Zobacz pełną wersję : The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami
A ja mam taki problem - Miałem tą misje z mumiatomium,okej dostarczyłem te 2 mumiatomium.Ta babka mówi,że dała mi zapakowane mumiatomium jako łapówkę mam iśc dostarczyć ją.Wiem,że to w tej szopce gdzie są 2 rowery(spojrzałem przez okno).Nie umiałem tam wejść,to usunąłem ściankę(musiałem kodem),wchodzę badam tą dziurkę xd i pojawia mi się miejsce na schody,ale schodów nie ma ! Teleportować tam też się nie da.Do domu też nie da się wejść,bo nikogo nie ma.Gdy kodem wejde w tryb budowania,są schody.A tak normalnie to nie ma.Pomocy :< \/\/\/\/\/\/ JUŻ NIE WAŻNE ;p
Czyniąca_Hałas
15.01.2011, 15:28
Właśnie... ja z takim zapytaniem. Wzięłam się za Francję. Tam była misja z duchem, zaraz po tajemniczym ogrodzie. Dałam te granaty, o które prosił, ale żądał też, abym przeniosła jego (ducha) szczątki do skrzyni trumiennej w "Odległym Grobowcu". Gdzie jest ten grobowiec, bo szukałam w Zapomnianym Kurhanie, przekopałam od góry do dołu, ale nie było jej tam. Szukałam też na cmentarzu, w Małym Lesie i na wyspie, w Chateu du Landgraab i w szopie zastępcy. Najzabawniejsze jest to, że nie dostałam żadnego klucza. No ale z drugiej strony, kto miałby mi go dać? Proszę, jeszcze miliard razy proszę o jakąś wskazówkę... Aha, mam już misję przeciw MacruCorp, pomieszały im się piramidy. A, i gdzie jest Grobowiec Jamesa Vaughana?http://forum.thesims.pl/images/smilies/biggrin.gif
Ja mam problem z kopalnią miedzi w Egipcie...doszedłem na najniższy poziom, znalazłem te ukryte drzwi...i widzę ten uskok z pułapkami z ognia...jak to przejść żeby dostać się do skrzyń po drugiej stronie? Komuś się udało? Simka nie chce przeskoczyć bo pułapki są jeszcze niżej...nie mam pojęcia jak to przejść...fakt, robie to po za jakąkolwiek misją...ale wiem ze w jednej z tych skrzyń jest pieczęć kopalni miedzi...a brakuje mi tego do kolekcji
Owl Finch
19.01.2011, 17:29
Już był ten problem. Trzeba się tam teleportować, a w tych skrzyniach chyba były tylko worki z pieniędzmi czy coś takiego...
małgoska
20.01.2011, 17:21
hej;)
ja mam problem ze znalezieniem topora pangu, ponieważ kiedy schodzę po schodach do pierwszej komnaty (zaraz po wejściu do prawego domku we Świątyni Niebos) gdy chcę kliknąć na jakąkolwiek rzecz lub chcę aby mój sim poszedł dalej pisze mi: "brak dostępnych interakcji". Wie ktoś dlaczego?
Owl Finch
21.01.2011, 05:09
A robisz jakąś okazję, czy szukasz na własną rękę?
małgoska
21.01.2011, 15:01
Mam taką misję i mi to nie działa
Owl Finch
21.01.2011, 17:32
Hm... Więc wygląda to na jakiś błąd. Nie pamiętam za dobrze tej misji, ale chyba nic takiego się u mnie nie działo...
Ulquiorra
10.02.2011, 15:46
Gdzie znaleźc Opal O.o
Powinien być zaznaczony na podglądzie mapy.
Ulquiorra
10.02.2011, 15:52
w chinach czy we Francji.?
zapewne chodzi o dostarczenie jakiemuś kolesiowi oszlifowanego opalu. jeśli jesteś we Francji, oddal maksymalnie widok, a powinno Ci się wyświetlić miejsce położenia tego kamienia.
zaciekawiły mnie motyle w Świątyni Hatszepsut. Patrzyłam piętro niżej i wyżej i te motyle znajdowały się tylko na tym piętrze. chciałabym załączyć screen'a ale nie działa mi przycisk z obrazkami. Jeśli znajdzie się chętny do pomocy, screen'a wyślę na pocztę.
mam również problem ze szczątkami we Francji. Tymi z nawiedzonego ogrodu. wzięłam je, pojechałam na cmentarz i wkładałam do każdej skrzyni w tych komorach i nic. to jest problem techniczny, czy ta skrzynia znajduje się w innym miejscu?
