![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kilka informacji wstępnych:
1. Tak, wiem, pomieszane style, ale ja nie umiem inaczej. 2. W domu mieszkają: Atanazy Akumulatorek, Ida Brzoskwinia (narzeczona Atanazego) i Zosia Akumulatorek (kosmiczna córka Atanazego). Czyli: dorosłych sztuk: dwa, dziecko w wieku szkolnym sztuk: jeden. 3. Dom znajduje się w okolicy, gdzie przez okrągły rok jest lato, więc posiłki jadane sa w ogrodzie. Poza tym zapomniałam zrobic jadalnię wewnątrz. I tak by się nie zmieściła... 4. Mieszka tu też robot Kordian, ale jego przemilczmy, on tu tylko sprząta. 5. Na jednym zdjęciu załapała się Zosia na stoisku z lemoniadą. Sory. 6. Biblioteczka jest w salonie. Widać jej kawałek na czwartym zdjęciu. Widok domu z zewnątrz: ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() Wejście: ![]() Salonokorytarz ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia Atanazego i Idy: ![]() ![]() ![]() Sypialnia Zosi: ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() Rzut: ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Jest przeuroczy, naprawdę fajny, tylko ten czubaty dach nad wejściem mi się nie podoba.
Świetne meble, zwłaszcza kanapa i fotel w salonie (skąd je masz?) ![]() -dzięki ![]() Ostatnio edytowane przez treys : 26.06.2011 - 09:26 |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam takie domki! Słodkie,przytulne,dużo dodatków.10/10
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Puste otoczenie wokół domu mnie nie przekonuje. Sam domek miał chyba przypominać ruderę, ale coś nie wyszło
![]() Bardzo mi brakuje drzew ![]() W środku lepiej, ale patrząc na te zdjęcia mam wrażenie, że w gruncie rzeczy dom jest po prostu pusty. Ciekawy pomysł z tą tapetą z IKEI w łazience! Kuchnia... Hm, meble takie jakieś. I kolorystyka taka nudna. Nie podoba mi się ostatecznie. Nie mówię, że jest źle wykonany, bo nie jest, ale tu chyba wchodzi w grę mój dziwny gust ![]() 3/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niby fajny, ale jednak nie podoba mi sie te pomieszanie stylów móże nie jest widoczne na pierwszy rzut oka \, ale po głębszym przyjrzeniu się pomieszczeniom można zauważyć wiele niedociągnięć
![]() Lecz bryła bardzo mi się podoba ![]() ![]() Ogółem jakby zebrać plusy i minusy tego domu to by wyszło około 5/10 ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bardzo podoba mi się łazienka oraz sypialnia - szczególnie to łóżko! W całym domu są bardzo ładne tapety. Tylko trochę dziwny jest ten stary telewizor tak jakby w przejściu O.O.
7/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ten dom mi się nie podoba. Nie chcę Cię obrażać, ale musisz jeszcze popracować.
Salon... pusty (?) Sypialnie - nawet fajnie, tylko tak ostatecznie, to nic do siebie nie pasuje. Myślę, że to był zamierzony efekt. Łazienka fajna, przytulna. Liv ma rację co do kuchni, jakieś tam, coś tam, byle co, na odczepnego. Moja ocena - 4/10 (za łazienkę i w gruncie rzeczy też za fajne sypialnie) |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
BRYŁA: Całkiem ciekawa.
OGRÓD: Bardzo ładny SALON: Ładna kanapa ale salon jest za mały SYPIALNIA: Bardzo ładna łóżko jest cudowne i ta tapeta jest fantastyczna SYPIALNIA DZIECKA: Jest ładna ale łóżko by można zmienić na jakieś bardziej kolorowsze KUCHNIA: Nie ładny jest ten kolor ścian meble ładne ale ten kolor nie pasuje do mebli i podłogi i na dodatek by się jeszcze firanki przydały by się na okna ŁAZIENKA: Ładna łazienka nie jest zła |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|