Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytania i odpowiedzi

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18]

Marcysia
20.05.2014, 10:19
1.Nie jestem pewna, bo nigdy nic takiego nie miałam, ale chyba pomoże kod resetSim [IMIĘ] [NAZWISKO] (konsolę kodów otiwera się Ctrl+Shift+c jakby co;))

No, a mi właśnie wampiry nie uczą się szybciej (nawet chyba wolniej!) niż zwykli simowie co mi się niepodoba, bo to jest moja ulubiona rasa nadnatularna:cry:

Paka
20.05.2014, 16:23
ktoś wie skąd jeszcze można ściągnąć Riverview?
Na oficjalnej stronie jak klikam "pobierz" to nic sie nie dzieje :|

Searle
20.05.2014, 16:33
2. Ta sama Simka(nadmienię, że jest wampirem bez nagrody "Szybko się uczy") jest niczym Leonardo da Vinci. Opanowanie umiejętności mistrzowsko zajmuje jej 2-3 simowe godziny. Przykładowo po jednej lekcji klubu artystycznego opanowała rzeźbiarstwo od 0 do 10 poziomu. Cel życiowy "Simka Renesansu" osiągnęła już w wieku dziecięcym, a na wycieczce szkolnej do kinoteatru wszystkie instrumenty opanowała na poziomie 7-8. Podobnie z prawem jazdy. Podeszła do ojca, zapytała i już zdała. To normalne? :D

Wampiry uczą się szybciej, więc chyba to normalne :)

Twilighty
20.05.2014, 18:40
Jak można edytować drzewo genealogiczne za pomocą np. Master Controllera? (nwm czy dobrze napisałam):|
Ponawiam :)

bdda
03.07.2014, 21:16
Znacie jakiś sposób by umiejętności kariery czy profesji nie znikały po jej zmianie? Głównie chciał bym zachować umiejętności magika i być np detektywem. Wkońcu napracowałem się jako magik a po zmianie kariery nic z tego nie mam.

Valium
12.08.2014, 18:24
Żeby nie zakładać tematu:

Mam podstawową wersję gry, trochę modów ( wszystkie są po podstawową wersję jak i dodatki ) oraz własny save. Mam zamiar zakupić jakieś dodatki do Sims 3 jak Wymarzone podróże, itd. Czy przy zainstalowaniu takiego dodatku będę musiał zacząć grę od nowa?

Kędziorek
12.08.2014, 18:25
Nie. Bez względu na to, jaki to dodatek, nigdy nie musisz zaczynać gry od nowa :)
Ale polecam zrobić kopię save'a na wszelki wypadek, bo zawsze może się coś spieprzyć. Niestety, TS3 to gra pełna błędów :/

Valium
12.08.2014, 19:13
Dzięki za szybką odpowiedź. Tak, zgranie save mam w planie oczywiście. Zawsze tak robię. :)

Jeśli można to chciałbym zadać dwa pytania jeszcze związane z modami, które niedawno temu odkryłem i zainstalowałem.

- czy istnieje możliwość zmiany wyglądu sima podczas gry ? Nie mam na myśli zmiany włosów a np twarz albo wgrać wygląd jakiejś gotowej postaci.
- mówiąc o postaciach, wgrałem dwie nowe osoby zupełnie z inną twarzą, itd. Są one w grze, ale gdy tworzę takiego sima nie wygląda on tak jak na zdjęciu ( mowa o modelu twarzy, itd ).

Kędziorek
12.08.2014, 19:31
- czy istnieje możliwość zmiany wyglądu sima podczas gry ? Nie mam na myśli zmiany włosów a np twarz albo wgrać wygląd jakiejś gotowej postaci.
Co do tego wystarczy kod testingcheatsenabled true. Klikasz na sima prawym przyciskiem myszy, trzymając SHIFT i pojawi się opcja "Edytuj sima".

Searle
12.08.2014, 19:36

Mod MasterController umożliwia modyfikowanie sima w CASie.

Valium
12.08.2014, 21:08
Faktycznie, mod bardzo ciekawy.

Nawiązując do mojego postu.
W pierwszym pytaniu pytałem czy istnieje możliwość zmiany twarzy mojego sima.
Pewnie nie powinienem wklejać linków, ale zobrazuję to w łatwiejszy sposób.

http://modthesims.info/download.php?t=529523
Ściągnąłem taką postać. Istnieje możliwość, aby mój sim wyglądał tak jak on?
Na tej samej stronie zauważyłem także zakładkę ' Create-a-Sim ', ale nie wiem od czego jest. Pościągałem kilka rzeczy, ale nie działają.

