![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej wszystkim
![]() To mój pierwszy domek na forum. W domu mieszkają trzy osoby. Mama Michaliny, która rozwiodła się z muzykiem ze względu na jego charakter. Właśnie pare dni temu wyszła za mąż za Roberta. Michalina bardzo się polubiła z Robertem. Niedługo idzie na studia. Dobra nie będę was już tak przynudzać, ale prosze o szczere komentarze ![]() Przepraszam za zdjęcia (wielkość ), ale coś mi się pokręciło . ![]() Mam nadzieje, że nie są za małe, a i przepraszam za nie które zdjęcia, nie wyszły mi ![]() Rodzinka ![]() Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korytarz ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Kuchnia i jadalnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Pokój .... ? hm... nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piętro ![]() Wiem, że to dziwnie wyglada ale to się zasuwa. Akurat Małgorzata nie zasunęła ![]() ![]() Pokój nastolatki ![]() ![]() ![]() Pokój rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Pralnia ![]() ![]() Pokój muzyczny ![]() ![]() ![]() Dzięki za obejrzenie Będę wdzieczna za rady na lepsze zdjęcia ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|