Zobacz pełną wersję : The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Strony :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Spectrum
31.08.2011, 10:26
to znowu będą się rozmnażać jak wampiry, powinni nałożyc ograniczenia na pojawianie się różnych mitycznych stworów, było by to w opcjach i ustawiało by się liczbę 10 i było by tylko dziesięć wampirów :)
TheSimka3
31.08.2011, 12:22
Lepiej żeby był jeden jednorożec...
Nie lubię mutantów ani wampirów ani jednorożców. Gdy długo grałam jedną rodziną w mieście nie było już simów tylko same wampiry serio O.o
anie_1981
31.08.2011, 12:38
I jak tu nie grać z modami. Szczerze, do dwójki miałam tylko decensor, do trójki trzeba mieć całą masę modów, bo gra jest bardzo niedopracowana i ma bugi, a niektóre mogą być naprawione przez mody.
Co do jednorożców, to mam nadzieję, że będzie tylko jeden, a jeśli więcej, to może powstaną mody do regulacji.
manika360
31.08.2011, 13:23
Ja mam nadzieje że Jednorożec w mieście będą 2 3 co najwyżej 4
A nie tak jak po zmroku 50000 Wampirów na 100 simów
Może jednak będzie z 5 jednorożców, no bo one nie muszą się tak pojawiać jak wampiry, bo przecież wampiry to zamienione Simy.
Ciekawe czy jednorożec będzie umierał? :D Chyba musi, bo byłoby ich za dużo, ja na początku myślałam, że będzie tylko jeden i tak byłoby lepiej ;/
manika360
31.08.2011, 13:44
no mogło być tak że jak sim się wprowadza do miasta To są tylko 4 albo 5 Jednorożce
A na przykład po 10 simowych dni pojawia się następny i on musi dorosnąć żeby pojawił się następny a czasem by jakiś umierał :( Tak żeby w mieście nie było więcej niż 10
jednorożców
Niestety EA Tego nie zrobi to do nich nie podobne
Choć nie wiem czy nie bło ich by za dużo
Czy to jest kot-sfinks? Bo lubię tę rasę, ale pewna nie jest czy to ona :D
http://www.simexchange.de/uploads/pics/009_07.jpg
Mi by wystarczyło 2 lub 3 jednorożce w mieście. Jak jest ich 2, to jednego sim przygarnia zostaje jeden. Po jakims czasie [ np. 1 lub 2 dniach] do miasta trafia następny jednorożec i ponownie jest ich 2. Musze zrobić rodzine simów, którzy będą mieli chodowle jednorożców :D Moi sasiedzi - jednoroże :D
TheSimka3
31.08.2011, 14:13
Raczej tak, ja osobiście nie lubię sfinksów... Są za bardzo łyse, pomarszczone i mają dziwne uszy, ale każdy lubi co innego ;).
Spectrum
31.08.2011, 14:18
Też mi się wydaje, że to sfinks, mam nadzieję, że ta rasa będzie na pc, a jak nie to ją odwzoruje, bo i tak prawię, każdą rase modyfikowałem w 'dwójce'
Raczej tak, ja osobiście nie lubię sfinksów...
Też kiedy je po raz pierwszy w TV zobaczyłam, spytałam mamy " Mamo, co to jest za łysy szczur?" Miałam wtedy chyba 5 lub 6 lat. Kiedy miałam 10 polubiłam te małe stworzonka :D Dla mnie sa słodkie :rolleyes:
A co do gry : Ona chyba będzie kosztowac tak jak zwykły dodatek, nie? Bo gdzies czytałam, że będzie drożej :(
Karel13 dokładnie ;D To była łania i jeleń, sarna jest od daniela ;) I wątpie, żeby się tak wysilili, aby zrobić młodego jelonka i starszego o_O
Nie do końca.Sarna to gatunek, w którym samiec to rogacz, a samica to..koza.Jeleń to inny gatunek, u którego samiec to byk, a samica to łania.
A to była koza/sarna i rogacz.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=248108965229928&set=a.248102161897275.64238.129373043770188&type=1
Żal mi tego dobarmana.Pewnie wszystkie psy w okolicy mają niezły ubaw !
Spectrum
31.08.2011, 15:17
Prawie nikt nie wie, że jest taki gatunek jak sarna :P Nawet moja pani od biologii tego nie wiedziała i mówiła, że sarna to samica jelenia :)
I co oni z tym psem zrobili? wygląda ochydnie z tymi różowymi łatami :)
Mi sie też nie podobaja te chore umaszczenia zwierzat jak różowy lub fioletowy. Wyglądaja wtedy jak pupile UFO. Jednorożca tylko 1 raz przygarne i zobaczę jak im sie gra. Jeśli mi sie spodoba to w późniejszym czasie tez będę nim grałam, a jesli nie... to nie :D
Spectrum
31.08.2011, 15:26
Ja na ten czas myślę, że nie będę grał z jednorożcami i jeżeli będzie mod, który umożliwi usunięcie tego stwora, to go użyje
No jak dla mnie też jest dziwne, że można zrobić fioletowozielonego konia, a z pudla zrobić coś na kształt wielgachnego jamnika.Tak krótko mnie nie było, a juz tyle super nowości !
Spectrum
31.08.2011, 15:29
Chodzi oto, że twórcy pokazują nieograniczoną możliwość 'kolorowania' sierści psa, konia, kota, tylko mnie taki chwyt nie zachęca, mnie odrzuca zielony pies :((
Ale grafika i tak jest bardzo dobra.Jak gdyby tworzyło się postać do bajki animowanej.Chodzi mi o zwierzaki w CAP.
manika360
31.08.2011, 15:38
No Ta możliwość kolorowania mi się podoba.Choć Nie znoszę kolorowych Zwierząt w sensie zielony żółty łeeee .No ale jak inaczej zrobić żeby gracz mógł Wybrać Odpowiedni odcień dla zwierzaka jeśli nie lubisz kolorowych zwierząt nie rób ich a EA(mam Nadzieje) nie będzie tak złe i nie zrobi kolorowych zwierząt.
Spectrum
31.08.2011, 15:43
Chodziło mi oto, że EA sądzi, że kolorowe zwierzaki rajcują wiele osób, a tak nie jest, raczej.
Kurczę chce jakiś news o konikach :)
Ja też chce news'y ale o byle czym :D
manika360
31.08.2011, 16:03
Einarr no trochę nerwowa jestem
Ojoj Chyba zachorowałam na "Ja chcę News'y"
Nie nie wytrzymam chcę newsy
No to do roboty ! :D Szukajmy w necie.
Ciekawe czy jednorożec będzie umierał? :DBędzie. Gdzieś kiedyś był screen z nagrobkami zwierząt, na dwóch największych były na jednym podkowa, a na drugim róg jednorożca.
Chodziło mi oto, że EA sądzi, że kolorowe zwierzaki rajcują wiele osób, a tak nie jest, raczej.
Raczej chodziło o to, że pokazują "nieograniczone możliwości" tak jak to było z The Sims 3.
Spectrum
31.08.2011, 16:36
TE możliwości są tak 'nieograniczone' i nie będzie można pewnie ustawić długości siersci suwakiem u psa i kota, a na to najbardziej czekałem w trzeciej generacji zwierzaków :(
anie_1981
31.08.2011, 16:43
Mnie normalnie załamał krótkowłosy collie... Ale za to będą różne długości grzywy dla koni... To fajnie. Lubię długo-grzywiaste koniki :P
Ja myślę, że nie grozi w grze rozpanoszenie się jednorożców, z tego względu, że one nie zamieniają innych koni w jednorożca, tylko się rodzą, więc nie będzie takiej sytuacji jak z wampirami, może nawet jak się nie rozmnożą to zniknął w ogóle :D Chociaż wtedy pewnie gra wygenerowałaby nowe ;) Nie to co z simowymi rodzinami, że u mnie całe rody wymierają bo się tak słabo rozmnażają, co jakiś czas pojawiają się nowe rodziny oczywiście, które się wprowadzają do domów, ale ze wszystkich rodzin SV chyba tylko Ćwirowie u mnie przetrwali pogrom jaki im funduje gra :D
Ja uważam że kolorowe (różowe , zielone , niebieskie itp.) to idiotyzm (nie obrażając nikogo , rozumiem , że komuś to się podoba... :rolleyes: ). A jednorożce...proszę Cię :O ! No da się wytrzymać , ale jak prawie wszyscy wyżej pisali nie chcę , żeby było ich tam 10 i on ma być rzadkością B) !