Co do drugiego pytania.
http://modthesims.info/download.php?t=529360
Ściągnąłem taką oto Panią, zainstalowałem do folderu SavedSims zgodnie z instrukcją. Kiedy włączam grę, chcę stworzyć postać i mam do wyboru gotowe postacie, jest tam także ona, ale gdy klikam, jej model tak nie wygląda. Nie jest to ta dziewczyna tylko standardowa postać z gry.

Lexa
16.09.2014, 17:35
(Niestety) czeka mnie reinstalka wszystkich części Simsów. Mogę w jakiś sposób zachować ściągnięte z Internetu ubrania i fryzury, czy konieczne będzie ich ponowne wrzucanie do gry?

Hebe
16.09.2014, 17:43
Z Dokumenty>Electronic Arts>The Sims 3 wypakowujesz gdzieś (np. na pulpit) foldery: DCCache, InstalledWorlds (jeśli masz zainstalowane jakieś otoczenia) i wszystkie zaczynające się na Saves/d (dodatkowo nie stracisz starych rozgrywek i simów). Jeśli masz pliki w formacie package, to przenosisz też folder Mods. Po przeinstalowaniu musisz wszystkie te foldery podmienić z tymi, które gra ci utworzy ponownie.

Khaleesi
21.09.2014, 14:15
Co to za dźwięki pojawiające się o różnych porach dnia bodajże od Zostań Gwiazdą albo Nie z tego świata?Nie mogę odkryć zależności. Wiem,że jest jakiś dźwięk podczas zmiany fazy księżyca,jak pojawiają się zombie czy jak zaczyna się Festiwal Simowy,ale oprócz nich są jakieś jeszcze. Ktoś wie,co to może być?

Isabell
09.11.2014, 13:18
Czasami, gdy moi simowie myją psa mają w dymku zielony liść. Dziwnie on wygląda, a gdy jest to myślę sobie "Co to ten liść?!" :P Wygląda jakoś tak... realistycznie. Wie ktoś co ten liść oznacza? Czasami też pojawia się w innych dymkach, nie tylko przy myciu psa. :|

paulina-071
29.12.2014, 21:09
Mam pytanie dotyczące rzeczy ulubionych ( jedzenie, kolor, muzyka ) czy można to zmienić zapomniałam o tym przy stworzeniu sima i dopiero potem się kapnęłam.

Marcysia
29.12.2014, 21:23
paulina-071 - Najprościej jest otworzyć konsolę kodów (Ctrl+Shift+C) i wpisać (albo wkleić) kod testingcheatsenabled true i wcisnąć Shiftem na sima, wtedy użyj opcji edytuj w cas-ie (coś podobnego :D) i zmienić te ulubione rzeczy.
Takie "krok po kroku"

faarizamar
15.01.2015, 04:55
Siemka. Jest tak, zbudowałem sobie wieżę dla czarodzieja, w zasadzie to zmodyfikowałem jeden domek z dodatku "Pokolenia" na fundamentach wysypiska śmieci w "Sunset Valley". I od tamtej pory co rusz na mojej parceli pojawiają się zużyte meble! to wkurzające! co skasuję je to pojawiają się nowę. Przeniosłem dom na inną parcelę ale problem nie zniknął co mam robić?

Hebe
15.01.2015, 08:53
Pewnie masz na parceli ustawiony rozsiewacz mebli. Wpisz w konsolę kod testingcheatsenabled true, zatwiedź, potem wpisz kod buydebug on. Na parceli gdzieś pojawi się biały prostopadłościan. Usuń go i po kłopocie.

Trykuu.
22.01.2015, 15:57
Jaki jest kod na ustawianie mebli pod najrozniejszym kątem? :)

Hebe
22.01.2015, 16:04
Wystarczy, że będziesz przytrzymywał alt przy "kręceniu" meblem :)

Trykuu.
22.01.2015, 17:32
dzieki wielkie!!! :)))
A czy moge jakos zainstalowac,lub odinstalowac sims3packi bez uzycia launchera?:)
Bo przez niego nie wiem czemu, nie chce mi zainstalowac(3lata dzialal okej :P)

Hebe
22.01.2015, 18:25
Nie, nie można, do instalacji potrzebny jest laucher. Można jednak przekonwertować s3p na pliki package i potem instalować jak inne CC tego typu: program (http://www.modthesims.info/download.php?t=364038).

