![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() parcela:40x30 koszt:ok.204tys.§ zdjęcia połączyłam razem,ponieważ jest ich wszystkich 64 mam nadzieje,ze sie Wam spodoba ![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 03.02.2012 - 18:15 |
|
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łał, dom dla prawdziwej księżniczki ^^ Podoba mi się niesamowicie ^^
Łóżko w sypialni jest naprawdę piękne. Ogólnie meble są super, ale jak dla mnie jest trochę przeładowane tego wszystkiego. No, ale to nie zmienia faktu, że - tak jak powiedziała moja poprzedniczka - domek jest bajkowy. Nie podoba mi się jedynie z zewnątrz. Za różowy i jakiś taki... za prosty ;d
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na początek chcę napisać, że taka prezentacja nie podoba mi się. Ciężko mi się ogląda te złączone zdjęcia. Rozumiem, że jest ich sporo, ale można było je okroić wybierając najładniejsze - na pewno prezentacja by wiele na tym nie straciła
![]() A co do domku: A mnie się właśnie z zewnątrz podoba, a w środku jest trochę zbyt pstrokato (chodzi mi o te różnorodne tapety). Dodałabym jednak jakieś ogrodzenie. Ciut nie pasuje do otoczenia ten domek na drzewie, ale w końcu dzieciaki też muszą mieć jakaś radochę ![]() We wnętrzu najbardziej podoba mi się ten niebiesko-biały pokoik (głównie ze względu na zestawienie kolorystyczne) i pracowania - jest bardzo klimatyczna. W tym domu to chyba same kobitki mieszkają, bo nie widzę tu męskiej ręki ![]() Ogólnie domek jest ok ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|