![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witam! Oto mój domek do konkursu : ,,Pokaż mi swoje wnętrze ''
Jest to mój pierwszy domek więc proszę o wyrozumiałość. Dom ,,Słoneczna plaża'' Ten dom plażowy charakteryzuje się jasnoniebieskimi i żółtymi kolorami. Znajduje się w nim dużo kwiatów. Jest idealny dla młodej osoby, która przyjechała na wakacje by odpocząć i zaszaleć jednocześnie. Bryła: ![]() Ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() Salon i jadalnia: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() Łazienka (sorki inaczej nie umiałam zrobić): ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() Pokój dzienny: ![]() Widok z lotu ptaka: ![]() Proszę o oceny ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dobra walnę prosto z mostu domek na pierwszy rzut oka zdaje się ładny ale potem jak się przypatrzyłam to coś mi nie pasowało...
1.Ogród:Nawet,nawet ładny lubię jak jest dużo roślinności bo faktycznie jest jej dużo.... 2.Salon : Kobieto ! ... Daj jakieś firanki do okien obrazy bo po prostu jest tam pusto. 3.Jadalnia:Nie podoba mi sie jest zbyt pusto rośliny 2 czy nawet 1 i tylko na tyle było cię stać ?! 4.Kuchnia:Nawet fajna tylko nie pasuje ta lodówka i piekarnik... 5.Łazienka ![]() 6.Sypialnia:Fajna,fajne łóżko tylko ten fotel nie pasuje trochę... 7.Garderoba:No wygląda troche na garderobę ale jest okropna... Dobra podsumując dom za dużo tego niebieskiego nie podoba mi się,bryła taka pospolita. 7/10 na zachętę... Pozdrawiam Kysiula ;* EDIT: Ale nie obraz się na mnie,bo to tobie ma się podobać a nie mnie i tu liczy się tylko twoje zdanie... Ostatnio edytowane przez revive : 21.07.2011 - 18:38 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przede wszystkim zdjęcia mi się nie podobają, na niektórych widać kratkę, na innych są opuszczone ściany, nie wygląda to dobrze.
Ogródek ogólnie mi się podoba, ciekawy pomysł z tymi fontannami ale jest ich chyba troszkę za dużo, urokowi terenu wokół domu dodaje spora ilość różnych kwiatów. Nie podoba mi się umiejscowienie jakuzzi, w rogu, daleko od domu i w dodatku całkiem na widoku ![]() Wewnątrz miłe wrażenie robi kuchnia, sypialnia a także salon lecz okna są jakoś dziwnie ustawione ale to może być moje subiektywne odczucie gdyż nie lubię kiedy okna się stykają na rogu ścian. W łazience kolory za intensywne i tak jakoś pusto, nie ma ręczników czy innych ozdób. Brakuje rolet, zasłon lub firanek, gołe okna odbierają wnętrzu klimat, pasują tylko do niektórych styli.
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety, ale domek nie podoba mi się. Dlaczego? Proszę bardzo:
W ogrodzie za dużo kwiatów! Współczuję ogrodnikowi ![]() Nie lubię jak okna stykają się na rogach. Kuchnia za ciemna. W łazience nie ma żadnych zasłon, czy rolet. Podobnie jak w salonie. I do łazienki prowadzą szklane drzwi? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zacznijmy od ogrodu - kojarzy mi się z działką i to nie rekreacyjną, uprawną.
Co prawda w ogrodzie sa ładne hortensje, ale poukładane w rządkach co daje taki 'uprawny' efekt ![]() Przydałby się wolny trawnik, przecież na wakacjach ludzi grają w piłkę badmintona, itp. We wnętrzach meble są przypadkowo dopasowane, mam przeczucie, ze cierpiałaś wtedy na niedobór mebli do gry ![]() Nie podoba mi się, że w oknach nic niema oraz, że są umiejscowione niesymetrycznie.W łazience jest za niebiesko, oraz wanna nie pasuje do umywalki, i myślę, że w łazience jest zdecydowanie za pusto, można by wstawić pralkę lub regał z ręcznikami Ogólnie to nie jest źle, ale mogło być lepiej, wydaje mi się, że przekombinowałaś z ogrodem i nie pomyślałaś w urządzaniu wnętrz, to na tyle domek ocenię na 3/10, |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|