TheSimka3
31.08.2011, 17:19
Ja nie lubię kolorowych zwierząt, są takie nie realistyczne :P.
Ja i tak zostanę przy sfinksie, koniku, jamniku i rudym, niebieskookim kotkiem :D Najpierw jendak zrobie inne rasy. A! I zapomniałam dodać Owczarka Niemieskiego i dobermana. Moooże sie skusze chihuahua <3
anie_1981
31.08.2011, 17:49
O ile będzie chihuahua, to ja też reflektuję... :P Ale mi się podoba bardziej krótkowłosa odmiana tej rasy.
Ja też wolę krótkowłose. Długowłose są ohydne...
Mam nadzieję, że nie będę musiał ich tworzyć sam.
im bardziej wchodze na forum i dowiaduje się o zwierzakach tym gorzej
powiem to raz jeszcze : ja chaciu simsy zwierzaki :D
dopiero wrzesień jeszcze tyle czasu...
Nie ma co narzekać, bo do października to szybko zleci... A tak w ogóle, to jaka jest dokładna data premiery? Bo wiem, że jakoś kilka dni po moich urodzinach, także od razu zażyczę sobie Zwierzaki na swoje święto. :3 A jak je już dostanę w swoje łapska, to stworzę sobie wieeelką kociarnię (+ jednego psa i konia na próbę) i, oczywiście, pełno tych malutkich stworzonek, typu rybki, żółwie etc.
Spectrum
31.08.2011, 18:18
No to może ja powiem co stworze (tzn rasy)
Z koni stworzę 2 araby. Klacz i ogiera:) Bardzo lubię tą rasę i nawet jak ich nie będzie, to go zrobię, bo na jednym ze screenów widziałem
konia ze specyficznym krótkim pyskiem i długą szyją :)
Z piesków to stworzę chyba Goldena Retrievera lub Labradora :) i mopsa, lub jednego z tych małych czarnych piesków co były na screenach :)
Kota, może Syberyjskiego, lub Norweskiego Leśnego, w każdym razie na pewno jekiegoś dużego i z długą szatą :)
Już nie mogę się doczekać nawet zaprojektowałem ranczo w którym będą później mieszkać moi simowie wraz ze zwierzakami, jest na nim duży wybieg dla koni, a za domem miejsce zabaw dla piesków
hare_krishna
31.08.2011, 18:25
Nie napalam sie na ten dodatek, bede mial kazdy-wie-skad, jak mi sie spodoba to moze kupie, ale watpie zeby bylo to cos na miare kariery czy pokolen...
Huha, Ty to masz dopiero plany. XDD Ja to tak sobie zaplanowałem pekińczyka, jeśli chodzi o psa. Z kotów, to na pewno perski, syjamski i, podobnie jak u Ciebie, syberyjski. Natomiast w kwestii konia się nie wypowiadam, bo się nie znam i zapewne wybiorę takiego, który najbardziej rzuci mi się w oczy.
A tak w ogóle, to jaka jest dokładna data premiery?
Powinny pojawić się w polskich sklepach 21 października, ale mam cichą nadzieję, że jednak ukażą się szybciej :)
Spectrum
31.08.2011, 18:50
Tak jak w przypadku Pokoleń i dodatku do Średniowiecza. Ciekawe czy takie ukazywanie się gry na półkach przed premierą ma miejsce w innych krajach..?
Kurczę to tak nie długo, czas do premiery zleci migiem, jak komuś zaczynają sie obowiązki szkolne :)
Tak jak w przypadku Pokoleń i dodatku do Średniowiecza. Ciekawe czy takie ukazywanie się gry na półkach przed premierą ma miejsce w innych krajach..?
Kurczę to tak nie długo, czas do premiery zleci migiem, jak komuś zaczynają sie obowiązki szkolne :)
Całkowita prawda.
manika360
31.08.2011, 19:23
Szkoła nieeee!!:O
Ech zleci to tak szybko kiedy zacznie się szkoła że ja nie narzekam na daty premiery zwierzaków
Ja zaplanowałam dumnego,leniwego oraz delikatnego Rudego Maine Coon'a
Który Będzie podrywał wszystkie kotki w okolicy :D
anie_1981
31.08.2011, 19:59
Ja już po szkole, więc mi tak czas nie zleci... :P Ale co mi tam, wolałabym, żeby gra wyszła jak najbardziej dopracowana, więc owszem, nie mogę się doczekać, ale lepiej, że mają jeszcze czas na poprawki.
Spectrum
31.08.2011, 20:22
Gra na 99% jest już zapakowana w pudełka ;) Teraz jest czas na promocje, tak jest z filmami, grami, krązkami itp.
Bo reklama musi być! :) I chodzi także o to aby wydać w pobliżu świąt Bożego Narodzenia, bo wtedy dzieci dostają prezenty :)
I po dłuższym czekaniu wzmaga się apetyt ;)
anie_1981
31.08.2011, 21:21
No nie wiem. Ta cała promocja dodatku i pakowanie krążków nie powinno trwać dłużej niż miesiąc.
Mnie od jutra zaczynają się obowiązki... przedszkolne, buahahaha, z 25-cioma czterolatkami dwa miesiące zlecą mi błyskawicznie :D W dodatku wybieram się na kurs językowy. Zresztą, i bez tego miałabym ciekawsze rzeczy do roboty, niż odliczanie dni do premiery dodatku - ale owszem, przyznaję, że żadnego dodatku do TS3 nie oczekiwałam tak niecierpliwie :)
ja też juz po szkole ,w pracy szybko czas mi leci :) wakacje masakra zleciały więc do zwierzaków dotrwam jakoś:) i na pewno wcześniej będą ja Pokolenia w MM kupiłam 5 dni przed premierą
anie_1981
01.09.2011, 07:04
Lato było w tym roku naprawdę okropne... Oby następne było lepsze. Ale odbiegam od tematu. Ja bym chciała pełną listę drobnych zwierząt...
Ja też na nią czekam. Chciałbym, żeby były fretki, chociaż wiem, że ich nie będzie :P.
Nie mogę się doczekać!
TheSimka3
01.09.2011, 08:33
A ja kocham długowłose chihuahua, są śliczne :3
Czas szybko zleci, pewnego dnia się budzę a the sims 3 zwierzaki leżą na mojej półce...
Ja mam tyle pomysłów na zwierzaki że nie wybiorę konkretnego, na razie :D.
ja zrobię stadko całe :D kurde, jeszcze tyla czasu, no jaaaaaaa :/
Przypominam Wam, że limit zwierząt w domu to 6. Także nici z babci z dwunastoma kotami.
ja Pokolenia w MM kupiłam 5 dni przed premierą
Szczęściara O.o :D Ja 1 dzień przed premiera :D
Ufff... koniec tych głupich przmów dyrektorki w szkole. Ona tam jakieś 10min. cos gadała! :O
A na temat gry - ja właśnie przedwczoraj stworzyłam nową rodzinke i im dziś dom prawie śkończyłam robić. Jeszcze tylko został tylni dworek z basenem i jakims rańczo dla koników :)
Przypominam Wam, że limit zwierząt w domu to 6. Także nici z babci z dwunastoma kotami.
