Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Uwagi dot. działania forum

Strony : 1 [2] 3 4 5

incognito
19.06.2009, 15:36
A czy to, który moderator będzie adminem jest tajemnicą?<umiera z ciekawości> ;>
wielka (doslownie) obronczyni sprawiedliwosci - wielmozna bjork!
co prawda poki co modowanie wychodzi jej jak sloniowi poruszanie sie w skladzie porcelany, ale to juz nie mnie przeciez oceniac :>

sympathique.
19.06.2009, 18:48
I przy okazji muszę się wykrzyczeć- niektórzy userzy sami prowokują innych do ostrej reakcji, potem idą z bekiem do modów, a ci muszą banować-czasem prawo pisane jest zbyt proste. Rozwala mnie to od wewnątrz, urazy z dzieciństwa co do takich 'kabli'.

Ech, mam identyczne uczucia. Tacy 'kable' są po prostu okropni ;p

pąpą
19.06.2009, 19:21
A czy to, który moderator będzie adminem jest tajemnicą?<umiera z ciekawości> ;>
I przy okazji muszę się wykrzyczeć- niektórzy userzy sami prowokują innych do ostrej reakcji, potem idą z bekiem do modów, a ci muszą banować-czasem prawo pisane jest zbyt proste. Rozwala mnie to od wewnątrz, urazy z dzieciństwa co do takich 'kabli'.

Dokładnie! Niektórzy to po prostu z najmniejszym słówkiem lecą do modów. To się zaczyna robić irytujące, bo ni stąd ni zowąd masz bana i nawet nie wiesz za co, a potem dopiero się dowiadujesz, że za to, że powiedziałeś że (tunickusera) jest mało inteligentny.

Vanitas
19.06.2009, 19:29
Co do sprawy 'kabli' to ktoś ponosi konsekwencje za czyjeś prowokacje. Dobrze wiemy, że pisząc 'kabel' mamy na myśli nie kogo innego a Katare, który nieźle namieszał na forum. Cała sprawa zaczęła się od tego, że katara przyszedł na mój czat i zaczął obrażać innych użytkowników np. Mije95, która powiedziała mu co nieco na forum a Katara naskarżył do Rooi. Ludzie z M33 się wkurzyli i zaczęli do niego pisać różne rzeczy za co też dostali bany bo K znowu poszedł do Rooi. Teraz katara pokłócił się z Intenso (leniwiec_pożyteczny) i znowu poszedł do moderatora. Woltuwa napisał do niego (pozwolę sobie podać linka z profilu Miji http://img26.imageshack.us/img26/470/beztytuurba.png) żeby się odczepił do ludzi z M33 (i zapewnie nie chciał żeby K nawiedzał jego czata) i pojawia się pytanie co zrobił katara. Nie będę tego pisać bo nie chce się znowu powtarzać. Wolt ma bana do sierpnia tylko dla tego, że katara zaczął prowokować ludzi już jakieś 4 miesiące temu a W chciał żeby dał im (M33) spokój. Jestem za odbanowaniem Wolta i leniwca ponieważ całą akcje zaczął Katara, który teraz z każdą wiadomością leci do moderatora.

Katara
19.06.2009, 19:34
Wypraszam wiadomości takiego stylu
Było wyraźne pisane, że Mija pierwsza zaczęła bo grała w wyzwania i zaczęła mnie przezywac na czacie

Vanitas
19.06.2009, 19:38
Wypraszam wiadomości takiego stylu
Było wyraźne pisane, że Mija pierwsza zaczęła bo grała w wyzwania i zaczęła mnie przezywac na czacie

Tak? Ciekawe bo to Ty wlazłeś na czata i z góry zacząłeś na nią najeżdżać tylko dla tego, że nie powitała Cię słowami typu 'Jak świetnie, że jesteś! Och ach'

Katara
19.06.2009, 19:40
Ta jasne
Podaj mi dowody
Główny Adminie czata
Wkońcu możesz przeglądac archiwum nie?

symfonia
19.06.2009, 19:40
Co do sprawy 'kabli' to ktoś ponosi konsekwencje za czyjeś prowokacje. Dobrze wiemy, że pisząc 'kabel' mamy na myśli nie kogo innego a Katare, który nieźle namieszał na forum. Cała sprawa zaczęła się od tego, że katara przyszedł na mój czat i zaczął obrażać innych użytkowników np. Mije95, która powiedziała mu co nieco na forum a Katara naskarżył do Rooi. Ludzie z M33 się wkurzyli i zaczęli do niego pisać różne rzeczy za co też dostali bany bo K znowu poszedł do Rooi. Teraz katara pokłócił się z Intenso (leniwiec_pożyteczny) i znowu poszedł do moderatora. Woltuwa napisał do niego (pozwolę sobie podać linka z profilu Miji http://img26.imageshack.us/img26/470/beztytuurba.png) żeby się odczepił do ludzi z M33 (i zapewnie nie chciał żeby K nawiedzał jego czata) i pojawia się pytanie co zrobił katara. Nie będę tego pisać bo nie chce się znowu powtarzać. Wolt ma bana do sierpnia tylko dla tego, że katara zaczął prowokować ludzi już jakieś 4 miesiące temu a W chciał żeby dał im (M33) spokój. Jestem za odbanowaniem Wolta i leniwca ponieważ całą akcje zaczął Katara, który teraz z każdą wiadomością leci do moderatora.

Przeanalizowałam całe zajście pomiędzy użytkownikami i zgadzam się całkowicie z Dominikiem. Jestem jak najbardziej za tym żeby ściągnąć bana Woltuwie i leniwcowi.

A wogóle to dlaczego prowokatorom się daruje?

Vanitas
19.06.2009, 19:44
Ta jasne
Podaj mi dowody
Główny Adminie czata
Wkońcu możesz przeglądac archiwum nie?

Chętnie bym to pokazał lecz nie pamiętam (właściwie to coś jest nie tak ponieważ na maila nie przychodzi hasło) hasła do starego konta i korzystam z nowego. Myślę, że kilka osób może potwierdzić Twoją winę (w tym są osoby bezstronne).

Katara
19.06.2009, 19:45
Ta jasne
Ciekawe kto
Może zaraz przyjdzie Mija, Wolt,Czok,Felka??
No to już na twoją niekorzyśc idzie...nie masz dowodów

Vanitas
19.06.2009, 19:48
Ta jasne
Ciekawe kto
Może zaraz przyjdzie Mija, Wolt,Czok,Felka??
No to już na twoją niekorzyśc idzie...nie masz dowodów

Oczywiście. A Ty podaj mi dowody, że Twoja wersja jest prawdziwa. Jak już mówiłem, że są też osoby, które nie brały bezpośrednio udziału w całej sprawie, ale wiedzą co i jak. Do tych osób nie mogą należeć Wolt i Felka ponieważ są w tą sprawę zamieszani.

P.S. Czytaj ze zrozumieniem

Chryzantem Złocisty
19.06.2009, 19:56
Katara,zachowałeś się jak rozpieszczony bachor.
Naprawdę,używanie PW jako powodów do zbanowania kogoś jest żałosne.
Prywatne Wiadomości są po to,żeby móc sobie wygarnąć poza forum,co się o sobie myśli.

No ale Ty nie przejmujesz się żadną krytyką,a jak coś to lecisz z płaczem do moderatora.

sympathique.
19.06.2009, 19:57
Prywatne Wiadomości są po to,żeby móc sobie wygarnąć poza forum,co się o sobie myśli.

No ale Ty nie przejmujesz się żadną krytyką,a jak coś to lecisz z płaczem do moderatora.

Podpisuję się rękami i nogami. Takie dzieci powinny już dawno same dostać bana.