Co do odinstalowywania, to musiałbyś chyba grzebać w plikach z folderu DCCache. Więc raczej bez lauchera sobie nie poradzisz.

Khaleesi
10.02.2015, 20:21
Czy ktoś mógłby mi dać link do Nraaasa,dzięki któremu da się ustalić płeć i ilość dziecka podczas ciąży i napisać jak to zainstalować?Widziałam tą stronę,ale nic z niej nie rozumiem mimo,iż w miarę angielski znam :(

Hebe
10.02.2015, 20:46
Pobierz tego moda: link (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61284)
Poradnik dotyczący instalowania modów: link (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50979) Pierwszy post w tym poradniku jest nieco nieaktualny. Więc: pobierasz plik resource.cfg (link w poradniku), w dokumenty>electronic arts>the sims 3 tworzysz folder Mods, wklejasz do niego plik resource.cfg, w Mods tworzysz folder Packages, do niego wklejasz wszelkie mody.
Gdy już masz wszystko zainstalowane, to klikasz na ciężarną simkę, wybierasz nraas>master controller i gdzieś tam są opcje dotyczące ciąży.

Khaleesi
10.02.2015, 21:07
No tak,tyle,że właśnie nie mam bladego pojęcia jaką wersję mam pobrać. Base,cheats itp?

Hebe
10.02.2015, 22:19
Więc tak: "base" musisz pobrać, bo to jakby podstawa moda, a inne podane poniżej to tylko dodatki. Nie jestem pewna czy opcje dla ciężarnych są w wersji podstawowej, więc najlepiej pobierz pliki "base" i "cheats" i oba wrzuć do Packages.

Księżniczka Mordoru
11.02.2015, 21:48
Mam jedną sprawę - otóż próbowałam zainstalować na komputerze The Sims 3 - wszystko było dobrze do czasu próby włączenia gry (instalacja przebiegała bezproblemowo) - wtedy pojawił się komunikat "Nie udało się uruchomić gry. Urządzenie 0 nie mogło uruchomić tego tytułu. Stosowana karta grafiki nie obsługuje funkcji Shader przynajmniej w wersji Model 2. Zaktualizuj swoją kartę". Mam kartę graficzną Intel(r) celeron(r) cpu 2.53Hz
I teraz pytanie - czy wystarczyłaby aktualizacja sterowników (aczkolwiek czytałam kiedyś - nie wiem czy to prawda, bo się nie znam - że nie ma do tej karty graficznej sterowników), by gra odpaliła - i gdyby nawet gra działała, to nie zepsułaby niczego(czyt. nie przepaliła karty graficznej), czy będzie konieczna wymiana karty? Niby pisze o aktualizacji, ale sama nie wiem - wolę nie ryzykować bez niczyjej porady :/

KarolinaJ
07.06.2015, 01:18
Witajcie, problem dotyczy TS3 Studenckie Życie. Zauważyłam, że simowie nastolatkowie ale też dorośli mają jakimś cudem ukończone studia na różnych kierunkach, chociaż to nie prawda bo oni nigdy niczego nie studiowali... :O Nie wiem, czy jest to błąd ale kiedyś nie miałam takich problemów, dopiero niedawno coś takiego zauważyłam.

Mam mody MasterController i Overwatch i jeśli da się coś zdziałać przy ich użyciu to bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś wie jak się do tego zabrać :)

x3Kitty
07.06.2015, 17:46
@KarolinaJ też miałam taką sytuację, że dopiero co Tristan Van Gould dorósł do młodego dorosłego i nagle miał ukończone studia, może tak już po prostu jest

KarolinaJ
07.06.2015, 21:57
@x3Kitty kiedyś tuż po instalacji SŻ nie miałam tego "błędu" albo przynajmniej nie występował tak często lub też po prostu nie zwróciłam na niego uwagi :P

Poszperałam w ustawieniach MasterController'a i znalazłam rozwiązanie: klik na wybranego Sima -> NRaas -> MasterController -> Opcje zaawansowane -> Kariera -> Tytuł akademicki i ustawić kierunek którego nie chcemy na poziomie 0 - wtedy zniknie z panelu danego Sima :)

Malet
10.06.2015, 20:46
A co sądzicie o tych : http://allegro.pl/box-the-sims-3-nie-z-tego-swiata-pl-pc-box-sgv-i5418970747.html ?
Dlaczego takie tanie? Czy się opłaca? Kupował ktoś? Czy pudełko jest oryginalne jak w sklepie i czy płyta jest tez taka jak w sklepie?

