![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No to kupujesz ta jakby przbieralnie do zmieniania pieluch (chyba wiesz o co mi chodzi) i tam kilkasz na nia i tam jest przebiez sima .... w....., albo zaprojektuj ubania i masz, ja tk robie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dzeicko przebierasz? chce ci sie? no ale dobra.. sam nei wiem.. a jaiej wielkosci jest to dziecko..? bobo, czy ten co sie uczy chodzic? nie ma tej opcji czasem na "przebieraczu smierdzacych pampersow
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fool... Ale jesteś zabawny... "Przebieracz śmierdzących pampersów" - -"
Tych niemowlaków nie da się rpzebierać (po urodzeniu) więc po co pytasz? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() "przebieracz śmierdzących pampersów- a to dobre ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak to? MOzna zmieniać ubranka małym dzieciom? Gdzie się je kupuje? Jak byłam w sklepie kiedy moi simowie mieli maluszka nie była takiej opcji. :/ I jeszcze jedno! Chciałam kupić mojemy "duzemu dziecku" nowe ciuchy, więc pojechałam całą rodziną do sklepu, ale dziecko mogło tylko >przymierzać< i >przeglądać< ubrania, a jego rodzice mogli tylko dla siebie kupowac. W rezultacie wróciłam z niczym dla dziecka i cały ten okres simek przechodził w jednych, beznadziejnych ciuchach! Co mnie starsznie wkurzyło. Mozecie mi odpowiedziec co jest grane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
kupujesz przewijak i tam jest opcja zeby przebrac malego sima
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
chodzi o małe dziecko ... w "przebieraczu śmierdzących pampersów" się je przebiera ?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
jak ja pojechałam do miasta tylko z jednym simem (matka) to moglam kupowac ciuchy dla malego dziecka wiekszego i nastolatka no i dla doroslego
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
W miescie jadac jedna osoba mozna kupic ubrania dla calej rodzinki.... I dla babci i dla malego dziecka i dla meza i dl;a zony i dla nastolatki i dla.... No.... dla wszystkich. Po prostu jak sie pojawia takie okienko z ubraniami trzeba zaznaczyc ze kupujesz na przyklad dla dziesieciolatka :-))))
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak pozować ? | Hunter666 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 30.06.2003 20:38 |