Była taka w The Sims nie :D ?
Ale te mniejsze nie będą wchodziły w limit, więc można zrobić 1 konia, 1 kota i 1 psa, 2 Simów, dzieci i mniejsze zwierzaki.
Ejak, nie wiem, nie grałem w The Sims.
Chciałbym już sobie zagrać. Zastanawialiście się już jaki będzie ekran ładowania i ikonka? Już jedną ikonę pokazali, ale nie wiadomo czy była prawdziwa.
Ja bym powiedziała, że ekran ładowanie będzie przedstawiał taki jakby cien konia, a tło lekko pomarańczowe. I po środku napis " The Sims 3 Zwierzaki"
Narutoman
01.09.2011, 11:30
Skąd wiesz jaki bedzie ekran ładowania? :O
Misza555 mało prawdopodobne.
Olaf, ona przypuszcza.
tak Karel, ja po prostu myślę, że taki będzie. Moja chora wyobraźnia :D A dlaczego mówisz, że mało prawdopodobne? :)
Ale ja i tak lubie se pomarzyć :)
Mi się wydaje, że ekran będzie, albo tak jak w Pokoleniach, że urozmaicało się to drzewko, to tam będą się stopniowo pojawiać zwierzaki, albo na ekranie będą się pojawiać ślady zwierząt. A kolor tła to purpurowy, fioletowy, różowy coś koło tego.
A mnie się wydaje, że kolor będzie czerwony lub koralowy - taka będzie chyba też ikonka.
anie_1981
01.09.2011, 14:38
A mi wszystko jedno :P
mi też. jaki będzie, taki będzie, ale na pewno ładny :))
manika360
01.09.2011, 15:10
Mi się zdaję że kolor ekranu będzie błękitny (Jak do tego doszłam tak że spojrzałam na okładkę po zmroku i tam jest najwięcej jest jest fioletu a ekran Po Zmroku Jest tego koloru A na okładce zwierzaków jest chyba najwięcej niebieskiego albo zielonego)
Mogę sie mylić ale wszystkiego dowiemy się po primerze
Manika360, ea nie stosuje takich trików przy wybieraniu koloru tła :).
Spectrum
01.09.2011, 16:57
Okładka pokoleń a ekran ładowanie także się rózniły :) więc raczej nie robią ekranów ładowania, w takim samym kolorze jak przewodni kolor pudełka :)
manika360
01.09.2011, 17:00
Ech czyli najwyraźniej nie mogę się bawić w detektywa:(
No ale ja nadal uważam że będzie zielone lub błękitne:)
Ja uważam, że będzie lekko pomarańczowa
no wlasnie a ja tak myśle po co Wam babcia z tyloma kotami i przypomnialam sobie że w The Sims 1 chyba była babcia z kotami samymi i sama nią grałam :D
Bo takie babcie są cool :).
A ja myślę, że po co się domyślać, skoro można zaczekać? :P
Fajnie sie domyslać. Bo wiesz jaka będzie reakcja jakiegoś człowieka gdy zgadnie jakiego ona koloru będzie?? :)
Master of Disaster
01.09.2011, 17:30
Nazywała się Gienia Kat i miała cztery koty, więc zrobić coś takiego w trójce to nie będzie problem, jak wyjdą Zwierzaki.
manika360
01.09.2011, 17:31
Ale pomarańczy użyli do pokoleń
A błękitu do kariery
To do zwierzaków będzie:Zielony Czerwony żółty itp
Kurczę mam się nie bawić w detektywa:((
Ojoj tak długo pisałam że zeszliście z tematu
No to nie pomarańczowego, ale w takich ciepłych, lekko jesiennych barwach.
TheSimka3
01.09.2011, 17:38
Tak jak misza twierdzę że będzie w takich kolorach, czyli ciepłych, jesiennych :)
BlackBerry
01.09.2011, 17:52
Sama okolica jest zresztą typowo jesienna :P
anie_1981
01.09.2011, 18:10
Okolica może być ładna. To nowe płatne miasto też jest OK, ale chyba nie będę tego kupować... Nie stać mnie.
BlackBerry
01.09.2011, 18:14
hehe mnie także nie stać;p wole sobie kasę zostawić ;)
ja tam mam swoje sposoby... :D ale nie o tym temat. okolica ze zwierzaków strasznie mi się spodobała :)
manika360
01.09.2011, 19:15
Mi się to miasto ze Store nie podoba mi się (To moje zdanie)
A z dodatku Miasto jest śliczne podobają mi się barwy typowo jesienne
anie_1981
01.09.2011, 19:29
Mi z miasta z dodatku nie podoba się tylko nazwa... Niby to nazwa rasy koni, ale i tak śmieszna jest.
Ekran ładowania będzie zielony. Bo to kolor natury i kojarzy się ze zwierzętami. Ewentualnie czerwony, który kojarzy się z kanoniczną obrożą (chyba najpopularniejszy kolor w filmach, kreskówkach itp, nawet w TS2 w logo była czerwona obróżka ;) ) Ale raczej obstawiam zielony. Widać ewidentne znudzenie graczy czekaniem, skoro już bawimy się w zgadywanie jaki kolor będzie miało tło ładowania :P Istny cyrk :D
anie_1981
02.09.2011, 08:14
No bo to bez sensu zgadywać. Po pierwsze i tak nie wiadomo jaki będzie ten ekran ładowania, a po drugie... to wszystko jedno.
Ja jestem już tym znudzona. Tak, chcę dodatek, ale już bez takiego entuzjazmu. Kilka dni, tygodni temu pragnęłam go jak nie wiem! Teraz też go chcę, ale stał mi się nieco obojętny... Co mi tam. I tak go kupię :P
ja już umieram normalnie. jeszcze tyle czasu czekać. a kolory mam gdzieś, napewno będzie ładnie :)
manika360
02.09.2011, 12:40
Jak już pisałam jako kolor ekranu stawiam na zieleń
miasto ze store jest nie najlepsze z powodu sporej sumy żeby je kupić
Moim zdaniem za dużo wyjawili i teraz Entuzjazm spadł
manika - zgadzam się.
lepiej żeby to była taka mega niespodziewajka XD. a co do koloru, to myślę że inny, bo zielony chyba w pokoleniach jest... CHYBA
Przecież kolory mogą się spokojnie powtarzać! W pokoleniach jest żółty.
W podstawowej wersji było niebiesko i w karierze też...
ano w sumie. nieeee wiem i szczerze mało mnie to obchodzi. :)
Przecież kolory mogą się spokojnie powtarzać! W pokoleniach jest żółty.\
W WP żółty + niebieski.
Ech... :( Myślę, że już przez dość długi czas mało co sie dowiemy. Niedługo premiera, więc najwyżej coś dadzą tydzień lub dwa od 21 października. I tak już prawie wszystko wiemy, widzieliśmy... :(
TheSimka3
02.09.2011, 13:21
Za dużo ujawnili.... Teraz mój entuzjazm spadł do zera. Ale i tak kupię ten dodatek.
manika360
02.09.2011, 13:26
Tak szczerze ja tylko bawię się w detektywa.A potem zakładam się z koleżanką jakiego będzie koloru wiem jestem zła.
tak w ogóle uwielbiam odkrywać nowości w grach to jest ciekawe co twórcy jeszcze dodali
anie_1981
02.09.2011, 13:40
Ja tam wolę dużo wiedzieć przed wywaleniem kasy. Fakt, akurat zwierzaki to kupię jakie by nie były, ale z poprzednimi dodatkami to nie byłam pewna czy kupię. Nie ma nic gorszego niż kupić grę "w ciemno", a potem się okazuje, że jest do bani i rzuca się ją w kąt.
manika360
02.09.2011, 13:49
nie źle zrozumiałaś chodziło mi oto że nie chcę wszystkiego wiedzieć
a nie że nie chcę niczego wiedzieć
bo EA zdradziło drobinkę za dużo :)
Ale ona się nie zwracała do Ciebie Manika, tylko ogólnie :).
