![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm nigdy nie używałem skinów do simsów, a mam ochotę sprawdzić jakieś. Już poszperałem po necie, ale większość to takie wymuskane, że aż brzydkie. Ja potrzebuję jakiś naturalnych skinów dla kobiet i mężczyzn, ale żeby nie było tam mięśni (tak, żeby było jak w EA, że mięśnie pojawią się dopiero po podkręceniu suwaków. Polecicie coś dobrego?
I proszę jeszcze o radę - te skiny to zawsze są tak jakby oddzielne dla każdej grupy wiekowej czy jak? Bo wolałbym, żeby mój sim jak się zestarzeje miał zmarszczki, a nie pupę niemowlęcą ;p
|
![]() |
#2 |
|
![]()
http://www.modthesims.info/browse.ph...Type=1&u=57347 - polecam
http://therewasnothingleft.tumblr.com/tagged/Downloads - te od Buffy też |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki! Ten drugi link - fantastyczne twarze. Natomiast pierwszy fajne ciałka, ale chyba męskie są owłosione już? I proszę wytłumacz mi, czy ja muszę wgrywać oddzielnie skiny twarzy i ciała? Proszę o radę bo nigdy tego nie używałem
![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
W większości wypadków to jest wyraźnie napisane...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Już nawet nie chodzi a język, ale o samo nazewnictwo, nie wiem co jest co dlatego pytałem Ciebie...
Chyba się zdecyduję na tą "rodzinną paczkę" z mts, wypróbuję, widzę, że włosy na piersi są opcjonalne to dobrze ![]() Hm ściągnąłem tą paczkę, jest bardzo fajna, zostawię ją. Tylko skiny twarzy średnio mi pasują, tzn są fajne, ale mają pewne mankamenty. Nie mogę z tej drugiej strony pobrać skinów ![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 07.08.2012 - 21:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|