Nina14!
11.06.2015, 06:53
Malet,
Z tego co piszą niżej na stronie to w pudełku jest gra,ale bez klucza aktywacyjnego.
Zresztą,ta cena jest zbyt podejrzana...

Ja bym się wstrzymała.

x3Kitty
11.06.2015, 08:31
za taką cenę to nawet na giełdzie staroci jak ktoś sprzedaje, się nie kupi.. Może nie umiem czytać ze zrozumieniem ale tam jest napisane o samej płycie bez klucza, tylko teraz pytanie, czy może klucz był już aktywowany załóżmy na stronie the sims i nie można tego zrobić ponownie, czy najzwyczajniej w świecie go nie ma.. ? Lepiej znaleźć w jakimś normalnym sklepie i dołożyć trochę a mieć pewność co do gry. W media markcie nie powinny być drogie, bo jakiś czas temu kupowałam tam studenckie życie i rajską wyspę i za oba dałam 100 zł

Hebe
11.06.2015, 12:52
Skoro gra jest bez klucza, to jej nie zainstalujesz. Więc nie radzę jej kupować.

Malet
11.06.2015, 14:44
ale klucz mozna znaleźć w internecie

Księżniczka Mordoru
20.06.2015, 01:46
Nareszcie, w moim komputerze, jest odpowiednia karta graficzna do TS3 - i będę mogła się zabrać do gry! Aczkolwiek nie mam wszystkich dodatków - a zamierzam je kupować, w kolejności, wg gustu. Jednak gdzieś czytałam, że ponoć dodatki do TS3 muszą być instalowane wg kolejności wydawania. Czy to prawda? :(

x3Kitty
20.06.2015, 09:56
Nareszcie, w moim komputerze, jest odpowiednia karta graficzna do TS3 - i będę mogła się zabrać do gry! Aczkolwiek nie mam wszystkich dodatków - a zamierzam je kupować, w kolejności, wg gustu. Jednak gdzieś czytałam, że ponoć dodatki do TS3 muszą być instalowane wg kolejności wydawania. Czy to prawda? :(

To absolutnie nie prawda.. ja zawsze instalowałam w kolejności jaka mi odpowiadała, no bo przecież nie będę kupowała jakiegoś dodatku czy akcesoriów jeśli kompletnie nie przypadły mi do gustu. Spokojnie możesz instalować je według uznania :)

Nina14!
26.06.2015, 17:50
Ile trójkowe Simy mogą mieć maksymalnie cech i za co?
Z moich doświadczeń wynika,że można mieć ich siedem,bo 5 podstawowych+1 za wpływy w grupie +1 za ukończenie kierunku na strudiach,chyba,że każda grupa daje dodatkową i każdy ukończony kierunek też...to takto 13 cech.

Kędziorek
26.06.2015, 18:41
Wydaje mi się, że po ukończeniu drugiego i każdego kolejnego kierunku studiów wyskakuje opcja zmiany cechy, którą się dostało po studiach. To samo jeśli chodzi o grupy. Więcej niż 7 mieć nie można :)

Nina14!
26.06.2015, 20:00
Ach,to w takim razie szkoda,liczyłam,że uda mi się zrobić moją koleżankę jako Sima ale wszystkie cechy by się nie zmieściły...no cóż.

W takim razie czy przy kupnie nagrody ,,kryzys wieku średniego" można zmienić wszystkie 7 cech?

Hebe
27.06.2015, 12:05
Nina14!, tu (http://modthesims.info/d/410544) masz mod na więcej cech charakteru - na 7, 10, 15 lub 20 u dorosłych (pamiętaj, żeby przeczytać opis zanim go zainstalujesz).

Nina14!
27.06.2015, 13:19
Ooo,myślę że może się przydać.Dzięki wielkie :)

Nina14!
15.07.2015, 10:18
Czy żeby pobierać narzędzia z strony TS3 trzeba być na tym komputerze,na którym ma się Simsy?
Chcę się pobawić w kreowanie światów,ale mój komputer jak kiedyś pisałam ma w sobie pełno śmieci,więc próbowałam pobrać narzędzie przez komputer brata,ale tam przy próbie ściągnięcia pisze że nie mam zarejestrowanej gry,kiedy na ,,mojej stronie" simsowa ikonka jest podświetlona na kolorowo...

Hebe
18.07.2015, 14:44
Nina, chyba nie trzeba mieć gry, żeby używać CAWu, ale nie będziesz miała możliwości odpalenia otoczenia w grze.