Zgadzam sie z Moniką. Gdyby właśnie np. nie pokazywali wszystkich mebelków tylko tam kilka sztuk. I zwierzaki, moga być i wszystki :D to chyba byłoby najlepiej... W każdym razie zrozumieliście :)
Wiecznie źle, co ? Jak było mało informacji to chcieliście więcej, a teraz, że za dużo...
Co do ekranu ładowania, to nigdy nic nie wiadomo, chodziarz by tło nie pasują wcale do Miejskiego Życia. Czasem wydaje mi się, że niektórzy piszą posty bezsensownie, bo nie ma zbyt wiele o czym pisać. Nie będę przepraszał, bo nie wymieniłem nikogo imienia, nazwiska, nicku.
Dlaczego wiecznie? Jesteśmy po prostu w 7 niebie, że beda zwierzaki! To juz ogromny plus dla EA. Jeszcze konie i kolejny plus. Bardzo dużo ras, i idzie +. Fajne meble [ niektóre ;) ale o gustach sie nie dyskutuje :D ] i znowu plus. I - za to, że ujawnili za dużo info. I drugi - ode mnie za to, że są jednorożce zamiast wilkołaków ;)
Chodziło o informacje, nie o wygląd i przebieg gry.
Za dużo ujawnili, no nie mogę :D Jak wiecie dużo, to przynajmniej wiadomo, że dodatek będzie fajny i na zdrowy rozum, to wtedy entuzjazm powinien być większy. Ja tam nie lubię kupować kota w worku. Gdyby newsów było mało, to wciąż pisalibyście "na pewno i tak EA się nie postara, może nie będzie gryzoni, ptaków, drapaków, zabawek, kąpania psa w wannie, będzie mało cech, bla bla bla". Wiecie, że będą, a i tak źle. Tak, ja też uważam, że wiecznie ktoś na coś narzeka. Albo narzekanie, albo "nie mogę się doczekać, aaa!". Jedno i drugie nic nie wnosi do tematu.
Jeśli o mnie chodzi, mogę wiedzieć wszystko. Przynajmniej wiem, na co czekam, a i tak przyjemność z gry będzie MOJA WŁASNA.
Ja też nie mówie o przebiegy gdy tylko i info. które udzieliło na EA
EdIt: zawsze trzeba ponarzekać! :D
Za dużo ujawnili, no nie mogę :D Jak wiecie dużo, to przynajmniej wiadomo, że dodatek będzie fajny i na zdrowy rozum, to wtedy entuzjazm powinien być większy. Ja tam nie lubię kupować kota w worku. Gdyby newsów było mało, to wciąż pisalibyście "na pewno i tak EA się nie postara, może nie będzie gryzoni, ptaków, drapaków, zabawek, kąpania psa w wannie, będzie mało cech, bla bla bla". Wiecie, że będą, a i tak źle. Tak, ja też uważam, że wiecznie ktoś na coś narzeka. Albo narzekanie, albo "nie mogę się doczekać, aaa!". Jedno i drugie nic nie wnosi do tematu.
Jeśli o mnie chodzi, mogę wiedzieć wszystko. Przynajmniej wiem, na co czekam, a i tak przyjemność z gry będzie MOJA WŁASNA.
my jesteśmy typowi Polacy :)
a tak serio, to ja od początku wolałam wiedzieć tylko podstawy czyli, czy będzie dużo cech, jakie będą zwierzaki itd. resztę chciałam poznać grając. ale jak już wiemy prawie wszystko to trudno. nie będzie tyle frajdy z odkrywania nowych rzeczy, a dodatek i tam bym kupiła, choćby był nie wiem jak beznadziejny. w końcu to zwierzaki... :)
Misza, nie, nie trzeba :).
Zgadzam się z Ejakiem i Nmin, nawet jeśli ich słowa były kierowane również do mnie. Chociaż nie napisałem, że wolałbym, żeby było mniej informacji.
Ja np. chciałbym, żeby jeszcze coś pokazali :).
http://www.simexchange.de/news/details/322-30-bilder-der-hunde-in-die-sims-3-einfach-tierisch-12/ - pokazali rasy psów na konsole. Większości nie rozpoznałem, ale tam jest chyba borzoj i tzw. Lessie :P, ale oczywiście z za krótką sierścią...
EDIT:
Ale ze mnie idiota, oglądałem tak szybko, że nie zauważyłem, że z lewej strony są nazwy :). Tam jest na pewno Borzoi i Colie.
Jak widzicie na niektórych zdjęciach psy, to nazwy rasy nie muszą się zgadzać, bo ,,kursor" jest przesunięty na ikonkę innego psa i wtedy widzimy nazwę tego drugiego, nie tego wyświetlonego na dywaniku.
anie_1981
02.09.2011, 15:08
Ja też ponarzekam, a co (w końcu jestem rodowitą Polką)... Chcę więcej informacji, a najlepiej to niech wypuszczą jakieś demo czy coś ;) Bo nie mogę się doczekać. I szczerze, to już dużo jest wiadomo, ale mnie jeszcze interesuje kompletna lista ras psów\kotów\koni i kompletna lista małych zwierząt i ewentualnych nowych gatunków ryb. I nie po to, żeby ponarzekać, bo zaakceptuję każda listę, ale po po prostu jestem ciekawa. Z psów czy kotów, to rasy są mi właściwie obojętne, bo te co chcę to raczej będą (może poza chihuahua i yorkiem), ale z koni to chcę araby... nie jakieś angloaraby czy inne mieszanki, czysta rasa pełnej krwi arabska. Te koniki są po prostu uosobieniem końskiego piękna :D
uosobieniem piękna to są dopiero konie fryzyjskie :D:D. araby też kocham. w ogóle konie są super, mi na rasach nie zależy za bardzo, tylko, żeby można było zrobić sobie konia, jakiego się chce.
Ja nie czekam na listy ras, ale to dlatego, że wcale mi nie zależy na tej wiedzy. Jak pisałam, moja ulubiona rasa kota to devon rex i takiego też zamierzam dopracować do perfekcji lub stworzyć samodzielnie i dawać większości rodzin, którym zechcę dać kota. Na rasach koni wcale się nie znam i nie zamierzam się znać, wybiorę po prostu tego, który mi się spodoba. Co do psów natomiast - te akurat wybierałam w dwójce najróżniejsze, ale prawie zawsze z tych dużych. Na konkretnych rasach mi nie zależy, noo, poza dobermanem, ale o nim wiemy już, że będzie.
manika360
02.09.2011, 15:27
Ja nie lubię Arabów znacznie wole angloaraby i Fryzyjskie
A co do narzekania jestem w końcu Polką :)
właśnie! Polacy mają to w sobie, i nic się nie poradzi :). ja lubie wszystkie konie.
TheSimka3
02.09.2011, 15:41
Ehhh ale człowiek zawsze będzie na coś marudził. Dostanie sztabkę złota będzie marudził że za ciężka.... Jeżeli za dużo ujawnionych nowości się komuś nie podoba to po co to czytał cioo ? Ja w sumie czytałam bo byłam na ten dodatek Nastawiona. Nie przeszkadza mi teraz to że za dużo wiem, przecież nie musiałam tego czytać.... A propo koni ja też uwielbiam fryzyjskie są piękne ale ulubiony czyli numer jeden to tinker :D. Pewnie nie będzie go ze zwierzakami.... Teraz to dla mnie taki dodatek jak każdy inny...