Invidia Semper
19.06.2009, 20:01
Eee...wezwać jakiegoś prokuratora może?=p
Ale i tak jestem po stronie Dominica, nie wiem jak to było w końcu na tym czacie, ale Katara denerwuje mnie i tak. Nie będę się rozpisywać dlaczego. Tylko myśląc, nie ma za co go zbanować, bo za irytowanie innych to nie bardzo...
EDIT: I zgadzam się z Chryzantemką:)

Panna Lawenda
19.06.2009, 20:02
ciekawe do kogo poleci, jak bedzie starszy i ktos mu w realu cos powie.
pojdzie na policje ?

Chryzantem Złocisty
19.06.2009, 20:06
Nie chodzi o to,żeby dostał bana,raczej żeby odbanowano Wolta i Intenso,bo moim zdaniem zostali zbanowani niesłusznie.

Administracja powinna brzydzić się takimi konfidentami,ja rozumiem że ktoś może pisac do moderatora że x robi to a y tamto,ale to już jest przesada.

Pani_Snejp
19.06.2009, 20:09
Też jestem za odbanowaniem Wolt i Intenki.

dżin.
19.06.2009, 20:40

Charyzantemie to co powiedziałeś jest całkowitą prawdą i popieram to, aby odbanowano Wolcika i Leniwca ; p, nawet ja chociaż też jestem 11 chłopakiem, ale nie zachowuję się tak, jak nasz kochany K, chociaż w pewnym sensie też jestem ''rozpieszczony'', ale mam pewne granice . Według mnie on podobnie zachowuje się, jak Magda_Kaulitz .

Ps. nie chcę nikogo obrażać

Invidia Semper
19.06.2009, 20:41
Magda nie skarży do modów na użytkowników, a też by miała co im powiedzieć, ona nas wszystkich tylko obraża;)

pąpą
19.06.2009, 20:56
Ja także jestem za odbanowaniem Wolta i leniwca. Katara zachowuje się jak zwyczajne dziecko w przedszkolu.
"Plosie pani! Plosie pani! A intensooo mnie przezywa. I Wolt teeeeż!"
Nurtują mnie dwa pytania.
Czy Katara zachowuje się tak w realu, a jeśli tak to czy dzieci w klasie go lubią?

Reminiscencja
19.06.2009, 21:57
Moim zdaniem również trzeba odbanować Intenke i Woltuwe.
Nie rozumiem tylko jednego jeśli Woltuwa przedstawił dowody (które
są istotne dla owej sprawy i wszystko tłumaczą) i nie został
jeszcze odbanowany. Zgadzam się z Chryzantemem. Wydaję mi
się PM są dlatego tak nazwane bo mają być prywatne.
A kiedy użytkownik Katara mi groził po prostu wszyscy mieli to
gdzieś, a kiedy przychodzi co do czego on jest niewinny. ;/

dżin.
19.06.2009, 22:04
Magda nie skarży do modów na użytkowników, a też by miała co im powiedzieć, ona nas wszystkich tylko obraża;)

To właśnie o tym mówię, w sensie, że K obraża ; p

kubuss
19.06.2009, 22:57
Prywatne wiadomości są prywatne więc po co je ujawniać ??

Kable to najgorsza i najniższa sfera życia.

@edit. to jest okropne jak mi mogliście leniwca zbanować :(

Chryzantem Złocisty
20.06.2009, 09:03
Myślę,że wszyscy uczestniczący w tej całej sprawie powinni porozmawiać z Rooi na spokojnie i bezstronnie jej pokazać swoją wersję wydarzeń.

Ja rozumiem,że Wolt trochę się uniósł w tym nieszczęsnym PW,ale nigdy by mi do głowy nie przyszło żeby ujawniać na forum wiadomość od kogoś,nawet jeśli by mnie tam wyzwał od najgorszych.
Po prostu czytam ją i tyle.To jest wiadomość dla mnie,i używanie jej,żeby kogoś banować,to najgorsze świństwo,jakie można komuś zrobić.
To tak,jakbym nakablowała do moda na tą i tą osobę,bo się mnie pytali w PW,skąd ściągnąć piracką grę.

Panna Lawenda
20.06.2009, 09:55
dlaczego Katara, moze obrazac i nic za to mu sie nie dostaje?!
spojrzta chocby na jego sygne =/

edit; dobra, zmienil juz

Chryzantem Złocisty
20.06.2009, 10:23
http://i44.************/161au6u.png

Poczułam się obrażona jego słowami.
Powinien dostać warna (ja dostawałam za podobne określenia).
Skoro na innych może kablować,to ja też na niego będę.Trudno.

Katara
20.06.2009, 10:58
co ja wam zrobilem? :P
penis to kompelment przeciez :rolleyes:

lay
20.06.2009, 11:11
Czegoś tutaj nie rozumiem... Zamiast oburzać się tutaj za zachowanie innych na forum nie lepiej jest nacisnąć taki mały przycisk "raportuj zły post"? Problem (teoretycznie) zostanie przez to szybciej rozwiązany. Chyba, że opcja ta tutaj nie działa.

Poza tym, macie naprawdę wielki porządek na tym forum. Moim zdaniem nie ma na co narzekać. Jeśli chodzi zaś o prywatne wiadomości, to według mnie, powinien i tam panować regulamin. Oczywiście, nie bez przesady. Cóż jest jednak złego w zgłoszeniu usera, który w prywatnych wiadomościach tylko obraża nas od najgorszych bez żadnej przyczyny?

@down
To w takim razie Wolt nie może się sam odwołać?

Panna Lawenda
20.06.2009, 11:14
nie bez przyczyny. on sam zaczal, wolt sie obronil i odrazu dostal bana.
a pan Katara bez winy.

Reminiscencja
20.06.2009, 11:18
Ja nie rozumiem po prostu zachowania tego użytkownika.
Rooi zastanawia się nad całą sytuacją ale dowody, które
przedstawił Wolt po prostu świadczą o winie Katary.
A on robi z siebie wielką ofiarę.
Publikowanie PM to szczyt chamstwa i Katara powinien
zastanowić się nad swoim zachowaniem, a tekst typu `` Rooi help oni znów się do mnie przyczepili ` mnie rozwalają.
A jeśli chodzi o banowanie ja nie życzę sobie żeby jakiś użytkownik, który nie jest modem
czy adminem groził mi banem jak to on napisał ` Będziesz częściej dostawała bana (dopilnuje)`. I ty jeszcze pytasz się co nam zrobiłeś zastanów się wchodzisz na
czat i za przeproszeniem PIEP*zysz jakieś głupoty.
Zastanów się co robisz, bo twoje zachowanie jest na poziomie przedszkola.

Invidia Semper
20.06.2009, 11:18
Jak się ma odwołać, skoro jest zbanowany:|

lay
20.06.2009, 11:21
Jak się ma odwołać, skoro jest zbanowany:|
Zależy od tego, jakie ustawiono możliwości dla zbanowanych. Zawsze może wysłać maila, pw (o ile nie zablokowano tego), gadu, użyć osoby trzeciej a w ostateczności założyć nowe konto i z niego kontaktować się z moderatorem, który go zbanował, bądź administracją.

zelkam
20.06.2009, 11:30
Dodatkowe konto w niczym nie pomoże.
Ponieważ:
1. Na tym forum jest 2-tygodniowa aktywacja kont
2. Zbanują za multikonto

Oazis
20.06.2009, 12:01
Mamy dowody, więc bardzo szybko zajmiemy sie manipulantem. Dzięki za info.

