![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tak naprawdę to pierwszy mój post ze zdjęciami na tym forum
![]() __________________________________________________ _______________ ![]() Oto Carly Applegate. Skromna łowczyni duchów, która spotkała wielką miłość. Wydawałoby się, że jej życie to sielanka jednak los zgotował jej niemiłe dzieciństwo. Gdy skończyła 18 lat wyniosła się z domu, w którym była katowana przez matkę narkomankę i ojca pijaka. Utrzymywała się z gry na pianinie. Pewnego dnia do klubu, w którym grała przyszedł sławny piosenkarz Lionel Marshal. Dziewczyna od razu wpadła mu w oko i tak zaczęła się ich wielka miłość. ![]() Lionel Marshal to sławny piosenkarz. Mógłby mieć każdą simkę w Starlight Shores jednak z niewiadomych powodów wybrał Carly. Brukowce nie wróżą im szczęśliwej przyszłości. Lionel był kiedyś narkomanem jednak udało mu się wyjść z nałogu. Jest synem słynnego tenora Adama Marshala i iluzjonistki Isabelle Marshal. Wszystkich dziwi, że wytrzymał w związku z Carly aż pół roku. Dotychczas żadna nie utrzymała go przy sobie dłużej niż tydzień… ![]() Mieszkają teraz w „skromnym” domku. Jednak strasznie przytłacza on, Carly która w czasie tras koncertowych Lionela czuje się w nim samotna. Sim obiecał swojej lubej, że kupią mniejszy apartament jednak mu się do tego nie śpieszy. Młodzi siedzieli na kanapie przed telewizorem oglądając „Upadłego Sima”. ![]() - Kochasz mnie? – Spytała dziewczyna. ![]() - Oczywiście słońce. Życie bym za Ciebie oddał. – Szepnął jej do ucha. ![]() Zaczęli się gorąco całować. Carly czuła się jak w niebie. Czuła się przy nim bezpiecznie. Chłonęła pocałunek całym ciałem. Jej ręka znalazła się na jego udzie zaś Lionel błądził swoją w okolicach jej biodra. Robiło się gorąco. Za gorąco. ![]() Dziewczyna sposępniała. Lionel widząc to wyciągnął do niej rękę i pociągnął ją w stronę pianina. ![]() Zabrzmiały znajome dźwięki. Tak! To ta piosenka grana przed laty przez Carly. Łzy stanęły jej w oczach. Kiedy Lionel przestał od razu go przytuliła. - Przebierz się w coś ładnego. Mam dla Ciebie niespodziankę. – Powiedział spoglądając przy tym na nią zawadiacko. ![]() Po wyprostowaniu włosów i przyodzianiu się w małą czarną Carly zeszła do garażu i usiadła na miejscu pasażera w czarnym Nercedesie. Myślała że dziś Lionel się odważy i zada jej TO pytanie. ![]() Znaleźli się w klubie Plazma 501. Chyba niedawno otwarty bo świecił pustkami. - Dziś jest tylko dla nas. – Usłyszała szept. - Nikogo w nim nie ma? – Zdziwiła się dziewczyna. - Tylko my dwoje. – zamruczał jej do ucha, poczym weszli do środka. To co tam robili zostało owiane tajemnicą… ![]() Po wyjściu z klubu wrócili do domu. Prawie świtało a on dalej się nie oświadczył. Carly była rozczarowana. - Co się stało mój aniele? – Spytał z troską chłopak. - Nic. Za mało czasu poświęciliśmy na taniec. – skłamała. - Tak? To trzeba to nadrobić! – Krzyknął z zapałem i porwał Carly do tańca. ![]() Po półgodzinnych hulankach oboje stwierdzili że są zmęczeni. - Dziękuję za wspaniałą noc. – Powiedziała Carly tuląc się do niego. - Dla Ciebie wszystko koteczku. – Oznajmił Lionel i ją pocałował. Następnie przenieśli się do