Michaello
13.02.2011, 14:41
Mam misję zbadać kwatery służby w świątyni królowej hatszeput(czy jakoś tak).dostałem klucz który mi odblokował schody ale na dole są tylko łóżka,pusta skrzynia skarbów i pusta dziura a misja nadal nie jest spełniona.Co mam robić?
Czyniąca_Hałas
13.02.2011, 20:13
Też miałam ten problem, ale ja pionowo ustawiłam kamerę, i sprawdzałam wszystkie ściany po kolei. Ale jak nie masz cierpliwości, to możesz wpisać: testingcheatsenabled true, kliknąć : lpm i shift, wybrać opcję: buduj na tej parceli, znaleźć drzwi, sprzedać je, kupić nowe, przejść przez nie, albo po prostu zobaczyć, gdzie są.
Mam pytanko. Jak mam 3 poziom wizy, kupuję dom. Domy miałam 3, po jednym w każdym miejscu, nagle jadę, i żadnego domu nie mam, nie zarabiam, a zostają tam przedmioty i jak je chcę, to muszę kupić dom.
Jak wejsc do domu Duitel'a we Francji??
Michaello
14.02.2011, 11:13
Kolejny problem.Mój sim dostał okazje Dom Pułapka(Ma rozbroić pułapki w piwnicy).Żeby to zrobić musi odwiedzić rodzinę Rashid a już od paru simowych dni Farouka nie ma w domu.Błagam o pomoc
Czyniąca_Hałas
14.02.2011, 12:55
Teo, przez główne drzwi. Musisz wybrać opcję odwiedź, i zejść po schodach w dół. W piwnicy włożyć klucz, odciągnąć posągi, pociągnąć pochodnię, i tak dalej.
Mam ten problem co Michaello. Duitel'ow nie ma w domu ;/ Pare razy bylam juz na wakacjach we Francji i pare razy probowalam przejsc ta misje. Niestety sie nie udalo.
Mnie juz nie jest potrzebna ta misja, bo zdobylam max wizy, ale odpowiedz bylaby mile widziana.
Moze komus innemu sie przyda :)
Czyniąca_Hałas
16.02.2011, 17:37
To może kodem ustaw sobie karierę za najwyższy poziom przestępstwa, i będziesz chyba miał opcję zakradnij się, czy coś w tym stylu.
Michaello
17.02.2011, 19:15
A jest na to jakiś "bezkodowy" sposób?
Ulquiorra
21.02.2011, 15:54
Mam zadanie : Wygrac turnniej w Chinach.. Jak *____*.
Czyniąca_Hałas
23.02.2011, 14:20
Ja to robię w ten sposób: Umawiam się przez telefon na Wielkim Placu. Tak po prostu, na zwykłe spotkanie. Klikam na obcego Sima i wybieram opcję: Wyzwij na mecz punktowany. Sim może się zgodzić, jak nie, powtórz interakcję, a jeśli to nie będzie pomagało, to znajdź sobie do sparingu innego przyjaciela. :)
grzegorz.zaj
23.02.2011, 17:59
Gdzie we Francji jest Jaskinia Przemytników i jak tam trafić???
Witam mam problem- czytalam ze pare osob mialo identyczny klopot ale nie zauwazylam aby uzyskaly odp. chodzi o to ze przeszlam misje w chinach- zdobylam topor pangu ale przy przeprowadzce gdzies mi przepadl :/ probowalam kupic nowy uzywajac kodu ale kiedy wieszam go na scianie i chce wejsc w tryb gry on znika :/ wszystkie inne rzeczy ktore kupuje z folderu debug pozostają a jedynie topor sie ulatnia. wiecie co jest przyczyna? i czy mozna cos z tym zrobic? bardzo prosze o odp
Czyniąca_Hałas
24.02.2011, 15:51
Jaskinia Przemytników jest w Zapomnianym Kurhanie, tam, gdzie trzeba wejść żeby odnaleźć piłkę baseballową. To takie wzniesienie z Simhange (mogłam coś pomieszać) na górze i ze schodami prowadzącymi na dół.
mam problem. misja we Francji, z nektarem w nektarni. muszę zdobyć przepis na nektar. schodzę na dół i widzę sarkofag, który 'błyszczy promieniami', lecz niestety nie mogę tam zajrzeć, są tylko opcje 'odpocznij' i 'oglądaj'. czy ktoś miał taki problem? próbowałam usunąć misję i podjąć ją jeszcze raz. nic.