Nina14!
11.09.2015, 19:17
Jak się dostać na polski chat pomocy EA?
na stronie przy rozpoczynaniu sprawy jest tylko opcja ,,zadzwoń do mnie".

Hebe
11.09.2015, 19:22
Nie sądzę, żeby była taka opcja. Ale w razie czego zawsze można użyć tłumacza google ;)

Nina14!
13.09.2015, 14:20
To bardzo ogólne pytanko-co można dostać z prezentów znajomych?
I jak się to robi?
I czy ktoś zostanie moim simsowym znajomym ;P ?

Hebe
13.09.2015, 15:50
Z tego co wiem, to jeśli jakiś sim ma w swoim plecaku jakiś przedmiot (np. jeden z eliksirów z NZTŚ), to możesz wysłać tą rzecz do swojego znajomego - gdy ten znajomy potem odpali grę, to może ten przedmiot "dać" któremuś ze swoich simów.

Nina14!
13.09.2015, 16:26
A jest tu na forum jakiś spis nicków z TS3?
żebym wiedziała kogo zaprosić.

Kędziorek
13.09.2015, 16:44
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63040 - chyba o ten temat Ci chodzi :)

Nina14!
13.09.2015, 16:48
O super,mam nadzieję że ktoś odbierze zaproszenie,tym bardziej,że tam mam inny nick :/
Jak ktoś jeszcze może/chce to niech napisze też swój nick (na PW) to będę miała co i komu rozdawać :D
Pff i będę musiała się jeszcze rozejrzeć za Nie z Tego Świata :awesome:

x3Kitty
13.09.2015, 18:03
Fajnie ze jest taki wątek :D

Nina14!
27.09.2015, 08:01
SiemaSiemaSiemano!
Zauważyłam że na simsowym Store są zestawy/pojedyńcze rzeczy do pobrania z free.Wie ktoś może,jak takowe odfiltrować?
Albo gdzie taki dział na Store jest?

Pozdrawiam simsowiczów ;)

Hebe
27.09.2015, 11:09
Tu masz listę: http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/456640.page

Łezka
27.09.2015, 19:22
Hebe, ale ten link prowadzi donikąd... Po wejściu na to forum i zalogowaniu się, wyświetla się taki komunikat: Ups. Nie masz odpowiednich uprawnień, aby mieć dostęp do tej wiadomości
Co teraz?

Hebe
28.09.2015, 14:40
U mnie wyświetla się normalnie, i to bez logowania :| A można wiedzieć jaką wersję językową strony masz ustawioną?

Łezka
28.09.2015, 18:52
Hej! :) Mam ustawioną polską wersję językową i wyświetla mi się błąd. Dzisiaj zresetowałem ustawienia stron w Mozilli i domyślnie ustawiono mi amerykański angielski na tej stronie, wszystko działa bez zarzutu, tyle że po angielsku. ;)

Miyoki
13.03.2016, 18:16
O co w tym chodzi?
Wcześniej czegoś takiego nie miałam.
http://screenshooter.net/102553018/dbeeyai

Czy to po jakiejś aktualizacji w przeciągu pół roku się zrobiło i to jest ok?
Czy mi się odinstalowały z dupy dodatki czy co.
Bo nie wiem czy mam to kliknąć i "zainstaluj" czy nie.

Shiver
13.03.2016, 18:34
Miyoki - bo z tego co mi wiadomo to od jakiejś aktualizacji można sobie wybrać z jakimi dodatkami (oficjalnymi) chcesz uruchamiać grę. Czyli możesz mieć zainstalowane wszystko a używać tylko niektórych.

Pink Panther
09.05.2016, 21:05
Moi Simowie są emerytami i mają dopiero małe dziecko. Kiedy mogę im spokojnie pozwolić umierać, żeby dzieciaka mi nie odebrała opieka społeczna? ;P Dopiero jak będzie nastolatkiem?

Hebe
10.05.2016, 08:46
Chyba tak, dopiero kiedy będzie nastolatkiem, ale ręki nie dam sobie uciąć, nigdy nie miałam takiej sytuacji.

