|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Emm. No to zaczynam. Od razu może powiem, że simy w TS3 nigdy nie wychodziły mi więc dobrze, ale mimo tego zapraszam do oglądania, komentowania i oceniania
![]() Dagmara ![]() ![]() Codzienne ![]() Wizytowe ![]() Do spania ![]() Sportowe ![]() Kąpielowe ![]() Anna ![]() ![]() Codzienne ![]() Wizytowe ![]() Do snu ![]() Sportowe ![]() Kąpielowe ![]() No to na razie tyle. Proszę o komentarze i oceny, pozdrawiam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
aggr nie lubię tego nosa
![]() simki wydają mi się trochę czerwone Dagmara jest śliczna, usta są super, oczy zresztą też ![]() Anna nie mój typ, ale ładna jest. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No to ja druga.
Dagmara ma ładną fryzurę, ale nie pasuje jej do twarzy. Ta też mi się średnio podoba, nie ten nos i zbyt kościsty podbródek. Ubranie codzienne ma ładne, ale buty są źle dobrane. Takie zimowe kozaki do letniej sukienki? Coś tego nie czuję... Sukienka wizytowa jest najlepsza, reszta ubrań jakoś mnie nie zwala z nóg. Anna jest od niej dużo ładniejsza. Fajna fryzura i twarz, no może usta mogłyby być ciapkę niżej. Ubranie codzienne super, tylko rajstopy bym sobie darowała, jej nogi wyglądają "brudno". Reszta ubrań całkiem spoko. Strój kąpielowy jest bardzo ładny, ale... wygląda trochę jak zdjęcie wklejone na ciało dziewczyny ![]() Dagmara - 5/10 Anna - 7,5/10 Czyli - jest w miarę dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dagmara na pierwszy rzut oka jest ładna, ale oczy są za blisko, zdecydowanie.
Za Dagmarę 6/10. Anna mi się zupełnie nie podoba, poczynając od fryzury, kończąc na ciuchach. Aczkolwiek ma w sobie coś, co przyciąga moją uwagę ![]() Za Annę 3/10 Ostatnio edytowane przez Muse : 13.07.2011 - 20:57 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Skąd masz fryzurkę Anny? Jest taka... niezwyczajna. Ogólnie Anna jest nawet ładna, aczkolwiek usta są chyba za wąskie... albo nos za szeroki.
Dagmara... hmm... strasznie nie lubię tej fryzury! Ta simka także ma za wąskie usta (a przynajmniej według mnie). Ogólnie nie jest źle. Za pierwszą- 7/10 Za drugą- 8,8/10 Czekam na inne simki. Z chęcią je ocenię ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Dogza, Cam, arancie, Nesyetta dzięki wielkie za komentarze, prawdę mówiąc spodziewałam się gorszych ocen..
![]() Nesyetta, fryzura Anny jest stąd LINK Więc może kolejne simki, robione dość dawno więc nie są idealne.. Andrea ![]() ![]() ![]() Sophie ![]() ![]() ![]() Zapraszam do krytykowania ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
W Sophie nie podobają mi się jej włosy są takie sztuczne, ale ma takie słodkie oczka. Ostatnie zdjęcie - strój wieczorowy jak miewam podoba mi się najbardziej, jest taki szykowny.
Nie jest źle 8,5/10 |
![]() |
#8 |
|
![]()
Andrea jest bardzo, bardzo ładna
![]() Sophie - śliczna! Jest taka słodka, lubię takie ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Sophie ma bardzo słodkie oczka
![]() Andrea- również ładna, nawet bardzo, tylko nos jest moim zdaniem za szeroki. Za nią dam 9/10 Buty w tym drugim stroju są genialne.
![]() |
#10 |
|
![]()
Sophie jest śliczna, taka słodka i dziewczęca. 10/10 Natomiast Andrea ma trochę za wąską twarz albo za blisko osadzone oczy. A może tak mi się wydaje przez tę fryzurę.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|