![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czołem. Jest to mój debiutancki dom na tym forum, dlatego proszę o wyrozumiałość. Dom zamieszkany jest przez mężczyznę - Mikołaja. Nasz bohater otrzymał go w spadku po swojej ciotce. Dom jest mieszanką stylów, nowoczesnego z wiejskim. ; > Zapraszam do komentowania.
![]() Oto nasz kawaler - młody, nieustannie szukający nowych wrażeń. ![]() Bryła ![]() ![]() Zrzut ![]() No to teraz zajrzyjmy do środka. Na pierwszy ogień idzie przedpokój. ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() Łazienka (przepraszam was za te drzwi, ale nie chciały się zamknąć xD, jakiś bug się zrobił) ![]() ![]() No i na deser - sypialnia. ![]() ![]() A i dlaczego 'niby starter'? Ano dlatego, że na początku moim założeniem było zbudowanie starteru, ale niestety w trakcie dekorowania przekroczyłem budżet o 4.000. (nie mogłem się powstrzymać przed wstawianiem dodatków, chociaż mogłem jeszcze więcej upchać. xD). Edit: Mam nadzieję, że teraz już jest wszystko okej ze zdjęciami. ![]() Edit2: No teraz to już muszą działać! xD Ostatnio edytowane przez FresH : 05.05.2012 - 21:51 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|