Milka Shake
20.06.2009, 12:29
KTOŚ WŁAMAŁ MI SIE NA KONTO
Mam jego IP-79.185.176.131
Katara pisał

Nie należy mu się
Za co??
Bo Kago, Leniwiec sie mogli wlamac!!

sympathique.
20.06.2009, 12:48
Nikt ci się nie włamał. Teraz wymigujesz się włamaniem, bo chcesz to wszystko odkręcić. W wieku 8 lat też taka byłam, ale ty masz już 11 wiosen.Poza tym, nie jestem geniuszem informatycznym i nie wiem, jak łamać hasła. Nie oskarżaj nikogo bez dowodów.

pąpą
20.06.2009, 13:05
Ale się to wszystko poskręcało. Uwierz mi, większość userów które oskarżasz są inteligentnymi osobami i naprawdę wątpię aby chciało im się marnować życie na włamywanie się na twoje konto. Poza tym jeśli włamał ci się na n-k to prawdopodobnie nie jest to osoba z forum, gdyż musiała by znać też twój login.

Reminiscencja
20.06.2009, 13:10
Ale się to wszystko poskręcało. Uwierz mi, większość userów które oskarżasz są inteligentnymi osobami i naprawdę wątpię aby chciało im się marnować życie na włamywanie się na twoje konto. Poza tym jeśli włamał ci się na n-k to prawdopodobnie nie jest to osoba z forum, gdyż musiała by znać też twój login.

Dokładnie. Nikt z forum nie zna twojego loginu więc co się czepiasz.

Alisha
20.06.2009, 13:11
Aha, i czemu ja i osoby które sie nabraly sa wciaz w bananach?
I poprawdzcie kod b do Katary, i raczej go przesuncie do banów pernamentnych, bo z multikontem nie ujdzie.
EDIT: I to nie ma sensu. Skad znasz haslo tego konta, huh? Po tobie :((

Chryzantem Złocisty
20.06.2009, 13:11
Dobra,przestańmy się nim rajcować,to się uspokoi (albo powiesi z rozpaczy że go olaliśmy).
Ważne,że Katara dostał bana,a jeśli będzie traktował konto brata jako swoje,to za multikonto jest ban.

Ja już mam go dosyć na dzisiaj,nie sądzicie?

Invidia Semper
20.06.2009, 13:14
Katara zbanowany!!<rozdaje kieliszki>(nie jest Ci przykro, że ludzie cieszą się,z Twojej porażki?)
Korzysta z konta brata, ta, sprytne-zaraza jest wszędzie. Tylko wydaje mi się, że kiedyś ten brat miał mniej lat o.O. Zresztą, powiem Ci Katara,że jeśli w realu też jesteś taki, to nie dziwię się, czemu znajomy robią Ci takie numery.
^Chryzia: Dobra, chodźmy odpocząć;)

pąpą
20.06.2009, 13:27
za miesiąc problem pewnie znowu powróci

a tak naprawdę to Katara razem z bratem planują zapanować nad światem.

Pani_Snejp
20.06.2009, 13:33
W sumie, jeżeli Katara miał rotkita, to mu się mogli włamać praktycznie zewsząd (ja miałam... okropne ;/ na forum też mi tutaj wbili, ale na szczęście ktoś był na tyle miły i nie zmienił hasła...)
Dobrze, że ta sprawa to już przeszłość.

Raven
20.06.2009, 13:40
A jak ja mam sprawdzić czyje to IP?!
Nie jestem geniuszem informatycznym!Poza tym,jeśli ten ktoś ma Neostradę,to przy każdym połączeniu tworzy się inne IP!

zmienia się końcówka IP, nie całość. I numer zaczynający się na 79. to chyba nie Neostrada ale mniejsza z tym

Od szukania ludzi po numerze IP to jest policja ;) więc nie wiem co się dzieciątku ubzdurało.

Björk
20.06.2009, 13:48
Katara - nie korzystaj z konta brata, bo to źle się skończy dla Was obu :)

seattle
20.06.2009, 21:33
Ja również jestem za odbanowaniem Intenso i Wolta. Ale nie o tym chcę tu napisać. Otóż bardzo nie podoba mi się to, że niektórzy użytkownicy dostawali bany za treści wypisywane na czacie (oczywiście przeciwko Katarze), który nie jest w jakikolwiek sposób związany z forum The Sims. Dla mnie to jest już poważne przekroczenie kompetencji adminów. Czyli rozumiem, że jak prześlę jakąś upokarzającą mnie rozmowę z Katarą np. z gadu-gadu to on dostanie bana?
Druga sprawa to to, że Katara, który nie był zapraszany na czat, skrupulatnie wciąż się tam pojawiał. Skutkowało to niecenzuralnymi słowami na jego temat i banami userów. Ale jak mniemam winne wszystkiemu jest złe M33, prawda?

Rocket
20.06.2009, 21:42
też na to zwróciłam uwagę. ta kłótnia nie była prowadzona na forum (pm to pm, wolna amerykanka) i nie dotyczyła forum, skąd bany?

Charionette
21.06.2009, 08:42
Wybaczcie, że się wtrącam, ale te bany pewnie są stąd, że Katara kapował, a administracja nie mogła tego puścić "płazem". To pewnie stąd. No do jasnej ciasnej... Pm to prywatna sprawa, nie wywleka się tego... A czaty to nie forum... Mógł iść się poskarżyć swojej mamusi. O Jezu jak ja nienawidzę kapusiów.. Na mnie tez na kapował:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1048232#post1048232
Zrobisz coś z tym??
Wiem, że to nic ważnego i w ogóle, ale czy on jest tutaj jakimś adminem by dbać o to co powinno być, a co nie? Od tego są inni. Jemu nic do tego...

Przepraszam... Wiem, że został już zbanowany, ale musiałam to napisać. Chciałam wcześniej, ale nie miałam czasu.
Pozdrawiam

P.S Ciekawe czy jak wróci będzie się mścił?

Odyn
21.06.2009, 10:24
proszono mnie o ustosunkowanie sie; zrobilam to. jesli sprawa wyglada w ten sposob, to i woltuwa i intenso sa wolni.

Woltuwa
21.06.2009, 11:24
Dziękuję wszystkim, którzy ubiegali się o odbanowanie Intenki i mnie.. To naprawdę miłe..

A co do Katary - sprawa zakończona, miałem pokazać jeszcze jednego ciekawego PMa od Katary, ale na chwilę obecną nie widzę sensu (został ujawniony moderatorom)..

Dziękuję za uwagę.
Woltuwa.

Analisse
21.06.2009, 17:16
Tak piszecie o tym czacie... banach...
Jak np ja nigdy nie rejestrowałam się na czacie, nie wchodze tam itp, a jak jakaś osoba zarejestruje się tam i poda mój nick tego fora i zacznie obrażać, wyzywać ludzi to czy ja za to zostane zbanowana?
I czy idzie to jakoś sprawdzić że to jedna i ta sama osoba czy jak?
Bo to troche takie bezsensu że osoby rozmawiające/obrażające/wyzywające się tam są banowane tu... na jakiej to działa zasadzie?

Luthiee
21.06.2009, 17:33
Tak, idzie sprawdzić. Każdy chat ma admina/operatora, który może sprawdzić zapisy, tym samym widzi IP.

