![]() |
#1 |
Guest
|
![]() To jest mój pierwszy dom, który dodaje na forum ^_^
Myślę, że się podoba. http://imageshack.us/g/808/screenshot126u.jpg/ ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us LINK DO GALERII; http://imageshack.us/g/808/screenshot126u.jpg/ Ostatnio edytowane przez Mryka : 25.08.2011 - 10:00 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Widać, że lubisz eksperymentować. Mam nadzieję, że w przyszłości wyjdzie z tego eksperymentowania świetna bryła. Ta jest trochę dziwna, a do tego rozkład okien daje niemiłe wrażenie. W środku zaś wydaje mi się, że jest napchane za dużo rzeczy w jest w jednym miejscu. Do tego zdjęcia są tak skadrowane, nie pokazują jak rozkłada się cały pokój, tylko zazwyczaj bardzo małą część tego pokoju i trudno się połapać jak to wygląda. Jednak jak na pierwszy dom nie jest, aż tak źle. Życzę powodzenia w kolejnych projektach
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Tak jak powiedział rath, upchane wszystko... Nie mogę się połapać w zdjęciach, ale za to masz piękne dodatki z internetu.
![]()
#4 |
Guest
|
![]()
OMG co to za bryła, nudziłeś się, no na pewno przegięłeś z tym wysokim dachem i ten rząd fontann idąc do domu, troszkę za uroczyście
![]() Przedpokój powinien być reprezentacyjny, jest przeszklony, więc powinien być podobny do reszty domu, ten rózowy kolor, zdecydowanie nie pasuje ![]() Ale salon i kuchnia są bardzo ładne, i ogólnie pomieszczenia urządzone są bardzo dobrze, pamiętaj na przyszłość, aby robić ciut większe pomieszczenia, bo w każdym wnętrzu powinna być przestrzeń ![]() domek ocenię na 6/10, ponieważ bryła mnie rozwaliła i za małe pomieszczenia ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdjęcia nieco chaotyczne. Nie wiem na co patrzeć.
Schody nie mają poręczy; łazienka jest za jaska (skoro ściany są białe, to meble powinny być innego koloru); jeden z pokoi jest zbyt ciemny; dach za wysoki; co robi ten kwiatek zaraz pod prysznicem? Ogólnie nie jest źle, ale nie powaliłaś mnie. Może nawet trochę zniechęciłaś. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|