| 

| 
		#1 | 
| 

Creator 

Reputacja: 10 

| 

Starter "Niebieski zaułek" 
		Mały i przytulny starter dla młodego małżeństwa z dzieckiem lub jeszcze bez dziecka, które chce wyfrunąć z domu rodziców. Zawiera kuchnię z kącikiem jadalnianym, salon oraz sypialnię z kącikiem dla małego dzidziusia. Ogród jest częściowo zagospodarowany na tzw "warzywniaczek" i miejsce do grilla - resztę pozostawiam Wam - w końcu to Starter  .  (haha zapomniałam o pralce - no ale cóż powiedzmy, że młode małżeństwo dostanie pralkę od rodziców   )Wielkość parceli: 20x20 Wymagania: Po Zmroku (kompatybilny z akt. 1.26 w zwyż) plik sims3pack Koszt: Umeblowany: 22793 Nieumeblowany: 17190 DOWNLOAD - 4SHARED DOWNLOAD - MEDIAFIRE Wyglad zewnętrzny: ![]() ![]() ![]() ![]() Ogródek: ![]() ![]() Rzuty z góry: ![]() ![]() Wnętrze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lista CC: ![]() The Sims Resource Luna Sims Lulamai Mod The Sims by Bożena Sims must have Nefertari_13 Sims 3 Around The Sims 3 blog.naver.com/mimirswell Sims 3 Marktplatz Simply Styling mam nadzieję, że nie wtryniłam niczego płatnego, bo starałam się uważać, ale niestety nie wszystko pamiętam, bo mam tyle tego wszystkiego i wogóle wiele z innymi domami poinstalowane także wybaczcie  D jakby coś.Ostatnio edytowane przez Anulaa89 : 16.04.2012 - 17:22  | 
| 
		 | 

|             

| 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|