Ja się tez na rasach koni nie znam. Znam jedynie araba i nic węcej :P W każdym razie ja mowie na nich po kolorach :) Np. biały, czarni t takie tam. Wyjatkami sa kuce. Na nich mówie... ( może ktoś zgadnie...?) kucycki :D Szkoda, że ich nie będzie :( moje simowe dzieci nie będą jeździc na kucyckach :( To jesli ja juz zaczęłam mówić o koniach to skończę. Najbardziej podobają mi sie białe :) i czarne :) TheSimks3 z twoim pierwszym zdaniem to sie w pełni zgodzę :D Dostanie dużo kasy - na co mam wydać? Gotówki - gdzie położyć? starzy pozwolą iść na wagary ( co jest cudem :) ) - dokąd mam iść?
Spectrum
02.09.2011, 16:39
Na początku mówicie, aby twórcy nie zgapiali z poprzednich odsłon gry (wilkołaki), a teraz narzekacie, że nie dali wilkołaków, chbya to jest na plus, że nie wszystko ściągają z poprzednich części :)
I informacje napewno zaraz się zaczną, promocja będzie wyglądała, myślę podobnie jak w przypadku pokoleń
:P
-anisia-
02.09.2011, 16:51
Co do tych ras psow,to bardzo mi sie podobaja. Mam nawet swojego ulubienca, oby byl tez na PC jest 8 uwielbiam te rase :)
manika360
02.09.2011, 16:53
Nie wiem czy to kogoś interesuję ale tu http://pl.sims.wikia.com/wiki/The_Sims_3:_ZwierzakiJest napisane w trzecim punkcie opisu że maja się pojawić Wilki
Jak było to bardzo przepraszam (mogą być to plotki)
EDITpoczytałam dalej pisze jeszcze że Wilk może się rozmnażać z psami
I że będą wilkołaki!!!
:O
Wilk był pokazywany na zwiastunie, albo przynajmniej był to pies o umaszczeniu wilka.
wilki pewnie będą takie jak jelenie i szopy, po prostu normalne, nie jakieś wilkołaki i nie będzie można ich złapać
manika360
02.09.2011, 17:00
Mi się zdaję jednak że był to pies bo miał właściciela a wilk ma być nie do hodowli
Spectrum
02.09.2011, 17:16
A jak dla mnie to do tego miasta co dojdzie w zwierzakach bardziej pasowałaby puma, lub szakal :) Bo to miasto jest inspirowane miastami w środkowym USA a tam te dzikie koty chyba występują :)
Obojętnie jakie zwierzaki będą dzikie, byle by były. Fajnie pewnie będzie to wyglądać, jeśli Ci nie zaczną do domu wchodzić, chociaż raz na jakiś czas, to nawet fajne, taki jeleń ;)
Spectrum
02.09.2011, 18:07
Mam nadzieje, że dzikie zwierzęta, będą rzadko widywane, lub będą często poza miastem, z daleka od simów
TheSimka3
03.09.2011, 05:38
Eee tam piszę że można kolekcjonować świnki morskie O.o
TheSimka3 Jest napisane :P.
No bo będzie można je kolekcjonować. Co w tym takiego dziwnego?
Więcej zdjęć z psami:
http://www.simexchange.de/news/details/322-30-bilder-der-hunde-in-die-sims-3-einfach-tierisch-12/
http://www.simexchange.de/news/details/323-60-bilder-der-hunde-in-die-sims-3-einfach-tierisch-22/
Tam jest chihuahua długowłosy! Więc musi być też krótkowłosy :P.
Mam nadzieje, że dzikie zwierzęta, będą rzadko widywane, lub będą często poza miastem, z daleka od simów
Pamiętam, że w jedynce Szop Bandito przychodził prawie każdej nocy i przewracał śmieci przed domem moich simów :)
TheSimka3
03.09.2011, 07:03
Karel13 nikt nie pytał cie o zdanie.
Jak dla mnie to dziwne że można ,,kolekcjonować'' świnki morskie. Nawet nie wiedziałam że tam będą.
Karel13 nikt nie pytał cie o zdanie.
.
wręcz przeciwnie. ten temat służy do DYSKUSJI , czyli wymianie własnych opini. Karel13 ma takie samo prawo napisac w tym temacie co Ty.
Co do tematu ekranu ładowania sprzed kilku dni- wydaje mi się, że będzie czerwony. ps. to oryginalna okładka ? : | (http://3.bp.blogspot.com/-I_Wgl9mzyqo/TbyEyXHTToI/AAAAAAAAAfY/9DjSIeUE7mg/s400/capa%2Bthe%2Bsims%2B3%2Bunleashed.png)
Zelkam, nie. Oryginalna to ta:
http://empikmedia.pl/c/the-sims-3-zwierzaki-pc-mac-bp1043837631.jpg
Dziękuję za wyręczenie mnie w odpowiedzi :P.
anie_1981
03.09.2011, 08:50
Zaraz sobie przejrzę te rasy psów. Szkoda, że po powiększeniu zdjęcia nie ma przycisku "następny"....
EDIT:
Może jestem ślepa, ale ja na tych zdjęciach chihuahuy nie widziałam...
Bo był w ikonkach ras i jak był zaznaczony, to było napisane ,,langer chihuahua".
Spectrum
03.09.2011, 09:50
Mam nadzieję, że wkrótce dadzą także informacje o rasach psów z wersji pecetowej, bo ostatnio zauważyłem, że skupiają się na promowaniu dodatku na konsole :)
Bo na konsole mniej osób kupi.
zelkam i Karel13 to nie są oryginalne okładki, oryginalna to ta (http://farm7.static.flickr.com/6148/6008454024_2c4a76468e.jpg).
mrakad133
03.09.2011, 09:59
http://www.simexchange.de/uploads/pics/063_01.jpg
To jest chyba ten Langhaar chihuachua. Właśnie widzę, że będzie też shih tzu :D
Jest i krótkowłosy
http://img849.imageshack.us/img849/3986/rasa2.png (http://imageshack.us/photo/my-images/849/rasa2.png/)
http://img109.imageshack.us/img109/934/rasak.png (http://imageshack.us/photo/my-images/109/rasak.png/)
Troche pokręcona prezentacja bo wyświetla się rasa psa zaznaczonego w tabelce a nie tego powiekszonego.
Jest chow chow i collie :)
mrakad133
03.09.2011, 10:16
Nie wiem, czy były zdjęcia ras kotów na konsole, bo jakoś ostatnio nie miałam czasu przejrzeć ostatnich stron, ale jak coś to podaje link:
http://www.simexchange.de/news/details/321-einfach-tierisch-screens-alle-katzen-auf-der-konsole/
Spectrum
03.09.2011, 10:18
przynajmniej, ja ich nie widziałem, też te rasy nie są złe, tylko trochę mało :(
mrakad133
03.09.2011, 10:26
przynajmniej, ja ich nie widziałem, też te rasy nie są złe, tylko trochę mało :(
No nie wiem, jest ich sporo, w końcu kocich ras jest jakoś ok. 40, a oni dali ich aż 30. Mam nadzieję, że na PC też ich tyle dadzą : >
A w tych zdjęciach najbardziej mnie denerwuje, że mają głowy do góry i nie można się dokładnie im przyjrzeć..
Ten długowłosy chihuahua jeśli to on, jest... co najmniej zły. Krótkowłosy trochę lepszy,ale nadal nie do końca mi się podoba...
Ejak - różnicami pomiędzy tą okładką, którą podałem ja a tą którą Ty, są tylko minimalne szczegóły.
Karel13 Ale jaką różnicę sprawiają.
mrakad133 Link był sam dawałem :) Ale przynajmniej przypomniałaś tym co nie mieli okazji zobaczyć.