Michaello
04.03.2011, 08:27
A czy zaglądałaś już wcześniej do tego sarkofagu?Jeśli tak to już nic na to nie poradzisz.
bombka, też tak miałam. Bawiłam się sama w zwiedzanie piramid i widocznie do tego sarkofagu musiałam zaglądnąć i coś z niego wyciągnąć. I już po misji.
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?p=1174206&highlight=searle#post1174206
EDIT: Chociaż teraz tak sobie myślę, ze może nie o to chodzi, skoro to te same misje. Możliwe, że to po prostu błąd.
Mam problem z misją we Francji mam wejść do szopy na terenie posiadłości Chateau Landgraab po jakiś dziennik ale potrzebny jest klucz serca żeby tam wejść czy ktoś wie gdzie go znaleźć bo przeszukałam cały dom i piwnice i nic :(
Michaello
24.03.2011, 15:44
Wpisz kod testingcheatsenabled true a później buydebug on.Wtrybie kupowania pojawi się kategoria ? w niej znajdziesz klucz serca.
Czyniąca_Hałas
25.03.2011, 17:32
On [klucz] leży za szopą. Jak masz schodki, to odwróć kamerę i on tam będzie.
Hej wszystkim! :)
Mam problem z misją w Egipcie, muszę się włamać do komputera przywódcy MorcuCorp, więc miałam problemy z przejściem przez trzy poziomy, te kombinacje płytek itp. no ale mi się udało, z pomocą tego forum, dzięki!
Ale! Mimo, że znalazłam komputer przywódcy (tak mi się wydaje) i jest na nim komenda Hackuj, to niestety moja Simka tylko chwilkę coś tam postuka, wyskakuje komunikat, że zarobiła 0 simoleonów (:P) no i tyle, misja mi się nie zalicza, a mogę hackować bez końca. Czytałam tu wcześniej, że komputer powinien mi się podświetlić, jakoś zaznaczyć swoją nadrzędną rolę w tej misji, ale niestety, u mnie się to nie pojawią. I próbowałam zbliżyć się do komputera jak najbardziej i chwilę poczekać, ale to też nie przyniosło skutku. Pomożecie???
Owl Finch
28.04.2011, 10:58
A to jest na pewno ten komputer za drzwiami na przeciwko skrzynki, do której wrzuciłaś to co dostałaś?
A to jest na pewno ten komputer za drzwiami na przeciwko skrzynki, do której wrzuciłaś to co dostałaś?
Obok komputera stoją dwie skrzynki, wzięłam sobie stamtąd wszystko, ale misja polegała tylko na zhackowaniu komputera, nic nie musiałam przynosić i wkładać do skrzynki.
Czy jest jakieś inne pomieszczenie, do którego powinnam się dostać? Bo aktualnie jestem w takim,że pod ścianą stoi dużo komputerów, na kolejnej ścianie stoją dwie skrzynki, półka z książkami i ten komputer, który mogę zhackować, a na kolejnej jest kilka półek z książkami :)
Owl Finch
29.04.2011, 17:03
Hmmm, nie do końca pamiętam jak to jest z tymi pomieszczeniami, ale to dziwne, że nie miałaś żadnej paczki, żeby wrzucić do pudełka... W każdym razie komputer do hackowania jest w małym pomieszczeniu, za salą gdzie są skrzynki i dużo komputerów.
Chocolate
27.06.2011, 17:24
Chcę pomóc wszystkim którzy mają znaleźć czerwone pluskwiaki i inne chrząszcze. Miałam taki sam problem! Na mapie są, a na ziemie nie. Gdzie ich szukać? Ja zawsze stosuję taką metodę:
1. Klikam na najbliższy obrazek żuka.
2. Oddalam odrobinę.
3. Przyspieszam do 3 (możecie sobie darować)
4. Czekam
5. Najczęściej po chwili pojawiają się żuki.
I już.
eweka11676
24.07.2011, 23:49
Witam :). Przeszukałam cały temat i nie znalazłam odpowiedzi, robię misję w Egipcie o nazwie Drugi Relikt :), jestem obecnie w piramidzie z tą wodą (nie pamiętam nazwy) i nie umiem znaleźć kluczu do serca wodnej świątyni (druga części piramidy) :(.Proszę o pomoc
Poszukajcie poradnika do gry w necie, wszystkie misje są tam krok po kroku opisane. Nie pamiętam co prawda z jakiej stronki ściągnęłam, ale na pewno na gry-online.pl jest dostępny (płatny). W ogóle polecam poradniki, lepiej samemu poszukać a nie czekać aż ktoś odpisze;)
A jeśli ktoś nie chce płacić za poradnik w pdf, może sobie wydrukować (choć to pewnie wyjdzie drożej:P), oto link:
http://issuu.com/superthesims/docs/ts3.ep1.guide
eweka11676
25.07.2011, 12:45
i jaka to jest gra z poradnikiem właśnie żadna i szybko się nudzi i jeszcze mam płacić za to bo nie umiem znaleźć 1 klucza :D, dzięki
A kto Ci każe przeczytac poradnik od deski do deski?? sprawdź to czego nie wiesz...:P:P
jeśli jeszcze ktoś ma problem mogę przesłać ewentualnie na maila ten poradnik, możecie wyslac adres na moje pw, nie ma problemu;)
czesc :)
Jestem we Francji i chyba mam jakiś błąd w grze, mam misje by wejść do biblioteki Landgraaba i mam tylko jeden klucz kamienny, i od zewnątrz weszłam do chatki gajowego czy jak to tam sie nazywa, ale jest tam tylko łóżko lodówka i łazienka.
Od frontu nie moge przejść, z tyłu domu rozbroiłam pułapkę i weszłam weszłam po schodach na "wierze" po drodze była dziura na klucz ale nie mam tego klucza, na samej górze była skrzynia z kasą. jak zeszłam na dół to żadnej innej pułapki nie moge rozbroić i nie mogę nigdzie iść dalej , a i przebadałam taką dziurę pod lampą na zewnątrz domu ale nie wyskakuje mi na jej temat żaden komunikat ani że coś znalazłam ani że coś się otwiera ani że jest pusty tylko co jakiś czas robaki mnie z niej obłażą ...
no i nie mogę wejść do tej przeklętej biblioteki ...
W tej chatce jest jeszcze piwnica ze stogami siana. Pamiętam, że gdzieś tam coś było.
A ja ostatnio też się zawiesiłam na tej misji, ale w końcu odkryłam, że tam za tymi schodami są drzwi, na które trzeba kliknąć "Przejdź przez drzwi". Wiem, wiem ogólnikowo, ale inaczej nie potrafię wytłumaczyć. Sama tych drzwi do biblioteki długo szukałam i myślałam, że mam błąd. Ale są. Życzę cierpliwości :)
Spoko spoko :) rozgryzłam ;p
w piwnicy tej chatki był klucz do tej chatki wiec nieprzydatne, ale jedną z pułapek można rozbroić nasuwając na nią statuę...
Mam problem we Francji, prawie w ogóle nie pokazują mi się misje... Nie wiem, co jest nie tak, mam drugi poziom wizy i powinnam mieć nowe misje np. z tą piwnicą, gdzie trzeba poustawiać posągi, albo u tego Laandgraba, a jak klikam, żeby simka szukała przygód, to nic się nie dzieje... Szuka i nie pokazuje się nawet komunikat, że nie ma przygód. Wcześniej pokazywały mi się czasem np. coś z łowieniem ryb, albo zbieraniem kamieni, ale tego nie chciałam. Wzięłam misję z muzeum, ale nie wiem, co robić, simka zbadała całą tą piwnicę i nic jej się nie pokazuje... Co mam zrobić z tym muzeum?
Michaello
07.11.2011, 07:16
Jeśli chodzi o brak misji to na to nic nie poradzisz ale czasem ci się będą pokazywać misje.
Witam. Mam pytanko odnosnie misji w TS3:WP. Gram jedna rodzinka od dluzszego czasu, lecz ostatnimi czasy kiedy zaczałem podrozowac i wykonywac misje, pojawiły sie problemy z wczytywaniem miasta podczas powrotu do domu (Bridgeport). Stwierdzilem, ze jedynym rozwiazaniem, ktore umozliwi mi zachowanie rodziny, bedzie skopiowanie jej do biblioteki, utworzenie nowej gry w innym miescie, a nastepnie umieszczenie tam rodziny. Nie jestem do konca pewien czy to pomoze, ale warto sprobowac. Do rzeczy. Podczas "przeprowadzania" rodziny jeden z simow byl w trakcie wykonywania misji w chinach, dalsza czesc misji polegala na pojechaniu do francji i odnalezieniu klucza kamiennego. Po przeniesieniu rodziny wszystkie misje zostaly anulowane. Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc przywrocenia dawnego stanu misji? Dodam tylko, ze przegladanie tablicy w chinach czy francji, w celu szukania przygod nie pomaga. Serdecznie dziekuje za pomoc oraz pozdrawiam.
