Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum > Forum Awards
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Twórca najlepszego posta
kubuss 12 37.50%
Laselight 3 9.38%
Mroczny Pan Skromności 7 21.88%
rudzielec 2 6.25%
Genesis 8 25.00%
Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.02.2013, 19:06   #1
motyka
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac

Reputacja: 10
Domyślnie Forum Awards 2013 - Twórca najlepszego posta - sonda

W tym temacie głosujecie na osobę, która według Was najbardziej zasłużyła na rangę Twórca najlepszego posta.
Przed oddaniem głosu proszę o zapoznanie się z regulaminem FA

Lista autorów postów:
  • kubuss
    Cytat:
    Napisał kubuss Zobacz post
    psyche ja myślałem że się kochamy

Twój bóg mnie zesłał abym Cię teroryzował

Ja Ciebie też, chodźmy na seksy !

Mały bonus od wujka kubussa. Jeżeli jeszcze raz będziesz chciał się wywyższać na forum spójrz na to zdjęcie i...

[link do obrazka z gestem powszechnie uznawanym za wulgarny - usunięty]

... wypier*alaj na wieczorynkę.
    Cytat:
    motyka - chcę wywołać zamęt. Piszmy po polsku. Nie piszmy: co do chu*a, piszmy: co do prącia. Nie piszmy: o Ty ci*o, tylko: o Ty wagino. Do tego, nie kur*a, tylko panna lekkich obyczajów, nie ja pier*olę tylko, ja uprawiam stosunki.
    Do tego motyla noga, kurde Wicek itp itd. Poczujmy się ułożeni, nie zdeprawowani.
    Cytat:
    Ja motyka na twoim miejscu bałbym się wjazdu na chatę obrońców uciśnionych, napinaczy i innych obrońców krzyża.
    Proponuję zrobić barum-barum tryk ze ścianą i położyć się spać.
  • Laselight
    Cytat:
    Napisał Laselight Zobacz post
    Chciałabym pokazać wam sedes, który zbudowałam samodzielnie w grze TS3.

Cały kibel: http://i.imgur.com/1EaRYth.jpg
    Ogród: http://i.imgur.com/SVGFkuK.jpg
  • Mroczny Pan Skromności
    Cytat:
    Napisał Mroczny Pan Skromności Zobacz post
    @Altair: macie nowego listonosza?
    Cytat:
    Napisał Mroczny Pan Skromności Zobacz post
    hm, w sumie to jest wiele interpretacji...

1. wrog-arian; arianie uważają, że Chrystus był pierwotnie człowiekiem, a Bogiem stał się dopiero po zmartwychwstaniu, co przez innych chrześcijan uznawane jest za herezję. Idąc tym tropem, można wywnioskować, że wrogarian jest po prostu trochę nadgorliwym chrześcijaninem i pragnie zwalczać arianizm na forum the sims.
    2. wrogaRian; oznacza tyle, że po "drugiej stronie kabla" kryje się wrogo nastawiona osoba o imieniu, bądź nazwisku Rian. Najprawdopodobniej kobieta ["wroga", rodzaj żeński; mężczyzna podpisywałby się jako "wrogi"]. Niewykluczone też, że to psychofanka jakiegoś znanego Riana, warto także zwrócić uwagę na podobieństwo imienia "Rian" to "Rihanna", której zachowania często budzą kontrowersje, a to z kolei tłumaczy kontrowersyjne zachowania tegoż użytkownika.
    3. wr-o-gar-ian; tu już bardziej złożony ciąg, który można jeszcze szerzej interpretować. "Wr" kojarzy się jednoznacznie z wyrazem dźwiękonaśladowczym, jednak może to być zarówno odgłos traktora, jak i dźwięk dzikiego zwirza, który chce w ten sposób odstraszyć wroga [i przy okazji mamy wyjaśnienie członu "wroga-"]. Z kolei "o" może oznaczać zdziwienie, zdumienie, czy nawet rozczarowanie. Interpretacji jest wiele. Przy słowie "gar" nie ma już aż takich wątpliwości. Można oczywiście kombinować, na przykład zamiana dwóch pierwszych liter daje "agr", co daje nam kolejną onomatopeję, wyrażającą złość. Ja jednak obstaję przy teorii, iż chodziło o najzwyklejszy garnek. Pozostaje pytanie, co to oznacza? Jedna z możliwych teorii zakłada, że to kolejna wskazówka dotycząca płci osoby, kryjącej się pod tym nickiem. "Gar" jednoznacznie kojarzy się bowiem z kurą domową, stojącą przy garach. Ponadto, człon ten może oznaczać skłonność tejże osoby to jedzenia. W tym momencie powinniśmy mieć już pewność, że to kobieta - ale pojawia się ostatni człon: "ian". Można przypuszczać, że chodzi o imię Ian, albo Jan. Oba te imiona są męskie.
    4. w-ro-gar-ian; najbardziej jednoznaczna interpretacja. "W" to po prostu w. Ro można rozumieć jako "ϱ", w fizyce oznaczenie gęstości. Podążając tym tropem dochodzimy do członu "gar" i mamy już pewność, że chodzi o gęstość cieczy w garze. Ostatnia człon może oznaczać po prostu wykonawcę czynności.
    5. wrogari-an; warto zwrócić uwagę na ostatnie dwie litery. W chemii organicznej końcówka "-an" oznacza pojedyncze wiązania pomiędzy atomami węgla.
    6. wrOGARian; po tym członie możemy wnioskować, że użytkownik ten jest, mówiąc kolokwialnie, "ogarnięty", czemu jednak przeczą wszelkie fakty.
    Dziękuję za nieuwagę
  • rudzielec
    Cytat:
    Napisał rudzielec Zobacz post

Gdyby kartony umiały mówić, to by odpozdrowiły, no ale cóż... nie umieją.
  • Genesis
    Cytat:
    Napisał Genesis Zobacz post
    Dotknalem swiatla i stala sie swiatlosc
    Moje wnetrze znow zaznalo Bozej milosci
    Wy tez mozecie
    Cytat:
    Napisał Genesis Zobacz post
    Dzisiaj snilo mi sie, ze bylem w centrum Warszawy i za darmo rozdawalem papier toaletowy
    Po chwili podeszla do mnie jakas dziewczyna przed 30. Wiedzialem, ze jest modelka (gods power xd). Powiedziala mi, ze strasznie sie jej podobam oraz moj papier toaletowy Zaproponowala wspolna sesje nago, w ktorej bylibysmy owinieci wlasnie tym papierem xD
    Ja sie zgodzilem i poszlismy do jakiegos sklepu kupic popkorn i poszlismy do mnie pograc na kompie xD
    Pozniej zadzwonil do niej jakis typol, ze zaraz sesja i przed okno podlecial helikopter na ktory wskoczylismy. Pojawilismy sie w jakims muzeum i to tam, odbyla sie sesja
    Po wszystkim powiedziala, ze chce nawiazac dluzsza wspolprace, a ja powiedzialem ze chce miec z nia dziecko xDD Ona sie zgodzila () i pojechalismy do galerii kupic papier zapladniajacy (loooool xD). Ona go zjadla i powiedziala, ze niedlugo urodzi. Potem sen sie urwal xDDD

PS. przepraszam za cytat z obrazkiem, ale sytuacja jest wyjątkowa
motyka jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania