Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Simy są różne.

Strony : 1 2 3 [4]

radzionek
11.07.2008, 20:53
Hmmm...Niektorzy pisali w tym temacie o ufo i teleskopie...Ale ja mam wszystkie dodatki oprucz światowego życia i nie mam teleskopu w trybie kupowania !!!

Szejd
22.07.2008, 14:51
Kilka lat temu zdarzyło mi się, że moją simkę simkę porwali kosmici! Oglądała gwiazdy przez teleskop i nagle zaczęły ją otaczać błękitne obręcze, po czym uniosła się w górę i... zniknęła. Wszyscy inni simowie na parceli płakali za nią, ale już więcej nie wróciła, chociaż wciąż miałam ją w panelu simów.

Ellie
22.07.2008, 14:54
Szejd, to bardzo normalne zjawisko.

Szejd
22.07.2008, 15:07
Naprawdę? Próbowałam jeszcze kilka razy, ale moich simów kosmici więcej nie porywali... Od czego to zależy?

cassant
22.07.2008, 15:08
Bo musisz w nocy patrzec. I zawsze nie porywają bo zrobiłoby się to nudne, nie?

malutka
27.07.2008, 07:05
A ja miałam tak że moja simka pływała jak skończyła poszła do swojego pokolu i pływała na podłodze.I nie chciała przestać do piero gdzieś po3-4 minutach.

Pink_Angel
28.07.2008, 15:02
ja pierwszy raz słyszę że w sims 1 są kosmici ?!

kubeczek23
01.08.2008, 12:07
A moja najdziwniejsza rzeczw simsach.kliknalem na trawe i kazalem mojej simce ogladac obloki i juz tak z 10 sek. i nagle na nią meteoryd spada Eek
Przyszedl kostucha i udalo mi sie go przekonac simkiem zeby przezyla i tak meteoryd lezal moze jeden dzien;p

simunia
06.08.2008, 11:18
mi ostatnio sie przytrafilo i to dwa razy ze moja simka zadzwonila po opiekunke do dziecka bo niemoglam sobie dac rady i jak szla do pracy to przyjezdzala druga a tamten samochod ktory przywiozl ta pierwsza nadal tam stal i milam dwie i niemoglam sie ich w zade4n sposob pozbyc wiec musial wejsc w otoczenie i przeprowadzic moje simy do innego domu

Liviaczek
11.08.2008, 19:35
Mi (dawno,gdy jeszcze miałam simsy) zdarzyło się takie coś że sim chodził,jak zombie i nie miałam żadnej kontroli nad nim..nie wiem co się stało.Zamknęłam go w pokoju a on nadal łaził.To zrobiło się nudne po pół godzinie >.<

baranek yellow
27.09.2008, 12:06
- Miałem rodzinkę z kotem. Wyjechali na wakacje do tej zimy. Nagle patrze a kot staje na dwóch łapach a nad jego głową pojawia sie jakiś dziwny czerwony, napis!!!! Nawet nie zdążyłem pauzy zrobić, trwało to ułamek sekundy!!!
- Raz, jak moi simowie byli na randce, to koło tej sprzątaczki co sprząta kible, pojawaia sie to okienko informacyjne, że wchodzi do kabiny, i nagle wszystkie kobiety ( w tym moja simka,) rzuciły wszystko i pobiegły tam!!!! Czynność w tym małym okienku miała jakąś nazwę " xnoudirj" Nie wiem co to było ale weszła tam najszybsza simka, i dalej nie pamiętam :P
- W domu moich simów postawiłem taki niebieski wazon z różami, który jest chyba od gwiazdy (niewiem dlaczego ale jest w rzeźbah xD) i sim poszedł do wazonu, wyciągnął różę i dał jej jako prezent!!!! Ta czynność była również o zupełnie obcym języku

ultraviolence
27.09.2008, 16:21
- Miałem rodzinkę z kotem. Wyjechali na wakacje do tej zimy. Nagle patrze a kot staje na dwóch łapach a nad jego głową pojawia sie jakiś dziwny czerwony, napis!!!! Nawet nie zdążyłem pauzy zrobić, trwało to ułamek sekundy!!!

Wiem o czym mówisz. W tej chmurce zapewne widniał napis "missing animation". Pewnie brakowało jakiejś animacji dla zwierzaka.

baranek yellow
27.09.2008, 21:13
Jek czytałem tentemat (nie cały oczywiście :D) Zauważyłem że najwięcej jest błędów z zacinającymi się simsmi :( Ostatnie moje dziwności:
- Kiedyś w rodzince wybuchł mi pożar. Nagle mój ukochany piesio staje w płomieniach! Było mi smutno, węglił się już kilka sekund, a tu patrze, i on wychodzi z tego pożaru jak gdyby nigdy nic! Żywy :D Nareszcie pozytywny błąd ;)
- W mojej ulubionej rodzince, mała simka nie wróciła ze szkoły! Nie, nie pojechała do tej z internatem, do normalnej, żółtym busem, i była już 19 a autobus nie przyjechał! :( Musiałem nie zapisać.
- Na starówce, na parceli z tym cmentarzem, simka kupowała świece. Jednak pewna osoba (Majka Ć.) przeszła jej przez drogę i moja genialna pupila staneła i nie chciała się ruszyć! Przez kilka godzin, a jej rodzina dawno siedziała w trolejbusie!
Musiałem nie zapisać. ZNOWU!!!!

HaroNito
13.10.2008, 09:31
zarejestrowałam się chyba tylko poto żeby to powiedzieć.
Moja simka kiedyś umarła z głodu, bo ja poszłam na obiad i zapomniałam o wolnej woli XD,
i ja patrze przychodzi po nią śmierć z,robiła to co miała, pomaszerowała do sypialni i ogląda telewizje XDD

klina
30.12.2008, 07:50
heh dobre xDDD no co śmierć też potrzebuje troche odpoczynku po ciężkiej pracy xDDD

klina
01.01.2009, 14:03
ah a mi się zdarzyło ostatnio iż wziełam potarłam lampe alladyna i wybrałam ziemie. i on mi e zaczarował i żucił czar coś w tym stylu: niech wszystko co zielone i zgnite ożyje xD
wie ktoś oco w tym chodzi? bo ja czekam czekam i czekam już 3 dzień a niewidze niczego niezwykłego xD

Reserved
12.04.2009, 20:35
W mojej rodzince wybuchł pożar. Były w domku 2 kobiety i 2 mężczyźni.
Jedna kobieta zaczęła gasić ten pożar. W pewnej chwili ta simka zaczęła się palić i nagle ... odwróciła się i wyszła z płomieni i dalej gasiła pożar :)

Moja simka pojechała do Showbiznesu, i przyjechał "Barman Wojciech". Wysiadł z auta i ... po prostu stanął na środku ulicy i nie ruszał się. Nie dało się z nim rozmawiać, w ogóle nie można było na niego kliknąć !
W związku z tym, że stanął na środku ulicy spowodował korki !

Moja simka miała 5 zwierzaków. Kazałam jej dać im jeść. Simka podeszła i wywróciła się na placy jak zwierzęta. Trwało to sekundę i wróciła do pierwotnej postaci.
P.S : Jak znowu to się zdarzy do dam Screena.

_Eveline_
17.04.2009, 17:35
ah a mi się zdarzyło ostatnio iż wziełam potarłam lampe alladyna i wybrałam ziemie. i on mi e zaczarował i żucił czar coś w tym stylu: niech wszystko co zielone i zgnite ożyje xD
wie ktoś oco w tym chodzi? bo ja czekam czekam i czekam już 3 dzień a niewidze niczego niezwykłego xD

W takim przypadku wszystkie zwiędłe rośliny powinny się podnieść... Jeśli przed tą całą sytuacją takie były, no to nic się nie dało z nimi zrobić. Wypróbuj lampę jak Ci coś zwiędnie ;)

lakaka
19.04.2009, 16:05
a ja wyhodowałam ogromnego pomidora :) sprzedałam go za 300 simoleonów u ogrodnika :) http://i80.photobucket.com/albums/j197/aga999/sim.jpg
http://i80.photobucket.com/albums/j197/aga999/Belucci_3_0008.jpg

Kuban
04.05.2009, 15:44
U mnie kiedyś był złodziej i ukradł kołyskę z dzieckiem... Tylko ze akurat wtedy nie wystarczyło kasy na alarmy I dziecko przepadło...:(

Brutus
22.07.2009, 10:50
Ja jak kiedyś tworzyłem rodzinę to akurat mama zawołała mnie na obiad. Więc szybko dokończyłem rodzinkę i włączyłem otoczenie. Wracam z obiadu, a tam z tej rzeki wynurza się jakiś statek i był taki huk i po chwili ten statek znowu się zanurzył.

Dingo02
20.08.2009, 13:00
Mi się zdarzyło coś podobnego.Położyłam Henryka ćwira spać i na następny dzień nie wstał i na następny i jeszcze jeden!Wylali go z pracy a on to przespał...

* * * Też tak miałam! Tylko że z Bobem Nowakiem! Położyłam go i on spał, spał i spał i by się chyba nigdy już nie obudził, gdyby nie to, że wyszłam z gry bez zapisywania i jak weszłam od nowa to był trzy simowe dni do tyłu i jeszcze nie spał. No to wtedy go już nie kładłam, tylko żył na kawie, bo się bałam że znów mi utknie !-_- * * *

maniaczki$imsów
29.10.2009, 11:56
Jesli ci sie przydazyło cos dziwnego w domku napisz aby sie tym podzielic.
Ja mam cos dla was grałam w the sims i zadzwonił telefon ale wszysy siedzieli w salonie i odebrała mała dziewczyna i to było ostrzerzenie pozarowe wiec poszła czytac książkę ale nikogo nie było w kuchni lecz wybóch pozar nie wiem dlaczego???

słuchaj . czasami mi też bez powodu wybucha pożar i najlepiej zamontować taki alarm i wtedy zanim się zadzwoni to straż pożarna już jest koło domu .

Dingo02
02.11.2009, 07:02
słuchaj . czasami mi też bez powodu wybucha pożar i najlepiej zamontować taki alarm i wtedy zanim się zadzwoni to straż pożarna już jest koło domu .

no tak, ale co było z tym telefonem o ostrzeżeniu? nigdy czegoś takiego nie widziałam, to dziwne... tak myślę?

Reserved
30.01.2010, 18:44
A ja jak grałam w simsy weszłam w 2 okolicę do takiej rodziny co miała dom u dołu ekranu. I w tej chaupce taką śmieszną dziewczyną klikłam na dywan i wyświetliła się opcja ,,zabaw się" czy coś w tym stylu. Nie wiedziałam co to jest więc klikłam ale ta opcja sama mi znikła ;/ Kto wie co ona mogła znaczyć ? Znaczy wiem co ona mogła znaczyć, ale czy tak mieliście ?
Na wakacjach miałam tak samo z dywanem w hotelu i też ta opcja znikła.

Nattalciaa
02.02.2010, 17:46
Kiedyś mój sim umierał ze starości, to jego córka powiedziała ''Shit*'' :D I przyszedł jej mąż i powiedział ''Damn*'' <hahaha> xD

Shit - Yyyy... K**** xd
Damn - Cholera xd

Estera_Egipska
03.03.2010, 16:21
Ja miałam w ogrodzie atak żab;) Dało się je tylko pocałować i nic więcej, a raz z tego tortu ze ŚŻ wyszła mi jakaś różowa małpa chyba Zośka z dżungli czy coś takiego xD

Gosiaz135
03.03.2010, 18:10
ROY a może to Latający Holender xD

A moja siostra urządziła kiedyś balangę. I na początku była tam gwiazda a później przyszedł mim :x

Rhagius
30.05.2010, 16:33
Nie wiem czemu, możliwe że przez nadmiar dodatków... Ale co ja będę tu o dodatkach nawijać... przejdę do sedna:

1. Gdy chciałem by sims przeszedł z Jadalni, do Sypialni on Przeszedł mi przez ścianę o.O
Potem się to nie zdarzyło.

2. Sims Agnieszka pocałowała sima Antoniusza, po czym go spoliczkowała
Za co? o.O - To ona całowała xD Kobiety są jednak... Dziwne - Nawet u mnie w Simsach.

3. 2 razy przyszedł gość z Abrakadabry, zostawić paczkę o.O Nawet fajnie, od razu 2 magów miałem xP

4. Kostucha WSZEDŁ do domu, zostawił niespodziankę w Kiblu, i wyszedł o.O

Jednak przesadzam z dodatkami =o
Ale jednak - Zawsze jakieś urozmaicenie xD

Ktosiaxxx
02.01.2011, 10:19
Moje simy chyba nie robią jakiś nadzwyczajnych rzeczy... ;P Mam jedną simkę która za każdym razem wyje pod prysznicem i jednego sima który po umyciu toalety nie myje rąk -.- I to chyba na tyle ;P

mariciui
01.11.2011, 12:14
przypomniała mi się sytuacja w domku pana Kozłowskiego który nawiasem mówiąc nie był zbyt towarzyski. ja wtedy dopiero zaczynałam grać i zaprosiłam Belle (Majkę?) do domu. wszystko było spo puki nie zgłodniała no to ja podałam jej coś ale nie zaprosiłam do stołu i się dziwie czemu nie je oczywiście drzwi były czymś zastawione i nie mogła wyjść. była śpiąca więc postawiłam jej łóżko:D potem bo niechciała tego co jej podałam to lodówkę:P no i w końcu zginęła.
a ja takie : że wchat?:O

Tosiaa
08.12.2011, 16:30
Kiedyś zrobiłam młode małżeństwo i oni ciągle "zabawiali się" w tym specjalnym łóżku i jak kończyli to facet robił takie "Buuuu" jakby chciał ją wygwizdać :D A ona ciągle chichotała. I jeszcze mi się zdarzyło, że ktoś z nich zaczął się kulić i wydawać dźwięki jakby wymiotował. :d I raz też jak skończyli to ta babka zaczęła płakać, tak jak zazwyczaj płaczą gdy mają zły humor, tyle że ona miała paski na ful :rolleyes: Potem już ciągle dawałam na opcje "Zabawa w łóżku" żeby oglądać ich reakcje. I w końcu, po wielu próbach babka zaczęła wymachiwać rękami w górze i krzyczeć z zadowolenia. (Tak jak wtedy gdy sprzedają własny obraz) Praktyka czyni mistrza... :rolleyes:
Aham, i jeszcze było coś takiego, że jak oni byli tam w środku to temu facetowi się pokazała na pasku zadań twarz tej babki z podpisem "Dokuczaj". I jak jej dokuczał to tak się śmiał z niej a ona zachichotała i się plusy pokazały ;)

Filleable
12.02.2012, 12:31
Zawsze w jedynce jak simy sobie dokuczają to się pokazują plusy.

Kenny McCormick
12.07.2013, 15:20
Gram se w jedynkę dzisiaj. I Bella Ćwir patrzy przez teleskop, alby jej logika urosła (do magiczych pokazów). I ja patrzę, co tak jej mąż lata po podwórku jak poganie po mazowszu z dymkiem przedstawiającym UFO. Okazało sie, że Bella leci do góry "na kryształkach" :O

miłośniczka zwierząt
26.12.2013, 12:05
mój sim zaprosił swoją żonę na randkę do okolicy randkowej. Kazałam simowi zamówić ten skręt kiszek usiedli przy stoliku zjedli jedno danie a drugie tylko sim zjadł i trzecie tak samo a simka siedziała sztywno i się nie ruszała nie wiedziałam co się stało. Okazało się,że simka się zablokowała i sim wrócić bez niej do domu nie mógł więc weszłam do okolicy a potem z powrotem do domu i już było wszystko ok. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło żeby sim się zablokował przy stoliku.

Collina
25.06.2016, 22:24
Zawsze kiedy mam w rodzinie więcej niż jednego sima i jadę do centrum kupować misie, kwiaty czekoladki i inne takie to pojawiają się tam moi współlokatorzy i nawet można z nimi rozmawiać i nie czują się z tym dziwnie. No ładnie, tak śledzić. :P
Nie lubię humorków, miałam nie raz, że straciłam miłość czy przyjaźń bo sim nie chciał robić jakiejś interakcji a po chwili nagle chciał i znów zyskiwałam przyjaciela. :|