Windrider
21.06.2009, 19:45
Analisse - nie jestem za bardzo zorientowany w sprawie Katary, ale z tego co widzę, zagadnienia okołoczatowe dotyczą prywatnego czata M33, w związku z tym to co się tam dzieje jest prywatną sprawą tej grupy (czymkolwiek ona jest - nie jestem wtajemniczony : )) i nie mogą, a przynajmniej nie powinny mieć konsekwencji na forum. Inaczej sprawy mają się z czatem naszego forum, który jest jego integralną częścią - w przypadku wyjątkowo przykrych incydentów zachowanie tam może mieć poważne konsekwencje także tutaj, ale to się zdarza niezwykle rzadko. Bez obaw - bez stuprocentowej pewności, że osoba z czata jest tą samą osobą, za którą podaje się na forum nic złego się nie stanie. A mamy narzędzia, żeby sprawdzić kto jest kim : )

zelkam
21.06.2009, 20:52
Przudałaby się aktualizacja listy banów, ponieważ niektórym już się skończył :>
Jeszcze kod pogrubiający jest źle wpisany :]

Eámanë
21.06.2009, 21:02
Przudałaby się aktualizacja listy banów, ponieważ niektórym już się skończył :>
Jeszcze kod pogrubiający jest źle wpisany :]
Zrobione :)

Vanitas
21.06.2009, 22:02
Zrobione :)

Ale Woltuwa i Leniwiec nie mają już bana :D

Alisha
26.06.2009, 20:03
I Eámanë, daj sobie range (Prof. Miodek); Oazis mówila ze sama sobie nadasz :P

Eámanë
27.06.2009, 20:02
I Eámanë, daj sobie range (Prof. Miodek); Oazis mówila ze sama sobie nadasz :P
Hahah, nawet nie wiedziałam, że zdobyłam taki tytuł :D Chyba musiałam być nieźle zajęta w tamtym okresie :P

αγάπη
28.06.2009, 12:01
Storyteller - Co to na forum oznacza ? :D

Chryzantem Złocisty
28.06.2009, 12:20
Ten co pisze fotostory :|

ten nagłówek z Michaelem chyba już możecie usunąć,nie przesadzajmy... ;p

Alisha
28.06.2009, 17:55
No...
Szczególnie ze pisze tak jakby codziennie umieral... :s (tylko godziny, nie daty; ''wczoraj'')

Bella_Cullen
28.06.2009, 20:02
Mysle ze powinniscie to usunac bo nie wszyscy sa fanami a tak to wmuszacie.

Woltuwa
28.06.2009, 20:02
Storyteller - Co to na forum oznacza ? :D

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50382 . Ranga wygrana w konkursie "Urzekła mnie Twoja historia" ;)

Oazis
29.06.2009, 07:48
ale ta reklama nie zalezy od nas,ona sama sie ustawiła :P

Tasha-
03.07.2009, 17:07
czy będą jeszcze konkursy do ts2?

Björk
03.07.2009, 17:09
Jak chcecie to będą :)
Skoro są już trzy chętne osoby, to w weekend coś wymyślę z "Historią" :)
Ktoś się jeszcze pisze?

ddo bwayo
03.07.2009, 17:12
Ja się na konkursy pisze, ale nie z historia ^^". Ale ogólnie to się piszę ;3

zelkam
03.07.2009, 17:39
Ja sie piszę chętnie :D

Liv
03.07.2009, 18:08
jaaaaa!
(na jakiekolwiek)

blakistoni
03.07.2009, 18:09
Ja się chętnie piszę,ale tak samo jak Inko-chan nie na te z historią xd

Vanitas
03.07.2009, 22:10
Ja się piszę na jakikolwiek oprócz modlitwy :D

zelkam
04.07.2009, 09:16
Ja tak samo jak dominic :)
Najchętniej chciałabym "Pokaż mi swoje wnetrze" :D

aluminium.
04.07.2009, 09:52
Niech będą te konkursy :)

Invidia Semper
04.07.2009, 10:10
A ja bym się pisała na konkurs o modlitwie, lub coś w ten deseń.

Anonimowe Alkocholiczki
06.07.2009, 21:14
A w przyszłych Forum Awards może byłyby jakieś nowe rangi? Może użytkownicy by coś wykombinowali!

My jesteśmy za:
Lindsay Lohan- najbardziej kłótliwy użytkownik z największą liczbą skandali, bo tak było kiedyś!

lithium
06.07.2009, 21:17
to jest raczej miss hilton, lindsay byla jako najglupszy uzytkownik

zelkam
07.07.2009, 08:46
Nie wiem, czy ktoś pamięta to, ale jakiś user wyszedł z inicjatywą co do rang i zaproponował rozdzielenie Kaczego Pióra na : poezję, FS i opowiadanie. Jestem za :)

Anonimowe Alkocholiczki
07.07.2009, 08:58
Tak, to dobry pomysł :)

Tiunivell
07.07.2009, 10:48
zelkam - a my to przyjęliśmy od następnej edycji fa ;)

aluminium.
07.07.2009, 14:40
A kiedy będzie następne fa Tiunivell? ;)

Odyn
07.07.2009, 14:47
jezeli nei ma przeszkod, to ja odpowiem - FA sa zawsze co roku, najczesciej w okolicach lutego/stycznia.

aluminium.
07.07.2009, 15:21
Ok dzięki Rooi.

Raven
08.07.2009, 14:11
dlaczego shoutboxy są wyśrodkowane? Jakoś tak dziwnie to wygląda...
albo to mój firefox nawala

Odyn
08.07.2009, 14:13
nie wiem, u mnie tez tak jest...

Vanitas
08.07.2009, 14:15
dlaczego shoutboxy są wyśrodkowane? Jakoś tak dziwnie to wygląda...
albo to mój firefox nawala

Nie tylko Twój :P

Faktycznie dziko to wygląda... Ale przynajmniej Jackson nie umarł ponownie wczoraj O.O

FakeYourDeath
08.07.2009, 14:16
to dlatego ze nie ma Dżeksona !

Panna Lawenda
08.07.2009, 14:23
ta, juz myslalam, ze u mnie sie cos spieprzylo.
ale jak ma sie ten drugi styl to wszystko jest ok.

aluminium.
08.07.2009, 15:29
u mnie też wyśrodkowane ;/
Edit. rzeczywiście, Jackson nie umarł xd

Elektra
08.07.2009, 16:56
Moze to znak "zmieńcie styl"? :D

Liv
08.07.2009, 17:38
Ooo, nie ma reklamy! :D
(w końcu Jackson już nie umiera wczoraj przez następny tydzień :D)

A te "wyśrodkowane" profile skomentuję tylko: Jezus Maria! :O
Wygląda to strasznie :|

Gio
08.07.2009, 17:55
Nie umiem się z tym wyśrodkowaniem połapać >.<
Kto to zrobił?

blakistoni
08.07.2009, 18:02
Brak reklamy - plus ;p
A to wyśrodkowanie okropnie wygląda,co prawda w drugim stylu go nie ma,jednak wole ten pierwszy.Dziwne to troszkę.
Samo sie z siebie sie nie wyśrodkowało raczej.

Gio
08.07.2009, 18:27
A to wyśrodkowanie okropnie wygląda,co prawda w drugim stylu go nie ma,jednak wole ten pierwszy.

Żadne pocieszenie. Z tym imagize_X jest gorzej, aniżeli z wyśrodkowaną "zwykłą" skórką :/

Jak myślicie? Kto to? Ktoś się włamał na forum? (ale jakby się włamał to na pewno nie zająłby się wyśrodkowaniem, tylko bardziej by namieszał, wiec głupi pomysł)

FakeYourDeath
08.07.2009, 18:31
Jak myślicie? Kto to? Ktoś się włamał na forum? (ale jakby się włamał to na pewno nie zająłby się wyśrodkowaniem, tylko bardziej by namieszał, wiec głupi pomysł)

człowieku , bez przesady

zelkam
08.07.2009, 18:49
Wiem dlaczego nie ma reklamy! :D
Bo Dżekson już jest po pogrzebie i już nie zmartwychwstanie cudownie jak to fani myśleli :D Trudno otworzyć trumnę (do tego złotą) od środka :D

U mnie też tak wyśrodkowało, brzydko toto wygląda :<

Luthiee
08.07.2009, 18:52
Moim zdaniem Mia95 ma niesłusznego bana. Co jest złego w słowach "Bo ona to sam sex"? :> W konwersacjach padają dziesiątki podobnych słów. Są też przekleństwa, więc dlaczego została ona zbanowana za "seks", skoro żadnym wulgarnym słowem on nie jest?

zelkam
08.07.2009, 18:54
@Lucia: tutaj bardziej chodzi o jej "opinię" w temacie z rysunkami papatki.

blakistoni
08.07.2009, 19:00
zelkam,ale Luth ma racje.
Ona ma bana za obrazliwy av i sygne,moim zdaniem z a długo.

Iminashi
08.07.2009, 19:00
@up a mi się zdawało że za avatar i sygnę.
<za późno>

FakeYourDeath
08.07.2009, 19:03
co tam było obraźliwego ? :D
sex ?

Iminashi
08.07.2009, 19:04
gasz, bo napisała że 'on(a) to sam seks', czyli tak jakby zażartowała z jego płci.

Luthiee
08.07.2009, 19:05
"a ma za wyjatkowo chamska sygne i avatar"
źródło: http://www.forum.thesims.pl/converse.php?u=19183&u2=25042
@up Jeśli chodzi o leniwca (chyba?) to leniwiec to r. męski, moim zdaniem nic się nie stało. :|

zelkam
08.07.2009, 19:06
sa do dupy, wydrukuje se je i podetrze nimi dupe.
bo do tego sie nadaja.

A ja myślałam, że za to XD
Nie doczytałam za co xD

FakeYourDeath
08.07.2009, 19:07
bo może nie wiedziała jakiej jest płci ? XD

równie dobrze ' bo ono to sam sex '

blakistoni
08.07.2009, 19:07
Stalo sie chyba,bo chodzi o demero. xd
co do tematu - ban raczej z a dlugi,do pazdziernika za takie cos? Fakt,bylo to dosc obrazliwe.

Iminashi
08.07.2009, 19:09
Jeśli chodzi o leniwca (chyba?) to leniwiec to r. męski, moim zdaniem nic się nie stało. :|
ale leniwiec to tenka, dziewczyna.
i nie chciałabym żeby ktoś żartował ze mnie w taki sposób.

FakeYourDeath
08.07.2009, 19:10
ja bym dała bana na 2 tyg . ale nie jestem modem : )

corvus
08.07.2009, 19:11
@up: też tak uważam

ddo bwayo
08.07.2009, 19:13
A nie chodziło o przerobione zdjęcie kogoś?:|

Luthiee
08.07.2009, 19:14
@up up up & up up: Też się zgadzam. Żeby aż na trzy m-ce? :|

FakeYourDeath
08.07.2009, 19:14
A nie chodziło o przerobione zdjęcie kogoś?:|

no , o to chodziło . ^^

ddo bwayo
08.07.2009, 19:16
Z tego co pisaliście to zrozumiała, że o napis xd To o Co w końcu, napis czy zdjęcie?

corvus
08.07.2009, 19:16
Lut:To naprawde przesada bo to nie było jakieś strasznie obraźliwe jak dla mnie...a to że dał (cement bo to jego zdjęcie) takie zdjęcie to już nie nasza wina :/
Inko:Napis ze zdjeciem :D

blakistoni
08.07.2009, 19:18
tusia - Przerobione zostało zdjęcie i dodany napis w sygnie.
a,za pozno xd

corvus
08.07.2009, 19:20
Nid for buła! :D

Odyn
08.07.2009, 19:46
Moim zdaniem Mia95 ma niesłusznego bana. Co jest złego w słowach "Bo ona to sam sex"? :> W konwersacjach padają dziesiątki podobnych słów. Są też przekleństwa, więc dlaczego została ona zbanowana za "seks", skoro żadnym wulgarnym słowem on nie jest?

boze, dam sobie zaraz twoje przerobione zdjecie do ava, sygnatury, zaczne sie z niego nabijac i jestem pewna, ze nie zwrocisz uwagi.
nie, nikt mii nie odbanuje i ja tego osobiscie dopilnuje.

shezza
08.07.2009, 20:35
to ze wy wszystkie ja kochacie, to jeszcze malo znaczy, bo gdyby chodzilo o kogos, za kim nie przepadacie, odbylby sie publiczny lincz. ja tam uwazam, ze ona nie pierwszy i nie ostatni raz zachowala sie jak rozwydrzone dziecko i przyda jej sie wreszcie kubel zimnej wody.

s'éteindra
08.07.2009, 20:36
no okej, moze teraz mi jej szkoda, ale sami znajdzcie się w takiej sytuacji.
nie bede nikogo zmuszal, zeby mnie lubil, jestem tolerancyjny, ale tolerancja tez ma swoje granice. moze sadzicie ze nie, ale mnie to akurat bardzo obrazilo i nie zycze tego nikomu.
amen.

Invidia Semper
08.07.2009, 21:17
Oczy mnie od tego bolą xD No ale, będzie trzeba się pewnie przyzwyczaić. Tyle postów o jakąś zmianę na forum no i jest!=p

Ilona
08.07.2009, 22:03
kliknijcie na ctrl i kółkiem myszki można oddalić albo przybliżyć

Luthiee
08.07.2009, 22:06
boze, dam sobie zaraz twoje przerobione zdjecie do ava, sygnatury, zaczne sie z niego nabijac i jestem pewna, ze nie zwrocisz uwagi.
nie, nikt mii nie odbanuje i ja tego osobiscie dopilnuje.
Byłam pewna, że to zdjęcie jakiejś laski (przeróbka robi swoje), soł nie musisz tak na mnie od razu naskakiwać. ;>
BTW, gdyby moderka pilnowała tak wszystkich przekleństw, choćby w sb i niewymariowych sygnatur, jak Ty pilnujesz Mię, byłoby cudnie. :| Ale nikt na to nie zwraca uwagi. ;]

Odyn
08.07.2009, 22:08
no ale jakims cudem wiedzialas, ze za cos podobnego dostala. chyba, ze jest taka taktyka, mia95 dostala bana - trzeba naskoczyc, ze za dlugi i nie zasluguje!
i akurat wcale jej pilnowac nie musze, nie sledze jej sb w profilu ani nic w tym rodzaju

Luthiee
08.07.2009, 22:11
1. Tak, dowiedziałam się, dlaczego miałabym się nie dowiedzieć? :| Nvm.
2. Akurat nie chodziło mi o shout boxa Mii. ^^
EDIT: leniwiec nadal ma ava z cementem aka demero.

Odyn
08.07.2009, 22:13
bo przed chwila napisalas, ze nie wiedzialas, czyje to zdjecie?

Luthiee
08.07.2009, 22:14
Tak, dowiedziałam się z wpisów userów w tym temacie. ;]

Odyn
08.07.2009, 22:16
wiec prosze tylko o jedno: sprawdzenie, zanim napiszesz
i dzieki za drugie info

shezza
09.07.2009, 12:47
poprzedni post przeszedl bez echa, wiec jeszcze raz sie wtrace - po co robic szopke, skoro Mia i tak predzej czy pozniej znowu zarobi na bana? to wiecej niz pewne przeciez. buziaki.

FakeYourDeath
09.07.2009, 20:35
skoro administracja nie ma humoru, to sie nie dziwie, ze zasluzy :>

lithium
09.07.2009, 20:39
nie, to ona nie ma... jakby to ladnie napisac... zdrowego rozsadku:)

Odyn
09.07.2009, 21:25
skoro administracja nie ma humoru, to sie nie dziwie, ze zasluzy :>

no jasne, przeciez biedna nic nie zrobila, a to ci zli modzi sie uwzieli :(

Invidia Semper
09.07.2009, 21:42
Viva la Resistance!!:D Czy ja wiem, jeżeli użytkownik prosił wcześniej o usunięcie avatara, a nie od razu pobiegł z bekiem do moda i Mia nie posłuchała to chyba nie mamy o co walczyć.

