|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy ten dom jest ładniejszy niż mój pierwszy? | |||
Tak, jest ładniejszy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 100.00% |
Nie, jest brzydszy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujących: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam.
Nazwałam ten dom ,,Brązowy budyń" ponieważ główny kolor jaki w nim panuje to właśnie brąz. I dlatego bo przy wymyślaniu nazwy dla niego jadłam akurat budyń ![]() Typ parceli - Mieszkalna Właściciele - Magda i jej córka Paulina Skowronek Wartość parceli: Nieumeblowana - Około 40 tysięcy Umeblowana - Około 60 tysięcy Spis pomieszczeń: -Przedsionek -Pokój gościnny -Salon z jadalnią -Kuchnia -Pokój Magdy -Pokój dziewczynki -Łazienka Na zewnątrz jest jeszcze taras oraz ogródek za domem. Bryła. Znowu zwykły kwadrat tyle, że ma taras i piętro. ![]() ![]() Przedsionek. Teraz jest większy niż poprzedni. ![]() ![]() Pokój gościnny. Łóżeczko i skrzynia z zabawkami na wypadek gdyby w odwiedziny przyjechało również dziecko. ![]() ![]() W salonie znajduje się również stół i krzesła. ![]() ![]() ![]() Kuchnia. Przepraszam za tę firankę która ,,weszła" w szafkę. I żeby nie było nieporozumień, kosz na śmieci stoi przy pół-ściance. ![]() ![]() Pora na pokój Magdy który znajduje się na piętrze. ![]() ![]() ![]() Pokój jej córki, także znajduje się na piętrze. ![]() ![]() ![]() Ostatnie pomieszczenie na piętrze to łazienka. ![]() ![]() ![]() Teraz pora na taras. ![]() ![]() Ogród który znajduje się za domem. ![]() ![]() ![]() Rzuty z góry. I piętro ![]() II piętro ![]() Tak wiem, że nie jest ładny ale się starałam. Proszę o szczerą krytykę i ewentualne rady co zmienić. Możliwe, że to mój ostatni projekt w trójce bo już w tym tygodniu powinni mi naprawić komputer i wreszcie zainstaluje sobie dwójkę! A jak ją zainstaluję to od razu sobie kupuję dodatek i strasnzie się niecierpliwię ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|