filmik i muszę powiedzieć że jestem na nie.
projekt niezbyt przemyślany - 5h na projekt to ja za ten czas mam tylko fundamenty i parter. porządne projekty robi się dłużej (zazwyczaj tydień) fajny pomysł z filmikiem, też taki typ prezentacji preferuję od pewnego czasu ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ogólnie to podziwiam Cię, że spędziłeś nad tym aż tyle czasu. Mnie by się od razu nie chciało. Pomysł z wybudowaniem willi miałeś całkiem fajny, aczkolwiek nie podoba mi się ona. Jest ciemno, tych różnego rodzaju kolumn jest za dużo, ogólnie wszystkiego jest za dużo. Mam nadzieję, że Twoje inne projekty będą lepsze. Powodzenia!
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
To nie jest willa, a raczej jakieś muzeum (ogromna ilość rzeźb) lub hotel (aż tyle łóżek w jednym pomieszczeniu), czy nawet siłownia. Nie podoba mi się. Raczej nie wygląda to, jakby było przemyślane.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Willa kojarzy mi sie z większą ilością pięter, co tutaj tego nie widac . A willa wcale nie musi byc na dużej działce. Moze byc na takiej 40x30 o ile dobrze wiem chyba taka jest, wykorzystac dobrze teren i także powstanie świetny dom zwany " Willą " . Bryła ... ładna , podoba mi sie ustrojenie kwiatowe i tym żywopłotem przed domem . Ale no niestety tez jestem na nie bo wyszła z tego totalna kolumbryna ;x . Ja zwykłe domy robie kolo 2 dni a ty taki zrobiłes w 5h . Zrób inna i daj do ocenki . z chęcią ocenie bo bardziej wole budować domy w simach niz grac nimi
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|