sypialni i… ![]() Z każdą następną randką Carly traciła nadzieję na oświadczyny. Nie oświadczył się jej w żadnej z restauracji w których bywali na lunchu lub kolacji. Dziewczyna coraz bardziej się niecierpliwiła. ![]() Promyk nadziei powrotem zabłysnął kiedy Lionel oznajmił Carly że ma jej coś ważnego do powiedzenia ale jeszcze nie teraz. Zabrał ją na swój koncert! Widziała go w akcji pierwszy raz! Zachwycił ją do granic możliwości. Do tego zadedykował jej aż 3 piosenki! - To musi być ta noc. – szepnęła do siebie. ![]() Po świetnym występie poszli na plażę. Usiedli na piasku i zaczęli rozmawiać. - Chciałbym być z tobą na wieki. Jesteś jedyną którą kiedykolwiek tak kochałem. Zrobiłbym dla Ciebie wszystko nawet wskoczył w ogień. Przy tobie czuję się szczęśliwy. – powiedział patrząc jej w oczy. - Naprawdę? – Niedowierzała dziewczyna. – Bardzo cię kocham i nie chcę cię stracić. Nie wiem jak mogłam kiedyś pomyśleć że w ogóle ci na mnie nie zależy. - Ty jesteś niemądra kochanie. Pocałował ją w czoło i podniósł z piasku. ![]() Całowali się długo i namiętnie. Po czym pochwycił ją w ramiona i długo wirował w kółko. ![]() W chwili gdy niebo zaczęło się lekko różowić klęknął przed nią i wypowiedział te słowa. - Czy wyjdziesz za mnie? - TAK! – odpowiedziała bez wahania Carly. – Będę panią Marshal! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przygotowania do ślubu szły pełną parą. Carly wiecznie gdzieś dzwoniła i wysyłała maile. Lionel był w tym czasie w trasie. ![]() ![]() Dzień przed uroczystością przyszła pani Marshal postanowiła urządzić sobie wieczór panieński jednak nie chciała na nim swojego narzeczonego. Skoro pan młody już wrócił mogła mu o tym powiedzieć. -Kochanie słuchaj urządzam wieczór panieński dla dziewczyn… - Świetnie! Jak mam się ubrać? – zapytał chłopak z zapałem. ![]() - No właśnie kochanie chciałabym żeby to był tylko mój wieczór . – Powiedziała przyszła pani Marshal. - Jak to? Pewnie chcesz się puścić z jakimś gogusiem zamówionym przez twoje głupie przyjaciółeczki! - naskoczył na nią Lionel. ![]() - Jak możesz? Dobrze wiesz że tak nie będzie. Jak w ogóle śmiesz tak myśleć? Czy ty myślisz o moich uczuciach? – krzyczała dziewczyna. ![]() - Przepraszam masz rację. To twój dzień. - Odrzekł skruszony i przytulił dziewczynę. ![]() Rozpoczął się wielki wieczór panieński. Najbliższe przyjaciółki Carly zebrały się w klubie Plazma 501. Dziewczyny oblewały się nektarem. ![]() Grały w rzutki. http://img15.imageshack.us/img15/939...nshot141ax.jpg Piły na umór. ![]() ![]() W końcu przyszedł striptizer jednak na żadnej z pań nie zrobił wrażenia. Bardzo zły wybór. ![]() Jednak żadna z tego powodu nie cierpiała i wszystkie panie tańczyły do białego rana. http://img16.imageshack.us/img16/770...nshot156eg.jpg ![]() http://img10.imageshack.us/img10/927/screenshot158k.jpg I tak zakończył się huczny wieczór panieński Carly Applegate. C.D.N ____________________ Będę wdzięczna za każde słowo krytyki, co można poprawić itp. Wiem że póki co wieje nudą ale to dopiero początek ![]() Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 19.05.2014 - 15:26 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|