Odyn
09.07.2009, 22:10
a nie, od razu zbanowalam. ale to byla moja decyzja, oczywiscie. Jezeli jawnie sie z kogos nabija, to trzeba sie liczyc, ze o niczym nie musze ostrzegac.

shezza
09.07.2009, 22:29
ej hahaha to wasze poczucie humoru jest dosc subiektywne i egoizmem wieje, nie uwazacie? :> gdyby bylo na odwrot (tak, potwarzam sie i dobrze mi z tym) i to Mia doczekalaby sie swojej parodii, to bylby masowy ryk na pol forum co najmniej. co do poczucia humoru, ktos tu chyba przesadza, bo jest roznica miedzy zartem na ktory sie obie strony zgadzaja, a perfidnym chamstwem. i tyle.

Odyn
09.07.2009, 22:58
ej hahaha to wasze poczucie humoru jest dosc subiektywne i egoizmem wieje, nie uwazacie? :> gdyby bylo na odwrot (tak, potwarzam sie i dobrze mi z tym) i to Mia doczekalaby sie swojej parodii, to bylby masowy ryk na pol forum co najmniej. co do poczucia humoru, ktos tu chyba przesadza, bo jest roznica miedzy zartem na ktory sie obie strony zgadzaja, a perfidnym chamstwem. i tyle.

i wlasnie o cos takiego mi chodzi. mniej-wiecej

zelkam
13.07.2009, 08:41
Ban Foola skończył się prawie tydzień temu a on wciąż jest na liście zbanowanych.

Tiunivell
13.07.2009, 08:44
Zdjęte z listy ;) .

Charionette
13.07.2009, 16:21
Z tego co wiem Scarllett wciąż ma bana, a na liście jej nie ma.

balloon
18.07.2009, 19:44
Och, jaka piękna reklama zgniatarki xD
Czy u innych też jest ?

FakeYourDeath
18.07.2009, 19:47
tak , u wszystkich =dd

Odyn
18.07.2009, 20:12
...wolicie zgniatarke czy jacksona umierajacego dwa tygodnie?

ebola
18.07.2009, 20:14
kiedys jeszcze medalik byl :)

Odyn
18.07.2009, 20:22
nie no medalik to juz w ogole byl cud

Raven
18.07.2009, 21:06
użytkownicy firefoxa: ściągnąć sobie Adblock Plus i po sprawie

Violet
22.07.2009, 18:19
zaco zostal zbanowany remus lupin

Luthiee
22.07.2009, 18:49
Za podanie kodu seryjnego do sims 2 na studiach - regulamin tego zabrania.
EDIT: i jak już o tym mówimy, nie jest wpisany na listę banów. ;p

Violet
22.07.2009, 20:51
a on ma stalego bana czy na pare dni

Luthiee
22.07.2009, 21:15
Pewnie nie na parę dni, ale trochę dłużej. Lecz nie sądzę, by był na stałe. :| W każdym razie nie mogę określić konkretnej ilości dni, żaden mod/admin nie wpisał go jeszcze na listę banów.

Björk
23.07.2009, 06:54
A to ja się spieszyłam i nie wpisałam na listę. Sorka. Ban jest na tydzień.

Charionette
23.07.2009, 08:27
Swoją drogą kod pogrubiający do Remusa jest źle wpisany :D

Tiunivell
23.07.2009, 08:49
Poprawiłam ;) .

misterio
26.07.2009, 20:39
Kiedy bedzie jakis konek? :)

Charionette
28.07.2009, 08:58
Kuban i Invidia Semper nie mają już ban(an)a
A konkurs- Urzekła mnie twoja historia ma się odbyć niebawem (tak kiedyś pisała Bjork)
Sorry, że pytam, ale jak się robi umlaut nad o czy innymi literkami?

Tiunivell
28.07.2009, 09:11
Nysia - już się zajmę listą banów.
Co do umlautu musisz skorzystać z tablicy znaków.
start -> wszystkie programy -> akcesoria -> narzędzia systemowe -> tablica znaków

Charionette
28.07.2009, 09:32
A dziękuję bardzo :D

EDIT: Dzięki Trauma :)

Raven
28.07.2009, 10:48
albo klawiaturą numeryczną ale musisz mieć włączony num lock:

ö - lewy alt + 0246
ä - lewy alt + 0228
ü - lewy alt + 0252

lithium
28.07.2009, 12:57
teraz ja sie czegos czepne
misiekk4 - do 38 sierpnia 2009 r., do godz. 10:00 : spam
obawiam sie ze 38 sierpnia nigdy nie nastapi ;p

Violet
28.07.2009, 13:24
mam pytanie czy moja siostra morze zalozyć tutaj konto chociarz ze ma juz bana na zawsze bo bardzo chcę miec tu konto

Soul
28.07.2009, 13:25
mam pytanie czy moja siostra morze zalozyć tutaj konto chociarz ze ma juz bana na zawsze bo bardzo chcę miec tu konto

Przecież to Ty jesteś Madzia, więc po co ma mieć już 4 konto?

Violet
28.07.2009, 13:28
magda to moja siostra ile razy mam powtarzać

Tiunivell
28.07.2009, 15:16
centaurea_cyanus - ja mam własny kalendarz :D . A tak na serio - wybaczcie, pomyłka ;) .
Edyta - morze to bardziej na północ jest. I nie, jak jest zbanowana to nie może.

Violet
28.07.2009, 17:25
aha jak powiem to magdzie to sie zabije ale dobra dzienki za odpowiedż

Romantique
28.07.2009, 17:52
jezu, *****isty powód do odebrania sobie życia =***

Violet
28.07.2009, 18:03
no wiesz ona ma dopiero 10 lat

Raven
31.07.2009, 13:00
czy ja dobrze widzę, czy w Shoutboxie został wyłączony BB code?
Why?

Vanitas
31.07.2009, 13:05
Z tego co wiem to on był wyłączony odkąd jestem na tym forum :)

Raven
31.07.2009, 13:08
no sorry, pamiętam sama jak używałam BB Code do pisania w shoutboxie i działał

lithium
31.07.2009, 13:59
hmm, a ja tez nigdy nie mialam mozliwosci go uzywac w sb :|

Rocket
31.07.2009, 14:04
mi też nigdy nie wchodził : |

Alisha
31.07.2009, 14:10
Jedyny BB Code który wchodził to ten na kolor :(
A może w takim razie niech admini udostępnią resztę? :|

Invidia Semper
31.07.2009, 14:47
Ja też nigdy nie mogłam używać BB Code. A szkoda.

Raven
31.07.2009, 14:49
pamietam, ze zmienialam kolor na SB. Teraz chcialam uzyc tylko bolda i nie szlo, wiec chcialam zapytac czemu BB code jest wylaczony
moge bez niego zyc

Alisha
01.08.2009, 13:22
Remus Lupin - do 29 lipca 2009 r., do godz. 17:00 za podanie klucza do instalacji.
karolina583 - do 31 lipca 2009 r., do północy za spam.
Simonka - do 31 lipca 2009 r., do 19;00 za założenie bardzo fajnego tematu pt. "POMOCY!" - niechaj to będzie przestrogą dla innych.

Skasujecie? :) <znaki>

Odyn
01.08.2009, 13:26
zalatwione-skasowane

sympathique.
03.08.2009, 13:16
Za co jest zbanowana Miss C.? Bo jakoś nie widzę jej na liście banów.

