![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej
Czemu domów z plażą pobranych od tego użytkownika:http://www.modthesims.info/member.php?u=223325 nie mogę umieścić w Jaskini Pokrzyku? Potrzebny jest jakiś kod albo hack? Ostatnio edytowane przez Liv : 14.06.2011 - 14:54 Powód: Livka serdecznie pozdrawia administrację, która tu wcześniej zajrzała. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A masz Nocne Życie i Podróże? Bo te dodatki są wymagane...
Edit: Właśnie sprawdziłam w Twoim profilu i wygląda na to, że masz... A widzisz te parcele w skrzyni domów? Ostatnio edytowane przez Björk : 14.06.2011 - 10:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam je w skrzyni, gra je widzi, mogę je wyjąć, ale nie mogę postawić.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Niektóre z domów tego użytkownika mają dostęp do plaży. Wzięłaś to pod uwagę i ustawiasz je w odpowiednim miejscu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak, właśnie o to chodzi, ściągnęłam tylko te domy z dostępem do plaży. Ustawiam je przy drodze, owszem niektóre mają za małą odległość do morza, ale niektóre leżą w morzu prawie całe a i tak nie mogę ich postawić
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zważ, że te domy wymagają dokładnej odległości od morza, nie mogą być bliżej lub dalej, bo wtedy nie będą pasowały. Najlepiej wiedzieć, w jakiej okolicy autor stawiał te domki.
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
... albo pomóc sobie za pomocą kodu i zmniejszyć/zwiększyć szerokość plaży.
Kod brzmiał mniej więcej "modifyneighbourhoodterrain" (wywołaj konsolę do wpisywania kodów i wpisz "help", następnie znajdź kod podobnie brzmiący do tego, który napisałam). Potem znakami [ i ] możesz podwyższać lub obniżać poziom ternu, aczkolwiek radzę BARDZO uważać z tym kodem (m.in. ja sama przez niego mam teraz bardzo nierówny teren w otoczeniu i niektóre domy nie mogą mieć piwnic...) Ah, i ten sposób działa od dodatku "Czas wolny", a nie jestem pewna, czy w samym "Osiedlowym życiu" również. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuję, Liv idę próbować
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |