![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc, jak widać zaczynam z OJSG
![]() I bez hejtów na moją składnię x.x RODZINA DOWELL ![]() Lou Dowell - młoda simka wychowana w bardzo dobrym domu. Nie pracuje, gdyż mówi "Jestę princessę i nie będę pracowała. Poczekam na księcia na białym koniu co będzie mi przynosił gruby hajs" xD. Mieszka w małym domku, który kupiła ze spadku swojej prababci macochy kuzyna ojca. ![]() To jej kotka - Derpina, która wszystko niszczy a Lou ciągle ją zagania :3. ![]() Lou postanowiła pouczyć się gotowania. To wszystko po to by jej książę jadł dobre żarcie. ![]() ![]() Oczywiście przyszli sąsiedzi w odwiedziny i Lou urządziła grube balety xD. [Zapomniałem zrobić zdjęcia :c] Potem Lou poszła na miasto, szukać tego jedynego. ![]() I dniami... ![]() ... i nocami. ![]() I niestety wróciła do domu sama :c ![]() Ale za to sobie pośpiewała ![]() ![]() Z tego wszystkiego wpadła w depresje :c [Lou jest bardzo wrażliwą i uczuciową simką] ![]() Jednak Lou wzięła się w garść, sięgnęła po słuchawkę i zadzwoniła po swatkę. ![]() Od razu bez wahania zażądała randki. ![]() I oto pan, którego dostała Lou, jednak nie za bardzo on jej sie spodobał, więc go wyprosiła. ![]() Lou próbowała dalej. ![]() Lecz bez skutków. Swatka nie ruszyła pupy i ciągle dawała tego samego gostka, a Lou wydała tylko pełno hajsu, więc Lou jednak zrezygnowała z usług swatki. C.D.N.
Ostatnio edytowane przez scavo : 08.09.2013 - 16:32 Powód: za duże zdjęcie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Hahahaha
![]() Lou z tą swoją naiwnością i "jestę prinsessę" jest urocza ^^ A tamten "swatkowy" sim wygląda jak z TS4! xDD Jestem ciekawa jej dalszych prób ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bardzo ładna simka.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ty to nazywasz patologią ? To wolisz nie wdzieć co się dzieje u mnie XD Ale nie czepiam się nazw. OJSG zapowiada się fajnie, napewno będę czytać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Co robi Lou z Derpiną? Zagania?
![]() ![]() ![]() Prinsessę powinna z bliska pokazać swe szlachetne oblicze, bo tu się zasłania ręką, tutaj minę stroi... Ale chce księciuniowi gotować, to aż taka ą ę nie jest (no bo przecież mogłaby zatrudnić za mężowską kasiorę kucharki, co nie? ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Fajnie, fajnie, tylko ciągle słyszę Lou, Lou, Lou, Lou - dziewczyna, kobieta, ona, księżniczka? itd. itp ale podoba mi się taki luźny styl :3
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
|
![]()
Dzięki za takie pozytywne komentarze ! :3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolejny odcinek ![]() Kolejnego ranka zaginęła Derpina, i Lou szybko leciała znaleźć kogoś kto poszuka jej kota bo ona ledwo co paznokcie zrobiła. ![]() I akurat wtedy spotkała nowego sąsiada - przystojnego Ian'a, który się jej tak spodobał że już ją swędziała mała, a hajs aż z pieniędzy wystawał. ![]() Więc od razu złożyła propozycję randki. Ian się oczywiście zgodził. ![]() Umówili się na godzinę 20. Godzinę prędzej Lou zaczęła robić makijaż i takie tam. ![]() Po 30 minutach w walenia drzwi przez Ian'a nasza princesska postanowiła w końcu otworzyć drzwi. [No włosy są ważniejsze c'nie ?] ![]() Oczywiście były filtry. ![]() Był alkohol, ale niestety było jasno. ![]() Zaczęło się robić gorąco. ![]() I co raz bardziej. ![]() Ale o co chodzi ? Sama w łóżku ? Na szczęście miała jego numer, no i Ian mieszkał naprzeciwko. ![]() Dni mijały. Lou nadal spotykała się z Ian'em. Ale od czasu ich pierwszej randki Lou nabiera się na wymioty i ciągle jest głodna. Postanowiła zrobić testy, i okazało się że jest w ciąży ! ![]() No oczywiście wypada o tym powiedzieć Ian'nowi... ![]() ... jednak za bardzo mu się nie spodobała ta wiadomość. C.D.N. Chcę tylko jeszcze was poinformować o tym, że raczej odcinki CHYBA będę pojawiać się w weekendy, chyba że uda mi się coś ogarnąć w tygodniu, ale wątpię. W każdym razie chcę zrobić taki mega długi odcinek który raczej dałbym w piątek.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja się domyśliłam, że z tym zaganianiem chodzi o reprymendę
![]() ![]() Chciałam napisać, że księżniczka ma plus za posiadanie kota, ale po nowym odcinku stwierdzam, że jednak jest głupią rurencją i jej nie polubię. Dobrze, że domniemany książę nie okazał zachwytu nowiną. Oby ją wyrolował równo ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Od razu w pierwszym odcinku dziecko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kto by się tego spodziewał?! Przed wykrzyknikiem nie stawia sie spacji. No i trochę to dziwne... No bo co z Derpiną? ![]() Trochę bardzo to przewidywalne, jednak to początek, więc liczę na jakiś super niespodziewany zwrot akcji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|