![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto temat dla wszystkich niedowiarkow. Nowe czary istnieja a oto dowod (ktorego nie pokazal jak do tej pory nikt!) :
![]() Sprawdzilam cala ksiege, nie ma tam nawet podobnego zaklecia wiec uwazam ze nie jest to blad, ten screen dowodzi rowniez temu ze sa nowe skaldniki poniewaz okienko jest puste (co oznacza ze nie ma takiego skladnika w magazynku). To cos odkryl moj brat i teraz poprzedze kilka waszych pytan otoz : 1 stalo sie to tak ze jak wylaczyl gre zajzal do ksiegi to to juz tam bylo, a jak zajzal ponownie juz nie bylo (poprstu zniknelo) 2 tak probowalam mieszac te dwa skladniki z wszystkimi mozliwymy ktore pozostaly niestety bezskutecznie ![]() 3 macie jeszcze jakies pytania? co o tym w ogole myslicie? |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
eee, nie wiem,ale po prostu może w grze się coś popsuło i zniknął obrazek,ale nie wiem czy tak może być
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeny ekstra KiTiKeT! Super. Może właśnie trolowy smród czy coś w tym stylu trzeba tam zmieszać?
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]()
Trolowy smród to nie bo ja miałem zmieszać rzęsy czarodzieja konfeti klauna i trolowy smród a to inne
Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To bład w grze...To zaklęcie chyba było jeszcze z nektarem,albo z czymś tam...
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Napewno błąd bo jak by to był jakiś składnik to by się pokazał!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
o co ci chodzi Irma? ;/ jakie zaklecie z nektarem gadasz jak potluczona nekrar byl w ksiazce kucharskiej ;/ i nie jest to blad w grze, a nie bylo obrazka dlatego ze nie mam tego ostatniego skladnika i wiesz Irma nie denerwuj mnie bo ty tylko gadac potrafisz a jak do tej pory nikt nie pokazal zadnych dowodw na istnienie nowch zaklec albo skladnikow ;/ a przeciez tak latwo jest wcisknac w odpowiednim momecie print scrn i zrobic screena....
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Taaa nodajci mi bana??? :ban:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wiem jestem potłuczona...
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
po 1 nie pisze sie posta pod postem!!! ;/
po 2 potluczomy to ty masz mozg po 3 jak nie wq to nie tylko dadza ci bana ale wywala cie z forum...chcesz zebym sie o to postarala? :[ po 4 jak jestes taka madra to czemu sama nie udowodnisz ze masz jakies nowe zaklecia albo skladniki? jestes zwykla oszustka.... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|