![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam!
![]() Mam pytanie. Grając kiedyś stylistą przez dłuższy okres, przyszła do mnie brzydka dziewczynka, zrobiłem z niej bóstwo. Spotkałem ją kilka razy, aż nagle.. znowu była strasznym brzydalem. Wniosek: Przy pracy stylisty, wystylizowani simowie po jakimś czasie wracają do swoich starych form. Moje pytanie: czy w przypadku projektanta wnętrz, działa to tak samo? I po 3 tygodniach od remontu, pokój wróci do starej formy? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 25
|
![]()
Wprawdzie krótko grałem jako projektant, ale później, po wprowadzeniu się do domu wcześniej przeze mnie remontowanego, wszystko było tak samo. Więc wydaje mi się, że w tym przypadku to tak nie działa, chociaż głowy sobie uciąć nie dam.
Ale chyba miastowi w ogóle nie mogą robić remontów bez naszej ingerencji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Z tym że jako stylista ma się chyba dostęp do wszystkich kompletów ubrań, skoro sim potrafi wrócić do bazowej formy, to z mieszkaniem może być podobnie.
Mam nadzieje że wypowie się ktoś, kto grał dłużej projektantem. Nie chciałbym godzinami robić idealnego projektu, żeby później przepadł, równie dobrze mogę wymienić 4 meble i zaliczyć zlecenie z tą samą pensją .. - pozbawiając się satysfakcji - w tym wypadku kariera projektanta odpada ![]() W karierze ważne dla mnie, żeby mieć wpływ na rozwój miasta i widzieć efekty mojej pracy - uśmiech się na twarzy pojawia. Tak jak ~4 razy spotkałem bóstwo, które stworzyłem, z uśmiechem na twarzy, tak spotykając ją ponownie kilka razy w podstawowej formie, wielkie rozczarowanie, przez co stylista odpada. Kiedyś grałem projektantem, to również uśmiech na twarzy, jak ktoś zapraszał mnie do swojego domu, który zamiast nudny jak w większości wypadków, jest śliczny (w moim mniemaniu) i świetnie urządzony. Efekty były dość trwałe, ale nie wiem, jak to działa przez dłuższy okres czasu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|