Rak kotów jest o wiele więcej. "dziś znanych jest około sto ras kotów"
Niektóre te psy mają strasznie wyłupiaste oczy. Dziwnie to wygląda.
Do tej pory spodobał mi się borzoi i collie, bo jakoś może będzie można mu tę sierść wydłużyć...
anie_1981
03.09.2011, 11:07
No bo krótkowłosy collie to jakaś porażka normalnie :P Ma podobno być suwak długości sierści, więc trzeba będzie ją wydłużyć... No chyba, że już dłuższej się nie da, wtedy to będzie wtopa na całej linii. Te ich chihuahua to mi się przeciętnie podobają... No ale to tylko gra...
a jak nie będzie można dłuższej, to będą pewnie mody.
http://sims.mixei.ru/the-sims/the-sims-3-pito-fan-screen/orig-sims-3-pets-5435.html
Sim prowadzi psa na smyczy.
-anisia-
03.09.2011, 12:19
Fajnie wyglada to prowadzenie psa na smyczy.
Juz nie moge sie doczekac ! :)
manika360
03.09.2011, 12:20
To trochę dziwnie wygląda bo pies nie ma obroży:|
Że co ma smycz wbitą w skórę:O Straszneee!!!
trochę. ale jak będzie miał obroże to będzie ładnie wyglądać:)
Skąd wiecie, że ten pies nie ma obroży? Przecież może mieć pod sierścią...
Mi się podoba :).
manika360
03.09.2011, 12:30
No ale trochę to strasznie to wygląda, no bo było pokazane że jak jest obroża to sierść się podwija i widać obroże
No ale racja gdyby miał obroże wyglądało by to bardzo ładnie :)
też zależy jaką pies ma sierść, bo mój np na długą i jak się obrożę założy, to często nie widać. już nie ma o czym dyskutować i dochodzenie w sprawie obroży prowadzimy :D a do premiery zwierzaków tyle czasu....
mrakad133
03.09.2011, 13:53
Karel13 Ale jaką różnicę sprawiają.
mrakad133 Link był sam dawałem :) Ale przynajmniej przypomniałaś tym co nie mieli okazji zobaczyć.
Rak kotów jest o wiele więcej. "dziś znanych jest około sto ras kotów"
Niby jest około stu ras, ale uznawanych ras kotów jest około czterdzieści, jak nie wierzysz to link: http://www.kakadu.pl/O-kotach/rasy-kotow.html
Jeśli chodzi o obroże, to już wcześniej było coś o tym, że będą przy szyi, a nie na sierści ;)
manika360
03.09.2011, 14:58
Jest chyba czterdzieści ras ogólnych a w stu są jeszcze pod rasy np krótkowłosy ,Szary
Nie wiem czy dobrze ale taki mi się zdaje
Jeśli krótkowłosy, to już by zrobili osobno. Wątpię, żeby robili takie ,,podrasy".
manika360
03.09.2011, 16:07
Nie chodziło mi oto że ras będzie 40 bo przedtem się kócili ile jest ras było między 100 a 40
TheSimka3
03.09.2011, 16:08
Dodawałam już zdięcie jak chłopiec prowadził psa na smyczy ;).
Jak dla mnie to nie wygląda upiornie pewnie obroża jest pod sierścią.
Tyle, że w tym przypadku to nie chłopiec tylko młody dorosły :P.
http://www.simowie.info/News:Nowe_informacje_o_Zwierzakach_od_SimGuruRyana _03.09.11
Nowe info o zwierzakach. Czyli w Sunset Valley też będą zwierzaki :).
Hmmm...Jak dla mnie super, naprawdę, to, że chichuachua będzie miała dwie odmiany i regulację włosa oznacza, że nawet długowłosa z najkrótszymi włosami będzie je miała dłuższe od tej krótkowłosej z najdłuższą sierścią.Zrobię mojego, a raczej mojej siostry psa , który jest mieszańcem chichuachuy długowłosej, jest w typie rasy.
Narutoman
03.09.2011, 16:18
Fajnie że Lenka i Asher będą w radiu :)
o ten asher to ma fajną piosenke i love college, a reszty nie znam XD
Spectrum
03.09.2011, 16:28
Z jednej strony bardzo się ucieszyłem, że dzikie zwierzęta będą w innych miastach, ale mam nadzieje, że w Bridgeport będą się pokazywać tylko po drugiej stronie mostu :)
Na pewno nie zrobią takiego podziału :).
Najważniejsze, żeby konie nie pałętały się same po ulicach...
Spectrum
03.09.2011, 16:51
Może da się zaznaczyć teren ich występowania?,
jeśli konie będą biegać po ulicach Bridgeport, to posłużę się modem (o ile taki będzie) aby ich tam nie było :)
To było oczywiste, że zwierzęta będą w każdej okolicy, ale chodzi o to, że w typowym mieście (Bridgeport) powinno ich być sporadycznie.
Spectrum
03.09.2011, 17:01
Powinny być jakieś suwaki w opcjach, ograniczające pojawianie się zwierząt i to by rozwiązało problem,a np. sprzęt niektórych graczy, mógłby tych zwierząt nie uciagnąć i wtedy taki suwak, także by się przydał
manika360
03.09.2011, 17:06
Może po to będą te znaczki wielkości miast z ,,Po Zmroku"
Że na przykład w dużym mieście będzie mało koni a dużo bez pańskich psów i kotów
Ale na pewno będą jakieś suwaki do zmieniania ilości zwierząt
Spectrum
03.09.2011, 17:14
Nie byłbym tego taki pewien, twórcy simsów uwielbiają graczom narzucać dużo rzeczy,
Niby jest około stu ras, ale uznawanych ras kotów jest około czterdzieści, jak nie wierzysz to link: http://www.kakadu.pl/O-kotach/rasy-kotow.html
No nie wiem, to jest temat do dłuższych rozmów, zdań lub/oraz przemyśleń.
Ja rzadko gram w Bridgetpoint (nie wiem czy dobrze napisałem) więc nie będzie mi to tak doskwierało, ale powinno się wybierać możliwość ilości zwierzaków.
Ja myślę, że te zwierzaki w grze będą prezentowały się dużo lepiej, po pierwsze będziemy widzieć również ich animację co doda im uroku, a po drugie można zrobić tak, że na screenach będzie gra wyglądała lepiej lub gorzej niż w realu, zazwyczaj wygląda lepiej, ale widzę, że twórcy nie bardzo przywiązali do tego uwagę przy tym dodatku, bo te wszystkie screeny to są złej jakości (niekoniecznie chodzi mi o ostrość, ale ogólnie koncepcje) i takie "na szybcika". A co do ras to ja uwielbiam ogólnie zwierzęta, psy w szczególności, jednak najbardziej preferuję duże rasy i pewnie takie będą moje simy miały (chociaż na pewno poeksperymentuję też z mniejszymi). Moje najukochańsze rasy to owczarki belgijskie Groenendael i Tervueren, Szkocki Colie i Niemiecki. I mam nadzieję, że będą :D A jak nie to samemu się zrobi ;)
Ejak - BridgePORT.
Ja również tam nie gram, ale nawet w Sunset nie chciałbym zobaczyć spuszczonego konia na ulicy... Psy i koty to normalka, dużo bezpańskich łazi, nawet u mnie w miejscowości.
u mnie też jest dużo bezpańskich, ale koni jakoś nie widziałam...
