![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam wszystkich i dziękuję za obejrzenie mojego domku!
Zdjęcia domku są na samym dole. To jest mój 3 domek.Wiem że tamte 2 to były nie wypały,ale do 3 razy sztuka. Może tam byś trochę za pusto,robiłam wszystko co mi radziliście i widzę oszołamiającą różnicę! Domek nazywa się Dworek łowiecki.A oto krótka historyjka domku-dla wprowadzenia... "Ten XIX dworek należał kiedyś do starego myśliwego Wacława Węgrzyna,który zaginął podczas polowania. Odrestaurowany i czekający na swojego właściciela,dworek ma już naprawdę dobrą sławę..." Jeśli ten dworek się Wam spodoba to go dam na Forum Reżyserów lub zrobię z nim serial. Tutaj mamy spis pokoi: OGRÓD ZEWNĘTRZNY: -Taras -Plac -Parking -2 stawy ozdobne OGRÓD WEWNĘTRZNY: -Taras -Plac zabaw -Kojce dla psów -Grządka ze Słonecznikami -Miejsce na brzozy -Basen oraz inne atrakcje rozrywkowe... PARTER: -Korytarz -Jadalnia -Kuchnia -Łazienka -Korytarz ze schodami -Salon PIĘTRO I: -Korytarz -Sypialnia I (czarna) -Sypialnia II (niebieska) -Sypialnia III (typu egzotycznego) -Sypialnia IV (dla fanki koni) -Łazienka -Bawialnia Dworek znajduje się na działce 50x50. Miłego oglądania ![]() http://chomikuj.pl/fifrok/Galeria+/D...+*c5*82owiecki To już tyle.Kolejny projekt jest zapowiadany za ok. 2-3 miesiące... Ostatnio edytowane przez Fifrok : 23.03.2012 - 15:00 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|