![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam,
podejście trzecie. Wnętrze wyposażone przeze mnie, bryła jest z gry. Jako, że na razie nie mam drygu do budowania domu od podstaw - nie biorę się za to. Ten dom stworzyłam w jedne dzień, podczas gdy zwykle jedno pomieszczenie urządzam jeden dzień. Dom wg mnie i jak dla mnie jest przyjemny do mieszkania. Zapraszam... Kuchnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Zielony pokój ![]() ![]() ![]() Salonik ![]() ![]() Fioletowy pokój ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 22
|
![]()
Czy wg Ciebie te rolety w kuchni nie wyglądają idiotycznie? Lodówka jest okropna.. Nie podoba mi się to że nie ma listw przy podłodze na ścianach w salonie i w pokojach.. Ściana w sypialni jest brzydka. Tak samo ta zasłona w salonie, przecież ona wchodzi w okna.. Nie mogłaś wybrać jakieś takiej jak np. w pokoju z biurkiem? Ta w pokoju zielonym jest bardzo ładna. Dom wg mnie nie jest przytulny a taki zimny..
Zielony pokój jest najładniejszym pomieszczeniem w domu. Podobają mi się szafki w kuchni i łazienka, aczkolwiek wanna jest dziwna, chyba ładniej by było gdyby był tam prysznic. No cóż ogólnie 3/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wg mnie rolety w kuchni nie wyglądają idiotycznie, ponieważ wg mnie rolety zaciągnięte tak wysoko źle wyglądają własnie wtedy, kiedy odstają na takim otwartym oknie, gdy są tak jak u mnie - dość wysoko uniesione, także efekt - zamierzony
![]() Lodówka: po 1 są gusta i guściki, wiadomo, dla Ciebie okropna dla mnie przyciąga uwagę, po 2 patrz wyżej - efekt zamierzony ![]() Listwy - jak na razie nie trafiłam na takie cuda, ale jak znajdę to nie zawaham się ich użyć i poeksperymentować. Ściana w sypialni: odpowiedź identyczna jak punkt 1 przy lodówce. Zasłona w salonie nie wchodzi w okna. Widać (a właściwie ledwo widać) tam lampę sufitową, która nie chciała się pokazać w całej krasie, dlatego zdecydowałam się zostawić ją tak jak jest. I pewnie z tego powodu pomylona została z jakże irytującą wchodzącą w okno firanką/roletą ![]() Wanna jest z tej samej kolekcji co umywalka, do której nie masz zastrzeżeń...? Prysznic nie wchodził w grę. Dziękuję za oceny ![]() Cały czas ćwiczę. Wychodzi raz lepiej raz gorzej, ale próbuję, bezczelnie mieszam style i śmiem umieszczać okropne rzeczy ![]() Ostatnio edytowane przez Alinka26 : 16.08.2012 - 20:59 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nawet nie zwróciłam uwagi na te rolety, ale wg mnie są normalne
![]() Do łazienki i salonu większych zastrzeżeń nie mam, do zielonego pokoju również. W fioletowym pokoju te kwiatki jakoś mi nie pasują do tej tapety. Najładniejszym pokojem jest pokój zielony, najmniej podoba mi się fioletowy. 4/10
#5 |
|
![]()
Moim zdaniem, ten dom jest świetny i z chęcią mogłabym w nim zamieszkać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
W kuchni nie podoba mi się lodówka, wszystko w niej widać, okropne. Rolety są ok.
Ten zegar czy coś nad stołem na ścianie nie pasuję. Zielony pokój mi spodobał się najbardziej. Nie podoba mi się ściana w salonie. Nie pasuje mi. Tak to ładnie, przytulny dom a kwiat w fioletowej sypialni mi się bardzo podoba.
#7 |
|
![]()
Mnie się tam podoba. Wyszło całkiem fajnie.
Mnie również najbardziej podoba się zielony pokój (który powinien być bardziej nazwany szarym lub srebrnym pokojem ![]() Szkoda, że nie ma rzutów pomieszczeń, by móc zobaczyć ich rozmieszczenie. Mogę się jedynie przyczepić do wanny, która powinna być odwrócona stroną z kranem do ściany ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|