Wydaje mi się, że wszelkie misje jakie wykonałeś na starym zapisie, w nowym mieście będą zresetowane...
Z tego co kojarzę, to odkryte tajemnice są przypisywane do zapisu, a nie do rodziny. Możliwe więc, że to dlatego nie możesz znaleźć tamtej misji - musiałbyś ją od początku wykonywać.
Dziękuję za odpowiedź. Zastanawia mnie tylko, dlaczego szukając misji od początku w Chinach, wyświetlają mi się jakieś poboczne, nic nie znaczące misje, a nie coś w rodzaju "wątku głównego". Wcześniej za każdym razem misje pojawiały się mniej więcej w tej samej kolejności, teraz zaczynają się od krótkich i nic nie wartych. No nic, popróbuje zrobić wszystkie możliwe, może w końcu trafię na te, których nie udało mi się dokończyć. Dziękuję i pozdrawiam.
lolowek, możesz spróbować przywrócić stan misji rodziny. Też o tym pisałam na forum, bo podobnie jak Ty przeniosłam rodzinkę z miasta na wieś :)
jeśli masz stare zapisy z Bridge przenosisz plik o nazwie Chiny do zapisu aktualnego miasta. Nie wiem na ile to działa, na chłopski rozum powinno normalnie, ja w każdym razie będę z tym kombinować, bo chcę koniecznie odzyskać posiadłość rodzinną w Chinach :P
Jaja - i co? Udało ci się stan Chin przenieść do nowego miasta?
Nie wiem czy ktoś jeszcze to zauważył, ale gdy już mamy zdobyć 3 poziom wizy to dostajemy większą i trudniejszą misję która czasami wymaga pojechania do innego kraju. Więc dostałem taką właśnie misję we Francji. Dotyczyła ona zniknięcia Alicji Nectasox (nie wiem czy dobrze napisałem) więc idę do zleceniodawcy itd. znalazłem dziennik, odkodowałem go i ta baba co mi dała zlecenie mówi, że Landrgaab I miał coś ze zniknięciem wspólnego. Ide do jego rezydencji szukam dokumentów i NIC odblokowałem WSZYSTKIE pokoje i nie znalazłem !!!!! Gdzie tego szukać !?
O ile pamiętam to dokument znajdował się w skrzyni na najwyższym piętrze, pamiętam że trochę zajęło dostanie się tam. Wpierw trzeba odblokować wąski korytarz ze schodami. A jak misje są za trudne lub występuje jakiś bug to zawsze można anulować i wziąć nastepną.
Dobrym sposobem na poruszanie się po komnatach i pokojach jest teleportacja :D
Jaja - i co? Udało ci się stan Chin przenieść do nowego miasta?
i owszem, wszystko nawet dobrze działało - z tym że wszystkie misje były znów dostępne, mimo ze moj sim przeszedł już wszystko, miłą zebrane kolekcje staroci,3 lvl wizy i willę w Chinach. Wkurzało mnie to, więc ostatecznie stwierdziłam że jednak zacznę od początku - skoro i tak nie mam wyjścia - nie zostawię "niezrobionych" misji :) a że sim ma 3 lvl wizy i komplet reliktów nawet bez podmiany plików w zapisie, a willę odzyskałam, nawet ładniejszą, więc jest git.
Może za jakis czas będę miała ochotę znów przejsc te misje;)
Czyniąca_Hałas
06.07.2012, 10:15
Jak rozwiązać zagadkę w komnacie z lustrami w Świątyni Niebios?
Master of Disaster
07.07.2012, 09:06
@Milka - tam, gdzie stoją te ruchome posążki? Jeśli chodzi o to, to możesz spróbować poustawiać posążki jakby w lustrzanym odbiciu, potem - w tej jakby niszy, do której dostęp przedtem blokowały, jest dziura w ścianie, tam jest przełącznik. Po jego przełączeniu pokazują się miejsca, w których trzeba ustawić owe posążki, zatem chyba równie dobrze można je poustawiać później :D Mam nadzieję, że właśnie o to chodziło.
weszłam do Abu simbrl. przeszłam zasadniczo cały grobowiec ale były tam też cztery podstawki które wymagały dowolnych żuków czy coś tam, wiec wyszłam sobie po te żuki .. ale jak wróciłam to już nie mogłam wejść przez pułapkę, której za nic nie da się przeskoczyć... jak tam teraz wejść ?