Pink Panther
20.06.2016, 13:18
Dobra, dzięki :)

W TS2 tak to działało, więc mam nadzieję, że w Trójce też :P

e: No i działa, została samotną nastolatką :D

~~~

e: Czy w Upiornym Dworze Kosiarze można mieszkać, orientuje się ktoś?

Łezka
04.07.2016, 21:22
Do Różowej Pantery:
Upiorny Dwór Kosiarza to parcela publiczna, zresztą na terenie której znajduje się mauzoleum... Jednak w The Sims 3 można swobodnie zmienić rodzaj/przeznaczenie parceli, w tym przypadku na mieszkalną, Według mnie warto byłoby też usunąć mauzoleum z parceli, bo prawdopodobnie generowałoby to błędy. No, chyba że po zmianie statusu parceli mauzoleum zostanie automatycznie usunięte, w co wątpię.

Co prawda już znasz odpowiedź na to pytanie, ale potwierdzę raz jeszcze... Dopiero nastolatek może samodzielnie, bez opieki dorosłych mieszkać, opłacać lokal, etc. Nieraz już tak robiłem, że wprowadzałem nastolatka i emeryta, których nie łączyły więzy krwi. Emeryt w "dziwnych okolicznościach" tracił życie, a nastolatek... wiadomo, jak już było dalej. :D

Nina14!
14.07.2016, 20:41
Czy wie ktoś w jaki sposób wyłączyć taką o czerwoną nakładkę w CAWie podczas malowania terenu?
http://imgur.com/4S5LVch.png
Jest to dla mnie bardzo niewygodne, ponieważ niedokładne widzę gdzie jaki kolor trawy nakładam...widzę że to znika kiedy patrzy się na teren ze znacznej odległości oraz gdy nie jest się w zakładce "Maluj", ale wtedy znowu nie mogę malować terenu...
Przejrzałam wszystkie opcje i bladego pojęcia nie mam jak to wyłączyć.

Pink Panther
29.07.2016, 16:20
Do Różowej Pantery:
Upiorny Dwór Kosiarza to parcela publiczna, zresztą na terenie której znajduje się mauzoleum... Jednak w The Sims 3 można swobodnie zmienić rodzaj/przeznaczenie parceli, w tym przypadku na mieszkalną, Według mnie warto byłoby też usunąć mauzoleum z parceli, bo prawdopodobnie generowałoby to błędy. No, chyba że po zmianie statusu parceli mauzoleum zostanie automatycznie usunięte, w co wątpię.

Ale w środku są pokoje itd? ;P I będę mógł normalnie używać drzwi kosiarza jako drzwi wejściowych?

Łezka
29.07.2016, 18:52
Dwór Kosiarza widziałem na współdzieleniu ekranu u kolegi, zaraz po jego premierze. Przepraszam, ale nie kojarzę już tak dokładnie, ponieważ mam taki obraz w pamięci, że miał widok z podniesionymi ścianami i nie przypominam sobie jego wnętrza. Natomiast, co do drzwi to pewnie nie da się ich używać jako normalnych wejściowych, to są drzwi z interakcją właśnie pod Mrocznego Kosiarza, to nie są drzwi jako "obiekt użytkowy". :)

Pink Panther
29.07.2016, 23:18
Okej, bardzo dziękuję!

Łezka
06.08.2016, 13:09
Bardzo proszę, PinkPanther! :) No, mam nadzieję, że choć w małym stopniu pomogłem. Najlepiej byłoby, jeśli wypowiedziałby się też ktoś, kto zakupił Mroczny Dwór Kosiarza i przetestował te wszystkie nowe funkcje... Jednak wątpię, że jest ktoś taki. No, ale jednego nie można odmówić temu dodatkowi, stanowi świetne urozmaicenie gry i teraz też przypomniało mi się, że chyba była też taka opcja na tych drzwiach Kosiarza... coś na zasadzie, że wybiera się dowolnego Sima z listy (mężczyznę) i to właśnie z nim zachodzi w ciążę nasza Sima, pukająca w ów drzwi. :D Coś takiego właśnie chodzi mi po głowie, że istniała taka magia. :P

simka334player
12.06.2018, 09:37
Witajcie, lata temu ostatnio sie logowałam. Ale napotkałam problem.
PO długim czasie włączyłam grę i okazało się że wszystko jest na originie. Czyli moje konto do TS4. A co z moim kontem poprzednim? Ktoś coś poradzi?

Collina
24.06.2018, 21:04
Witajcie, lata temu ostatnio sie logowałam. Ale napotkałam problem.
PO długim czasie włączyłam grę i okazało się że wszystko jest na originie. Czyli moje konto do TS4. A co z moim kontem poprzednim? Ktoś coś poradzi?

Nie wiem czy możesz coś z tym zrobić, raczej dane zostają zawsze właśnie na originie, ewentualnie możesz coś pokombinować z przenoszeniem zapisów, ale nie wiem czy w ogóle dobrze zrozumiałam Twój problem.