Luthiee
03.08.2009, 13:26
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=51725

Soul
03.08.2009, 14:03
Ej, a gdzie ona tam spamowała?

brzos
03.08.2009, 14:19
tez nie wiem ^^

Lawend
03.08.2009, 14:29
założyła temat identyczny do tego pod nią ;p

Luthiee
07.08.2009, 11:35
Camerandios, kociara96 i Czekoladowy.pl nie mają już bana. ;p

Mod edit: Dzięki :)

brzos
10.08.2009, 17:23
Miss C nie ma bana juz

FakeYourDeath
10.08.2009, 20:32
czemu anonimowe alkocholiczki i romantique maja bana ? ;p
nie jest napisane

Björk
10.08.2009, 20:40
czemu anonimowe alkocholiczki i romantique maja bana ? ;p
nie jest napisane

Bo dałam im na szybcika i nie miałam czasu uzupełnić listy...
A w czymś Ci to przeszkadza, że pojawi się powód jutro rano?

Odyn
10.08.2009, 20:46
ja juz wpisuje

FakeYourDeath
10.08.2009, 20:50
Bo dałam im na szybcika i nie miałam czasu uzupełnić listy...
A w czymś Ci to przeszkadza, że pojawi się powód jutro rano?

a bo jestem ciekawska ;D
przepraszam . ^^

Björk
10.08.2009, 20:52
Za obrażanie kogoś...
Ale dajcie mi się odpocząć proszę :)

Odyn
10.08.2009, 20:55
wpisalamno

Fool
10.08.2009, 22:41
jesli nie miales wczesniej ustawionej sygnatury to nie bedzie widac nowej w twoich przeszlych postach, zacznie sie pojawiac dopiero od teraz.

Alisha
23.08.2009, 15:08
Wiekszość z nas wie czemu ta botowata alinaboom została zbanowana, ale warto by było dodać ją do Ban(an)ów.

Charionette
26.08.2009, 18:05
Ej, a co się stało z naszą kago aka sympathique.?

Vanitas
26.08.2009, 18:14
Usunęła konto :(

Charionette
26.08.2009, 18:25
A dlaczego? :(
Chciałam jej podziękować a tu patrzę... Konta nie ma

ddo bwayo
26.08.2009, 18:38
Ponieważ od siedzenia przy komputerze psuł się jej wzrok :( Jak to ona twierdzi.

Charionette
26.08.2009, 19:10
Szkoda... Ja też mam zrypany wzrok (głównie przez kompa), ale forum nie zostawię
Kit z tym, że już muszę nosić okulary do komputera

lithium
27.08.2009, 11:09
trzeba by bylo usunac niektore bany, bo sie skonczyly

Odyn
27.08.2009, 11:41
trzeba by bylo usunac niektore bany, bo sie skonczyly

abrakadabra

lithium
02.09.2009, 23:19
moze nie powinnam sie wtracac, ale nie uwazacie ze istnieje potrzeba na wieksza ilosc adminow? bo tak praktycznie to dzialaja tu tylko oaz i gygz, a wiadomo, one nie zawsze moga siedziec na forum. a mimo wszystko admini maja duzo rzeczy do roboty, do ktorych mod nie ma uprawnien, np. nadawanie rang/sprawdzanie sond/zmiany nickow/itd.
moze warto byloby sie zastanowic zeby jakichs modow awansowac? ;d
to taka luzna propozycja

simonek
02.09.2009, 23:22
^tak, tak, ona ma rację, podpisuję się pod tym

Oazis
03.09.2009, 09:50
Cóż...myśle ze nasz nowy szef, odpowiednio rozplanuje nasze obowiazki w najblizszym czasie, więc mysle, że adminów brakować nie ebdzie ;)

lithium
03.09.2009, 13:01
nie no po prostu tak stwierdzilam, bo zauwazylam ze strasznie dlugo niektorzy czekaja na zmiane nicku, czy zeby w koncu dostac nalezna range. no ale skoro to ma sie zmienic w najblizszym czasie to ok ;)

pensivelane
08.09.2009, 17:24
W nazwie forum jest błąd. Mianowicie pod "The Sims 2: Osiedlowe życie" pisze:
Podyskutuj o ośmym dodatku do The Sims 2!

ebola
14.09.2009, 16:46
Temat: The Sims 3 Najtaniej KUP TERAZ!
Nadawca: [email protected]

Nie posiadasz jeszcze The Sims 3 ? Cena Cię odstrasza ?

Mamy dla Ciebie rozwiązanie!

Kup klucz The Sims 3, który umożliwi Ci sciągnięcie oryginalnej gry!

Wszystko znajdziesz na www.kluczedogier.pl NAJTANIEJ W SIECI

co to za spam

lay
14.09.2009, 18:15
co to za spam
To samo co to (http://www.forum.thesims.pl/announcement.php?f=18) ogłoszenie. Wygląda jak typowa reklama sponsora... Rozumiem, serwer musi się utrzymać, lecz tego typu rzeczy (czyt. zaśmiecanie skrzynki emailowej) nie są raczej zbyt dobrym rozwiązaniem.

Charionette
14.09.2009, 18:26
Też się z tym zgodzę. Ogłoszenia to nie miejsce na takie coś. Lepiej by zostawił to o moderowaniu nowych użytkowników

Charionette
19.09.2009, 08:20
Sorry, że post pod postem, ale kiedy ostatni ci amini logowali się na to forum?
http://forum.thesims.pl/member.php?u=21348
http://forum.thesims.pl/member.php?u=4

Trza by było coś z tym zrobić?

Vanitas
19.09.2009, 09:41
Pushek to pierwszy właściciel i twórca forum więc myślę, że nie należy zabierać mu admina nawet jeśli nie wchodzi na forum, taki jakby honorowy admin :D
P_aula była administratorką Sims Zone (albo grove) w każdym bądź razie połączyła się ze stroną Pushka i jej też się należy :)

Charionette
19.09.2009, 11:49
A może w zamian za nich powołać jakiś innych adminów? Bo oni tak czy siak nie wykonują swojej pracy ;P

FakeYourDeath
19.09.2009, 12:12
watpie. ;p

Odyn
19.09.2009, 12:16
push jest potrzebny.

FakeYourDeath
19.09.2009, 12:18
dokladnie !

Charionette
19.09.2009, 13:26
Ale ja nie mówię by wywalić ich stąd i zabrać rangę. Tylko, żeby w to miejsce dać jakiś innych adminów (a oni zostaną, przecież nie ma ich na forum od 2007-2008 r.) Niektóre osoby dosyć długo czekają np. na zmianę nicka...
Normalnie nikt mnie nie rozumie. Muszę się wreszcie zamknąć...

Soul
19.09.2009, 13:29
a Helena czeka juz dlugo na range, ktora zdobyla :|

Charionette
19.09.2009, 13:57
No właśnie... Dlatego wydaje mi się, że ktoś nowy by się przydał, bo przecież nikt nie będzie siedział na forum 24h na dobę ;)

Vanitas
19.09.2009, 20:35
Moim skromnym można by dać modom opcję edytowania profilów userów (nicki itp.) Odciążyło by to trochę adminów i przyśpieszyło proceder zmieniania nicków :D

lithium
19.09.2009, 20:39
z tego co sie orientuje odkad shooters dolaczyl do zalogi to nicki zmieniane sa szybciej;p

Nyks
19.09.2009, 21:18
na roznych forach w Panelu Administracyjnym jest taka opcja: Junior Admin. mozna by ew. to komus przydzielic, jezeli np. zaloga moderujaca nie wyrabialaby sie ze swoja praca :]

Charionette
19.09.2009, 21:35
@up: bardzo fajny pomysł ;) Bo pracy jest dużo (tak mi się wydaje :P) a rąk jak zawsze brakuje :)

Vanitas
20.09.2009, 12:15
Któregoś pięknego weekendu można by zrobić coś takiego - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37304