Orlita za pomocą teleportacji - wpisujesz kod testingcheatsenabled true a następnie klikasz z wciśniętym shiftem w miejsce gdzie chcesz przenieść sima.
BlackBerry
10.12.2012, 17:04
Hej. Mam pewien problem z misją we Francji "Na Patrolu" - kiedy jestem już przy tym nagrobku, przeczytałam tę notatkę na górze i kiedy badam tę dziurę na dole to wyskakuje mi, że dziura niby jest pusta :-/ chociaż z tego co wiem powinny tam być szczątki tego kolesia.. (a i opłakiwałam już jego nagrobek), czy ktoś wie jak mi pomóc, bo po prostu przez tę misję stanęłam w kropce :-(
To ja mam również problem z tą misją tylko że z przeniesień tych szczątków na cmentarz. Jak ja mam to zrobić skoro nigdzie nie mam tych szczątków? :/
Hej mam problem z misją z dostarczeniem 4 skarabeuszy, na mapie nie pokazuje mi gdzie one się znajdują, mam pomocnik kolekcjonera, ale to też nic nie daje :/. Czy to błąd gry? Czy da się jakimś kodem "kupić" skarabeusze?
Powinno się pokazywać :| zwłaszcza jak masz i misję i pomocnik kolekcjonera :|
Da się dokupić.
wpisz: testingcheatsenabled true [enter]
potem: buydebug on [enter]
kliknij na dowolną parcelę z wciśniętym schiftrem -> kupuj na tej parceli -> sortuj wg 'użytkowania' :| [nie pomieszczenia tylko to drugie] -> na '?' [powinna dojść kategoria z właśnie '?' jako ikonka] -> owady -> szukaj skarabeuszy -> umieść.
Góra dzień simowy i będziesz mieć ;)
Owl Finch
02.12.2016, 21:22
Słuchajcie, słuchajcie!
BARDZO potrzebuję Waszej pomocy.
Otóż mam mod nraas ErrorTrap i od jakiegoś czasu wyskakuje mi po tysiąc komunikatów, że coś jest nie halo. Odkryłam, że problem leży głównie w misjach. Gram obecnie w Chinach i coś się pokićkało z misją o znalezienie topora. Topór już mam i go znalazłam (miałam już takową misję, nie zebrałam go kodami), ale gra nadal każe mi go znaleźć! Próbowałam pokombinować z BuyDebug, kupić topór i powiesić go tam gdzie być powinien domyślnie, ale kiedy wejdę w tryb zakupów, topór tam wisi. Wracam do trybu życia i artefaktu nie ma.
Miałam też podwojoną misję odnalezienia jakiejś włóczni - całe szczęście ona się po prostu "odnowiła" w tej skrzyni i mogłam ją zebrać ponownie.
Proszę o wszelkie pomysły jak mogę to rozwiązać, bo bardzo mi na tym zależy :(
Remus Lupin
03.12.2016, 11:20
Jest tylko jeden sposób.
Odinstaluj mod i zrób na wszelki wypadek reinstalacje.
Errr, wybacz Remus, ale to nonsens. Error Trap służy tylko pokazywaniu komunikatów o błędach - po jego usunięciu komunikaty przestaną się pokazywać, lecz błąd gry zostanie tak, jak był.
Owl, najpierw spróbuj zresetować otoczenie Shang Simla i twoje rodzime za pomocą Master Controllera. Jeśli to nie pomoże, to przenieś swoją rodzinę na nowy zapis.
Owl Finch
10.12.2016, 18:12
Ok, okazało się, że po prostu wszystkie otoczenia wakacyjne są jakieś zbugowane. Podaję rozwiązanie mojego problemu, gdyby ktoś miał coś takiego jak ja:
usunęłam topór z wyposażenia, umieściłam nowy na ścianie (z pomocą TestingCheatsEnabled true i BuyDebug) i go wzięłam. Problem rozwiązany.
Ale errorTrapy wychodzą w tysiącach na wakacjach :/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.