![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc....Tak skakałam po tym dziale i czytałam losy Waszych rodzinek,że pozazdrościłam i postanowiłam,że ja także będe tutaj pokazywać perepytie mich simów xD
Postanowiłam,że będę grać niejaką Miku Ridoru,simką,którą stworzyłam jakiś czas temu,ale bardzo fajnie mi się nią gra ![]() Zdjęcie twarzy: ![]() Cała postać: ![]() I jeszcze jedno: ![]() Artystka pełną gębą: ![]() Oto jej ,,wspaniałe" dzieło: ![]() Eh,tak się biedaczka zmęczyłą tym rysowaniem,że tylko kawusia może pomóc,więc dziewczyna czeka cierpliwie: (a może i nie?) ![]() Spoko,pustym kubkiem na pewno sobie pomożesz ._. (ah,te bugi i błędy w grze) ![]() Po pysznej kawusi,której wcale nie było,ale ona tego nie zauważyła O_o,trzeba odpalić komputer xD ! : ![]() To jednak nie dla niej,zabrała się więc za gotowanie: ![]() Dobre jedzonko,dobre xD : ![]() Stwierdzam,że ona jest bardzo ładna xD ; ![]() Miku postanowiła wziąć kąpiel...ale żeby w koszuli nocnej i butach na obcasie ![]() ![]() Po jakże przyjemnej ,,kąpieli" dziewczyna potanowiła zadzwonić do niedawno poznanej koleżanki,by wyjść do parku: ![]() Koleżanka się zgodziła i Miku pędzi na złamanie karku: ![]() Jako,że własnego środku transportu się nie posiada,trzeba korzystać z taksówek: ![]() Interesująca rozmowa...: ![]() ![]() Fioletowowłosa stwierdza,że jej znajoma jest nudna,więc z uśmiechem na twarzy się z nią żegna,planując wypad do pobliskiego klubu: ![]() ![]() Jakże sympatyczna jest ta ochrona! : ![]() Jak jest w klubie to idrinka trzeba wypic,oczywiście brodaty barman musi się popisywać i coś mu nie wyszło,jego mina mówi sama za siebie: ![]() ![]() Hmm,coś dziwnie ona pije tego drinka O_O ![]() Powrót do rzeczywistości: ![]() Nie wiem czemu,ale u mnie w grze nigdy nie widać tych ,,bąbelków" ;/ : ![]() A teraz pora na dancing! : ![]() Taniec z (przystojnym xD) nieznajomym: ![]() ![]() ![]() ![]() Ten ją prosi do tańca,a ta się gdzieś w sufit patrzy ._. : ![]() ![]() Zgodziła się,yeah xD : ![]() ![]() Ten tu jakieś skłony do tyłu wykonuje a z reguły to simki tak robią xD; ![]() I obracamy się,obracamy: ![]() ![]() Nasz ,,tajemniczy nieznajomy"(zdradzę Wam,że ma na imię Riley,bo nie chcę pisać ciągle ,nieznajomy,nieznajomy") ![]() Pocałował ją znienacka,co za SZOK xD ![]() ![]() Hmm,jak na razie wygląda na zadowoloną,procenty zrobiły swoje xD : ![]() Oj...Jednak się przeliczyłam xD : ![]() Riley najwyraźniej zrozumiał,że pocałował niewłaściwą osobę xD : ![]() ,,Stary,co ty dajesz!": ![]() Ulatniamy się z klasą,w tle wkurzony partner xD : ![]() I na tym konczę P: Riley jeszcze nie jeden raz pojawi się na zdjęciach,więc to nie był jego jednorazowy epizod.Mam nadzieję,że Was nie zanudziłam P: Czy Waszym zdaniem te opisy nie są za krótkie? Ostatnio edytowane przez CyEndra : 23.03.2014 - 22:59 Powód: literówki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie
![]() ![]() Haha, no fakt, simce do japonki trochę daleko, ale jest bardzo ładna ![]() Co do Riley'a(?), to - kto się czubi ten się lubi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Hahah, świetnie piszesz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Tez chcialam powiedziec, ze Miku ma zarabisty cfiter
![]() ![]() Te jej przygody po klubach hahah xD Procenty robia swoje...byle nie zbyt duzo ![]() Opisy sa fajne, ja tez sie nie lubie rozpisywac ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zaczyna się całkiem fajnie.
Miku może ma fajny sweter, ale jakoś tak poszerza ją w biodrach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Miku jest naprawdę ladna Simka
![]() Sweterek faktycznie ciekawy no i fakt Miku nie powinna zakładać go na randki bo pogrubia ![]() Ten Sim z klubu mhmm damska uroda.... Fajne zdjecia Generalnie - czekam na następna część ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Fajne takie no...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Śliczna simka! A może coś miedzy nimi jednak się ułoży?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|