Charionette
20.09.2009, 14:34
Wydaje się dość niemożliwe... Ponieważ ludzie na tym forum są porozmieszczani po całej Polsce i jeszcze są w różnym wieku :)

motyka
20.09.2009, 15:21
Wydaje się dość niemożliwe... Ponieważ ludzie na tym forum są porozmieszczani po całej Polsce i jeszcze są w różnym wieku :)

Tutaj chodzi o jak największą ilość aktywnych osób na forum w jednym czasie ;)

Charionette
20.09.2009, 15:50
O... Sorki nie doczytałam: Nie zjazd :D
Ja jestem za :D

Vanitas
20.09.2009, 20:35
z tego co sie orientuje odkad shooters dolaczyl do zalogi to nicki zmieniane sa szybciej;p

No nie wiem, może faktycznie, ale nadal cały proces trwa dosyć długo :)

Co do Adminów-juniorów to faktycznie dobry pomysł :)

Już kiedyś o tym pisałem, ale można by dodać kilka emot, nie trawa to długo a zawsze coś nowego i ciekawego http://i35.************/257g7yh.jpg

Charionette
20.09.2009, 21:14
No właśnie... Jak widać jest tyle do zrobienia... Oczywiście nie wymagam od adminów by siedzieli 24 na dobę, ale by powołali jakieś dodatkowe ręce, które dość często wchodzą na forum, są systematyczne i uczciwe :D

FakeYourDeath
20.09.2009, 21:17
No właśnie... Jak widać jest tyle do zrobienia... Oczywiście nie wymagam od adminów by siedzieli 24 na dobę, ale by powołali jakieś dodatkowe ręce, które dość często wchodzą na forum, są systematyczne i uczciwe :D

...

juz nawet wiem o kim mowisz!

Nyks
20.09.2009, 21:20
nie chce, zeby potem bylo, ze cos zalodze moderujacej narzucamy :]

mozna awansowac jakiegos moda, na takiego Admina Jr :P

motyka
20.09.2009, 21:24
A ja z innej beczki: od pewnego czasu zauważyłem, że licznik odwiedzin tematów nie działa poprawnie. Liczba odwiedzin w nowszych tematach jest równa liczbie odpowiedzi+1. Niby nic poważnego, ale trochę dziwnie to wygląda :)

FakeYourDeath
20.09.2009, 21:26
dziala poprawnie , tylko chyba chodzi ci o to ze ktos ma niewidoka

edit ; a nie , czekaj
pomylilo mi sie cos

Charionette
20.09.2009, 21:31
canny, ależ mi im nic nie narzucamy ;) Sorry, ale stwierdzamy fakty :D

motyka
20.09.2009, 21:35
Pati: http://img401.imageshack.us/img401/1968/scrk.png - nie wiem, może to wina przeglądarki... Nie znam się na tym ;)

FakeYourDeath
21.09.2009, 10:05
juz wiem !

po prawej sa odwiedziny a po lewej odpowiedzi ! :D

Charionette
21.09.2009, 15:00
Ale nie wszędzie tak jest ;)

FakeYourDeath
21.09.2009, 15:56
wszeeedzie.

Charionette
21.09.2009, 16:09
A faktycznie... Spojrzałam na stare tematy a nowe posty. Hm... <myśli, ale nic nie wymyśli>

aluminium.
22.09.2009, 18:26
@up. nie da się :( to jakiś spisek, tylko modzi i admini mogą :< xd

Charionette
22.09.2009, 19:09
To nie fair...
Robimy protest.
Koniec spisku :P

Pani_Snejp
22.09.2009, 19:24
Mogą, bo mają możliwość edycji w panelu administracyjnym :3

shezza
30.09.2009, 19:01
dlugo bedzie w reklamie ten aron stoln? nie wiem jak was ale mnie szlag trafia, jak na co drugim temacie leci mi na caly dom muza z jetixa, a jedynym sposobem na wylaczenie to przekierowanie na glowna ;)

Odyn
30.09.2009, 19:21
jezus maria
NIKT TUTAJ NIE ODPOWIADA ZA TO, JAKIE SA REKLAMY. jezeli ci przeszkadza, to skontaktuj sie z tym, kto wymyslil te reklame, nie z nami...

lay
30.09.2009, 19:31
dlugo bedzie w reklamie ten aron stoln? nie wiem jak was ale mnie szlag trafia, jak na co drugim temacie leci mi na caly dom muza z jetixa, a jedynym sposobem na wylaczenie to przekierowanie na glowna ;)
Adblock naprawdę nie gryzie... Ja żadnych reklam nie widzę ;].

kubuss
01.10.2009, 10:33
@up. Otóż to. Adblock górą.

shezza
03.10.2009, 15:04
w porzadku, spokojnie. naprawde nie musicie mnie gryzc - skoro pytalam, to znaczy, ze po prostu o tym programie nie slyszalam. i tyle, koniec tematu.

motyka
03.10.2009, 15:08
Adblock nie jest remedium dla tych, którzy nie używają Firefoxa.

Violet
05.10.2009, 18:04
proponuje zbanowanie sevi dlatego iż napisała w temacie wspomnienia fotostory obrażliwom rzecz do fatamorgany ze jeśli mu się pisze złe rzeczy to on tez będzie pisał to samo

Invidia Semper
05.10.2009, 18:16
Nudy , nudy i jeszcze raz nudy co to za nudy i powiem coś tobie jak ktoś mi robi nazłość to ja jemu robie na złość już miałam takie przypadki z komentażami np na www.pupile.com było że mam zwierzęta z neta a ja do tej osoby też pisałam że ma zwierzęta z neta i co ja ani ona nie mamy zwierząt z neta ja jestem taka że jak ktoś robi mi na złe to ja jemu tak samo więc ty mi piszesz obraźliwe komentarze to ja tobie robie tak samo więc jeszcze raz to są same nudy , nudy i nudy głupie jak nic no i co masz zamiar jeszcze coś do mnie napisać i czy odpowiesz mi na pytanie co zrobić ze skunksami chyba że ty sam niewiesz no to żegnam

Masz na myśli to?
Ty w ogóle rozumiesz coś z tej wypowiedzi? Bo ja niewiele, ale z tego co widzę, to sevi pisze, że Fatamorgana również pisze obraźliwe komentarze, ale tego posta wyżej obraźliwym bym nie nazwała.

Fatamorgana
05.10.2009, 18:24
Invi, ja żadnych obraźliwych komentarzy nie piszę. Proponowałam, by zajrzała do słownika (ja to uważam za pomoc) i nacisnęła ctrl+shift by jej klawa nie mieszała klawiszy. I żeby jeszcze nie powtarzała tylu tematów.

Romantique
05.10.2009, 18:51
Wy to z każdego gówna zrobicie aferę.

Liv
05.10.2009, 20:05
@up: a co to ma do tematu? :|
proponuje zbanowanie sevi dlatego iż napisała w temacie wspomnienia fotostory obrażliwom rzecz do fatamorgany ze jeśli mu się pisze złe rzeczy to on tez będzie pisał to samo
Uczmy się pisowni polskiej :|

Wejdźcie jeszcze raz do tego tematu, spójrzcie na ten sam post i przeczytajcie to na zielono.
Dostała ostrzeżenie, za następny wyskok będzie ban.

Pani_Snejp
08.10.2009, 13:48
Mam pytanie - jak usunąć konto?

lay
08.10.2009, 13:55
Poprosić administratora.

bubel-96
08.10.2009, 19:30
Ty nawet nie próbuj, dopóki nie dowiem się co u Meggie (HP FF)<czy ona nieodwołalne death> koniec KB u Meggie i co u KAZ!

Żeby nie było nie na temat, to co z tymi przyciskami w pisaniu posta?

Charionette
08.10.2009, 20:37
Jak na razie to nic :P Trzeba czekać i wpisywać ręcznie :)