![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przeglądając ostatnio ten dział i czytając historie różnych simowych rodzin pomyślałam, że podzielę się z Wami perypetiami rodzin Shinobu i Takahashi
![]() Yumiko i Yamato Shinobu przybyli do Miłowa z Kraju Wschodzącego Słońca. Yumiko, przeurocza i kokieteryjna simka zdobyła połowę męskich serc w Miłowie, aż w końcu poznała Yamato dla którego kompletnie straciła głowę. Skończyły się romanse, a zaczęło randkowanie z Yamato ![]() ![]() Krótkie przedstawienie wszystkich członków rodziny ![]() Yumiko Shinobu: ![]() Yamato Shinobu (nie mam żadnego zdjęcia na którym jest sam i jakoś wygląda co jest po prostu haniebne i skandaliczne, ale znalazłam uroczą fotkę z rodzinnego śniadania): ![]() Yamato z córą Yao: ![]() Yao na studiach: ![]() W trakcie nawiązywania znajomości z Katsuro ![]() ![]() Urodziny Yumiko: ![]() I Yumiko jako wesoła babcia: ![]() Yamato na emeryturze: ![]() Starszy syn Yao i Katsuro - Katsumoto: ![]() Młodszy - Shin: ![]() Mama Katsuro, Tsubame, babcia Katsumoto i Shina. Biedaczka wyszła za Mariana Jubileusza który wkrótce po ślubie zmarł, a dzień później dołączyła do niego w krainie wiecznych łowów : ![]() I kilka rodzinnych fotek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za uwagę ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez LovettBon : 28.09.2012 - 23:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Widać, że masz bardzo różnorodnych simów
![]() Hm, jakoś niespecjalnie przepadam za skośnookimi simami, ale Twoja rodzinka zapowiada się ciekawie ![]() Btw, czy Yumiko na pewno jest taką wesołą babcią? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
To i ja skomentuje
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |