![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Chciałbym zaprezentować już trzeci dom na tym forum jest w innym stylu niż dotychczasowe, lecz chyba najbliższy moim upodobaniom Przejdźmy do prezentacji W tym domu mieszka trzydziestoletnia pani architekt pozwoliła mi porobić parę zdjęć ![]() Uploaded with ImageShack.us Powiedziała mi abym się rozgościł i oznajmiła mi, że musi trochę popracować ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Kiedy byłem pochłonięty robieniem zdjęć właścicielka powiedziała, że w wolnych chwilach uwielbia gotować ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pani Architekt powiedziała że na drugim piętrze nic niema i żebym tam nie wchodził ![]() Uploaded with ImageShack.us Nalegała abym jak najszybciej zrobił zdjęcia jej ulubionemy pomieszczeniu - sypialni ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Po obejrzeniu sypialni wszedłem do łazienki ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Właścicielka powiedziała, że musi wychodzić i żebym się pośpieszył, więc pośpieszne wybiegłem do ogrodu ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Kiedy wszedłem do altanki zobaczyłem przepiękny widok na zatokę ![]() Uploaded with ImageShack.us Na koniec pożegnałem sie z właścicielką Rzut na kompleks ![]() Uploaded with ImageShack.us Rzut na pierwsze piętro Domu 'Nadmorskiego' ![]() Uploaded with ImageShack.us Dziękuję i liczę na oceny! ![]() Ostatnio edytowane przez Spectrum : 18.06.2011 - 10:55 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|