Spectrum
03.09.2011, 18:57
Ja bym się bał gdyby stado koni biegło po mojej ulicy xd
Przecież konie są płochliwe, więc wątpię, aby w realu gdzieś chodziły po ulicach :)
Chociaż gdyby konie pojawiały sie w nocy (w simsach) gdy nie ma ruchu itp, to by mi to nie przeszkadzało, lecz miejscem dzikich zwierząt jest środowisko naturalne
anie_1981
03.09.2011, 19:54
Zgadzam się, konie nie powinny biegać "luzem" po ulicach, tak samo jak psy i koty. Zdecydowanie powinien być jakiś suwak "występowania bezpańskich stworzeń". Obawiam się jednak, że to nie "bezpańskie" zwierzęta będą się wałęsać po ulicach... Skoro zwierzęta będą sterowalne, a otoczenie jest otwarte, to te z właścicielami też mogą się wałęsać.
Spectrum
03.09.2011, 22:35
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307582_271028552925748_188917947803476_1153153_151 0437_s.jpg
nowy screen
znalazłem na simsfans.de
Ten collie wygląda nawet korzystnie.
TheSimka3
04.09.2011, 08:21
Nie gram często Birdgeport bo jest takie ponure i zatłoczone. Hmm konie w bridgeport ? psy czy koty jeszcze jeszcze, ale konie ?
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307582_271028552925748_188917947803476_1153153_151 0437_s.jpg
nowy screen
znalazłem na simsfans.de
Tutaj większy: http://farm7.static.flickr.com/6208/6111420771_9e2424a59d.jpg.
Duży ten pies! :O
http://simfans.de/sims3/erweiterungspack/einfach-tierisch/screenshots/044.jpg
hyhy, fajne te krasnoludy *__*
Spectrum
04.09.2011, 10:46
Nowe krasnale ogrodowe!
Lubie krasnale, to ładna i ciekawa ozdoba :)
Wydaje mi się, że ten screen, co podałem jest na konsole, chociaż mogę się mylić
TheSimka3
04.09.2011, 11:09
Fajowe będę miała takiego krasnoluda przed domem :)
Kacpersky też kochasz Gagę :)?
Co do tego screena z krasnoludkami to podoba mi się ta rzeźba z metalu za nimi.
Fajne te krasnalki.I fajna ta końska nrzezba.Ale jako właścicielka dwóch collie, powiem, że jedyny, który im chociaż trochę wyszedł, to ten który jest na tych zdjęciachz CAP na konsole.Pozostałe wyglądają jak jakieś mutanty, a ten w wannie ma jakiś dziwny ogon, za krótką sierść, zbyt napuszoną i co najważniejsze ma złe umaszczenie, bo ma biąły tułów i rudą grzywę, a powinien mieć na odwrót.Mam nadzieję, że będzie mopżna dodać mu np.białą strzałkę na głowie i białą końcówkę ogona.
Spectrum
04.09.2011, 11:16
Collie występują też chyba w odmianie krótkowłosej :)
Mam nadzieję, że będzie można zrobić w Zwierzakach na PC w miare ładnego Collie, bo bardzo pasowałby mi do rancza, które stworze :)
anie_1981
04.09.2011, 11:28
Ale krótkowłosy collie to nie collie. Uwielbiam te psy, chociaż nigdy takiego nie miałam, ani mieć nie będę. Chciałabym, żeby te w grze były dopracowane.
Tak, ale odmiana krótkowłosa to osobna rasa i ma całkiem , całkowicie krótką sierść.Dla porówanania taką, jak ma np. boxer, albo dalmatyńczyk.
http://www.youtube.com/watch?v=GxW0nGoX-Rs&feature=player_embedded
Film nr 1
http://www.youtube.com/watch?v=JDIZiSsk8iA&feature=related
Film nr 2
http://www.youtube.com/watch?v=GQCdRD-5H7A&feature=related
Film nr 3
Jeśli filmy się już kiedyś powtórzyły , to przepraszam.
Mari777 edytuj, nie pisz posta pod postem.
http://simsslovenija.si/wp-content/uploads/2011/09/299388_271287716233165_188917947803476_1154555_410 4593_n.jpg
Zdjęcie urządzenia do groomingu :).
Ciekawe jak grooming, będzie się prezentował, bo na zwiastunie, to ten kot się tylko bardziej 'puszysty zrobił".
Ja tam nie widziałem u niego żadnej zmiany. Pewnie ta maszyna tylko myje i daje jakiś nastrójnik.
Mnie ciekawi, czy gdy skrzyżuję labradora i pudla to będzie on wyglądał w tej grze tak samo jak labradoodle w tej grze, bo ta rasa to mieszaniec tych dwóch.
Tyle, że labradoodle są bardzo zróżnicowane. Tak samo jakbyś powiedziała, że Twoje drugie dziecko będzie identyczne jak to pierwsze.
anie_1981
04.09.2011, 15:02
Mnie też kręcą krzyżówki ras. Ciekawe na ile to będzie "realne". Tworzenie własnych ras przez krzyżowanie zwierząt będzie fascynujące B)
no, a potem zrobić własną rasę i hodowlę :)
Heh... Jakie te krasnale są słoodkie ^^ Ja mam nadzieję, że aż tak puszyste nie będą. Albo tylko przez np. kilka godzin simowych.
Spectrum
04.09.2011, 15:09
Ja będę chciał zrobić hodowle koni, będę miał może 4 i będę je uczył skakać itp.
Choć hodowla psów i kotów, może być równie ciekawa :)Super sprawa, mam nadzieje, że szczeniaki będą dziedziczyć po obu rodzicach :)
anie_1981
04.09.2011, 15:54
Hodowla koni to podstawa, nie wyobrażam sobie nie wyhodować paru źrebaków :)
Spectrum
04.09.2011, 16:02
Będzie można rozbudowywać pokolenia zwierzaków :)
TheSimka3
04.09.2011, 16:29
Ja mam 2 pomysł na rozgrywkę ze zwierzakami :D. 1. Będę miała kota, konia i psa i będę miała z nimi różne ciekawe przygody :), 2 Będę miała hodowle koni, będę żyła na ranczu ze stadkiem koni. Ja nie przepadam za krzyżowaniem psiaczków :3
A ja właśnie stworzyłem faceta dla Narcyza Zadek (syna Agnieszki i Christophera). Ubrałem go w taki strój, co noszą Ci co zajmują się końmi :). On będzie mieszkał na ranczu i poznam go z Narcyzem... Ależ to romantyczne ;). Będą mieli konie i psy, kotów nie.
**Tak, podobają mi się RÓWNIEŻ chłopcy :).
RÓWNIEŻ - nie tylko.
http://www.simprograms.com/34118/simfans-one-new-pets-screen-shot-a-day/ ciekawe zdjęcie..
Widzieliśmy je.
Przepraszam, że tak krótko, ale nie wiem co jeszcze napisać.
tak czy siak urocze to zdjęcie :>
na początku codziennie były jakieś nowe wiadomości albo zdjęcia,a teraz coraz mniej
miłośniczka zwierząt
05.09.2011, 09:43
No dokładnie coraz mniej bo większość już pokazali i powiedzieli więc, nic dziwnego.
TheSimka3
05.09.2011, 14:25
Ja wole już nic więcej na temat zwierzaków nie wiedzieć :D.
anie_1981
05.09.2011, 14:35
A ja się cieszę, że dużo rzeczy ujawnili i chcę więcej nowości. Ostatecznie, Ci którym nadmiar informacji przeszkadza, mogą po prostu olewać ten temat. Nikt nikogo nie zmusza do czytania nowości... :P
miłośniczka zwierząt
05.09.2011, 14:36
Ja też bym chciała żeby coś jeszcze o zwierzakach powiedzieli i pewnie jeszcze powiedzą.
no ale i tak już bardzo dużo wiemy
to taak, premiera na początku piździernika?
miłośniczka zwierząt
05.09.2011, 15:11
Premiera jest 21 Października o ile dobrze pamiętam.
anie_1981
05.09.2011, 15:59
Koniec października\początek listopada, tak jakoś. Jak dla mnie, to pewnie początek listopada, bo kupuję na Allegro. Dostanę grę w swoje łapki 3-5 dni po premierze... Nic nie szkodzi. Wolę to, niż przepłacać w moim mieście.
