![]() |
#1 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]() Jest to umeblowany blok z osiedla "Dobry Start". Opis i wygląd zewnętrzny tego bloku można znaleźć tutaj: BLOK Z OSIEDLA "DOBRY START" - tam również można pobrać wersję z nieumeblowanym mieszkaniem. Jeżeli jednak wolisz wersję umeblowaną - zapraszam poniżej: Lista CC:DOWNLOAD - 4SHARED - mam problem z uploadem na mediafire :/ większych plików Wymagania: Aktualizacja co najmniej 1.33, The Sims 3 Kariera, The Sims 3 Po Zmroku, The Sims 3 Pokolenia, The Sims 3 Zwierzaki, The Sims 3 Luksusowy Wypoczynek, The sims 3 Zostań Gwiazdą Wielkość parceli/Lot size: 50x25 Cena: Umeblowane: 53 821 Nieumeblowane: 10 223 Mieszkanie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KLIKNIJ ABY OTWORZYĆ LISTĘ Bożenka TSR 3D Heaven2Hell Desdren Stylist Sims SIMcredible! Designs Sims Must Have ATS3 Mango Sims Luna Sims Lulamai Nefertari_13 Sims 3 Clio Sims 3 Pilar AweSims Blackys Sims2 Zoo Vita Sims 3 Holy Simoly Sims Design Avenue Store: Pralka i suszarka z zestawu - Zatoka, Pralnia Profesjonalna Głęboka Patelnia „Skwierczący Cud” (Aktualnie nie można kupić osobno) jedynie jako część zestawu Wspaniała zabawa Free Sore: Toyota Prius i Grill "Mistrz Rożna" - (trzeba przełączyć język na angielski) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
właśnie się instaluje, od dawna szukałem czegoś takiego. Jestem pewien, że moi simowie będą zachwyceni!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Creator
|
![]()
A miło mi, że znalazłeś w końcu hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |