![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czas najwyższy i na mnie
![]() 1.Kasia (simka, która dziedzicznęła po mnie imię) ![]() ![]() 2.Zosia (siorka Kaśki) ![]() ![]() 3.Martyna (kolejna siska) ![]() ![]() Oceniajcie w stopniu początkującym ![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 17.02.2024 - 14:22 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ło, ja bym chciała w zaawansowanym!
Przeczytaj komentarze do Simek w innych tematach, bo tego nie zrobiłaś, a nie można każdego traktować jak n00ba. Jak już przeczytasz, popraw się i wróć ![]() Tu Ci raczej nikt niczego mądrzejszego nie napisze. Najfajniejsza Kasia mimo kiepskich zdjęć - przypomina mi Simki, które tworzyłam po pół roku grania w The Sims 2. Słabe tekstury, pomieszany Maxis z netem, drobna obróbka gotowych Maxisowych twarzy, małe zdjęcia, ah ![]() ![]() 4,5/10 wg "normalnej" skali. Ostatnio edytowane przez Liv : 27.08.2011 - 19:21 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oł gasz! Co one mają z nosami jeszcze węższych im się zrobić nie dało?
Najładniejsza jest ostatnia simka, reszta mi się nie podoba ![]() 3/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kasia-Fajne włosy a ten nos troche jak dla mnie za długi i twarz też taka długa .Ale włosy ja troche zmniejszają.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Kasia mi się podoba
![]() ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Niestety, ale nie podobają mi się Twoje simki.
Kasia ma koniowatą twarz - przypomina mi Sarah Jessicę Parker. Zosia - ta przypomina mi nieco gorylka ![]() Martyna - chyba najładniejsza, ale nos ma jakiś taki szpiczasty. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|