![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Witam serdecznie. Chciałbym zaprezentować Wam mój pierwszy dom na tym forum. Uznałem, że ostatnio jest za dużo domów w nowoczesnym stylu, więc postanowiłem zrobić coś bardziej tradycyjnego.
Dom wybudowany jest na działce o rozmiarach 40x30. Cena: - umeblowane - 73984§ - nieumeblowane - 49055§ Proszę o szczere opinie, żeby wiedzieć co robię dobrze, a co zmienić. Wiem, że zdjęcia są dość kiepskie, ale dopiero się uczę. ![]() Dom przeznaczony jest dla czteroosobowej rodziny - rodziców, syna w wieku szkolnym i córki - najlepiej nastolatki. Cały dom wykonany jest bez dodatków z internetu. Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taras przy salonie ![]() Kuchnia i jadalnia ![]() ![]() ![]() Korytarz ![]() Sypialnia chłopca ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() Download: http://www.megaupload.com/?d=5CVOHXJS Z góry dziękuję za opinie, mam nadzieję, że domek się spodoba. Ostatnio edytowane przez Conoscent : 08.08.2011 - 10:36 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|