![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]() Moje domki zawsze były brzydkie. Początkowo, zawsze były oborami, czyli największa możliwa działka i tworzenie domu tak ogromnego, iż niepotrzebującego ogrodzenia. Ten jednak, stworzony po przerwie w grze całkiem, całkiem mi się podoba! Mimo wszystko chcę posłuchać ocen innych, uwagi, nad czym popracować *oprócz operowania kamerą xD*
Cóż, lama w operowaniu kamerą i ciul w tworzeniu ogrodów prezentuje swój pierwszy tutaj domek należący do sima Song Minho. Zacznijmy od bryły. Bardzo cenię sobie małe domki :3 No dobra, ten nie jest mały :< Jest przeciętny. ![]() ![]() ![]() Kontynuujmy. Wchodzimy do mieszkania, zaś tam... salon! Ogółem: pokój dzienny. ![]() ![]() A co to to tam jest? :> ![]() Pierwsza na prawo: jadalnia. ![]() ![]() Idźmy dalej... (zdjęcia kuchni i mikroskopijnej łazienki wyszły chyba najgorzej T-T) Ah! i przepraszam za ten zlew, ale to nie wina kodu, czegoś tam tylko tej półeczki :C Wstawiłem go jednak, żeby nie było żadnych uwag co do tego xD ![]() ![]() ![]() ![]() Po przeciwnej stronie znajduje się coś takiego (więcej będzie dało się zobaczyć na zrzucie z góry): ![]() Dobrze, parter mamy za sobą. Przedstawiam państwu coś na podobieństwo drugiego salonu. Miał tam być keyabord, ale gdy pobierałem to zawsze nie chciała mi gra odpalić, dziwne. ![]() ![]() ![]() Łazienka, bardzo mikroskopijna, przez co problematyczna w robieniu zdjęć. ![]() ![]() ![]() I jeszcze takie o. ![]() Ostatnim pomieszczeniem będzie sypialnia. ![]() Kamera 180 stopni na lewo. ![]() Jeszcze raz na lewo, ale o 90 stopni. ![]() A co to tutaj mamy? Garderoba! ![]() I takie lustereczko. ![]() Tak na koniec, przedstawię zrzuty. ![]() ![]() +z całą działką. ![]() Dziękuje za przeczytanie, proszę o komentarz, kropka. EDIT: Życie robi sobie ze mnie żarty. Nie ten dział... przeniesie jakiś mod (w sensie admin, hihi) do odpowiedniego działu? Ostatnio edytowane przez Hatori : 28.03.2016 - 16:21 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|