![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zespół The Sims: Średniowiecze właśnie opublikował aktulizację gry do wersji 2.0. Aby zaaktualizować swoją grę, należy, jak zawsze, wejść do programu startowego gry i ściągnąć łatkę.
Lista zmian i ulepszeń: Możliwość "wyprowadzenia" dziecka bohatera Stawiając nowy budynek, dla swoich bohaterów można postawić wersję nieumeblowaną Możliwość dodania makijażu w trybie tworzenia sima Można zmienić ubranie dziecka w trybie twozenia sima Nowy obiekt: stół do szachów Został naprawiony błąd, który znacznie spowalniał wczytywanie miniaturek sima w trybie tworzenia sima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() źródło: www.simy.pl
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Przyznam, że w wersji angielskiej tytuł dodatku prezentuje się o wiele lepiej... Po stokroć wolałabym tłumaczenie na "Piratów i szlachtę" niż "Piratów i bogatych", ale to tylko taki drobniusieńki szczególik ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 04.08.2011 - 06:11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Fajnie, że jest nowa łatka, ale ja nadal boję się ją zainstalować po przebojach, jakie zapewniła mi poprzednie (brak możliwości zapisania gry).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
1. Znów pojawił się problem z kolorem oczu bohaterów - każdy z nich ma teraz granatowe tęczówki. 2. Makijaż dla simek jest zrobiony "na szybkiego" - po ustawieniu makijażu, w grze prezentuje się on całkowicie inaczej. Na dodatek po ponownym wejściu w tryb planowania odzieży/makijażu, simka wygląda, jakby go w ogóle nie miała (widać tyko kredkę do oczu i zmienioną pomadkę... jeśli cień do powiek był, teraz się zmył ![]() 3. Przed chwilą, po zaplanowaniu ubrania jednemu z dzieci, właśnie wywaliło mnie do Windowsa. Uroczo ![]() Dlaczego każda łata do Średniowiecza okazuje się takim NIEWYPAŁEM? EDIT: No, może nie każda... Na poprzednią akurat nie narzekałam.
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 04.08.2011 - 08:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
EA po prostu jest niepoważne. Już każdy przyzwyczaił się do błędów w The Sims 3, ale żeby i Średniowieczne na odwal robić? To zdecydowanie przesada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|