Vallentina
05.09.2011, 16:19
W ulotkach dodanych do piratów i bogatych jest napisane że "The sims 3 zwierzaki. Już od 21 listopada 2011r." Ale to raczej jakiś błąd bo by napisali że zmienili datę premiery.
anie_1981
05.09.2011, 16:24
Ja nie znam dokładnej daty, dlatego napisałam "koniec października\początek listopada."
miłośniczka zwierząt
05.09.2011, 16:25
No może to błąd ale ja i tak, postaram się uzbierać kasę do dnia premiery jak mi się, nie uda to pod koniec października kupię albo na początku listopada.
Oficjalna premiera w Polsce jest 21 października. :|
Nowe zdjęcie (http://simsslovenija.si/wp-content/uploads/2011/09/305464_271935279501742_188917947803476_1157055_469 4248_n-300x189.jpg)
Przy tak zaawansowanych pracach nad grą mogliby dawać więcej zdjęć i w lepszej jakości! O i tyle!
Co?! To na pewno pomyłka. Ja nie mogę wyczekać października, a co dopiero listopada?
miłośniczka zwierząt
06.09.2011, 08:17
mi jest wszystko jedno kiedy wyjdą najważniejsze żeby wyszły i żeby nie miały za dużo błędów.
anie_1981
06.09.2011, 12:11
Ja tam jestem bardziej wymagająca. Gra ma wyjść wcześniej i nie mieć bugów! :P Dobra wiem, to niewykonalne. Ale może zdarzy się cud i nie dość, że zwierzaki nie będą miały bugów, to jeszcze naprawią stare bugi?
A tak na marginesie, to miałam okazję zobaczyć papugę i sokoła z dodatku do Średniowiecza i uważam, że wyglądają po prostu okropnie... Mam nadzieję, że małe zwierzaki ze Zwierzaków nie będą tak koszmarnie wyglądać...
TheSimka3
06.09.2011, 12:47
To nie pomyłka, na większości stronach piszę że 21 października.
anie_1981
06.09.2011, 13:50
Ale od początku było przecież wiadomo, że to będzie pod koniec października...
Co tu takie dyskusje o dacie, przecież była informacja prasowa od EA Polska, że premiera 21 października(polska premiera!)? :D
Poza tym już się nie mogę doczekać! Ja chcę konie! :D
miłośniczka zwierząt
06.09.2011, 14:23
A ja chcę koty i konie ;) też się nie mogę doczekać mam tylko nadzieję że z wyjściem zwierzaków niektóre błędy zostaną naprawione.
anie_1981
06.09.2011, 14:46
A ja chcę konie, psy, ptaki, gryzonie, gady i nowe gatunki rybek... Może neonki... A papugi i sokoły ze Średniowiecza są okropnie brzydkie! Jak ptaki będą tak w zwierzakach wyglądać to zlinczuję EA :P
A ja chcę konie, psy, ptaki, gryzonie, gady i nowe gatunki rybek... Może neonki... A papugi i sokoły ze Średniowiecza są okropnie brzydkie! Jak ptaki będą tak w zwierzakach wyglądać to zlinczuję EA :P
Taaakkk a ja dołącze:D
Poza tym wogóle nie ma nic nowego żadnych informacji
Widzieliśmy przecież ptaki ze zwierzaków i są ładne...
anie_1981
06.09.2011, 15:08
Ja uważam, że graficznie Średniowiecze jest gorsze od trójki, ale może się mylę. I oby... Teraz testuję Średniowiecze do soboty i jak dla mnie to jest to totalna porażka. Diabelnie trudno jest się połapać w interfejsie.
Poza tym wogóle nie ma nic nowego żadnych informacji
Może to tylko cisza przed burzą?
Niedługo znów zasypią nas nowymi informacjami.
A ja liczę nawet na przesunięcie premiery, nie mam teraz kasy na wydawanie na gry bo muszę opłacić studia, mieszkanie i parę innych wydatków takich jak coś na zimę (wiem, wiem to egoistyczne :P ) teraz możecie mnie powiesić za chęć przesuniętej premiery :D
anie_1981
06.09.2011, 16:19
Nie trzeba przesuwać premiery, możesz po prostu kupić zwierzaki później! :D Wiem, wiem, to tak genialne, że aż niemożliwe :P
Nie mogę się doczekać! Ale chyba nie ja jedna...
miłośniczka zwierząt
06.09.2011, 16:24
cóż ja jak najbardziej popieram. Uważam że, lepiej było by gdyby wyszły na koniec listopada bo wtedy może nie miały by błędów które, zapewne będą. A mnie już te błędy co są denerwują i nie chce żeby, jakieś nowe doszły. Oby ten dodatek był dopracowany. A co do ptaków to wygląd ich będzie zależał chyba od tego na jakim komputerze będzie się grało. Ja wiem że u mnie zwierzaki nie będą zbyt ładnie wyglądały ale ja się, tym nie przejmuje. Bardziej obawiam się błędów.
anie_1981
06.09.2011, 17:08
Ja mam Średniowiecze na maksymalnych ustawieniach grafiki (komp jest szybki) i ptaki wyglądają jak "idź stąd". I wcale nie uważam, żeby przesuwanie premiery coś pomogło. To jak z pójściem na egzamin bez przygotowania. Możesz się głowić 3 godziny, a i tak niczego nie napiszesz. EA się nie przykłada, bo im zależy tylko na kasie....
Spectrum
06.09.2011, 17:13
Też wydaje mi się, że średniowiecze ma gorszą grafikę :(
Teraz jest zastój informacji, ale zaraz na pewno machina ruszy :)
Cieszcie się, że z Simsami nie zrobili tego co z grą Harry Potter i Insygnie Śmierci cz. I z II częścią zresztą też.
miłośniczka zwierząt
06.09.2011, 17:52
No ale poczekamy zobaczymy co jeszcze nam powiedzą o dodatku.
Nie trzeba przesuwać premiery, możesz po prostu kupić zwierzaki później! :D Wiem, wiem, to tak genialne, że aż niemożliwe :P
Nie mogę się doczekać! Ale chyba nie ja jedna...
Tak tak, ale nie o to chodzi, po pierwsze chciałem złożyć preorder i zobaczyć co to za sklep dodadzą do edycji tej niby kolekcjonerskiej, a po drugie ja zawsze kupuję dodatki z opóźnieniem, a teraz miałem ochotę kupić na premierę :D
anie_1981
06.09.2011, 18:16
Ja mam zawsze takie opóźnienie 3-5 dni, bo kupuję wysyłkowo (Allegro). Sprawdza mi się to, a w wersję elektroniczną się nie bawię. Wolę wersje pudełkowe.
Spectrum
06.09.2011, 18:20
Ja mam nadzieję kupię przed premierą, bo mają w zwyczaju wystawiać simy na półki sklepowe 5-2 dni przed premierą, JA nie mogę się normalnie doczekać :)
Ejak - z simsów nie można zrobić ,,strzelanki na czary".
Master of Disaster
06.09.2011, 19:12
@Karel13 - jemu chyba nie o to chodzi.
Ja to w sumie nie wiem, czy jest sens kupować edycję limitowaną... TEORETYCZNIE kosztowałaby tyle samo co zwykła... ale znając EA, to "tyle samo" oznacza, że pewnie obie wersje będą kosztować coś koło stówy (99,90) - a ze sklepu internetowego będę pewnie mogła mieć taniej, i mówię tu o wersji pudełkowej. Nie jestem do końca pewna, czy jest sens...
Spectrum
06.09.2011, 19:13
Ja kupie limitowaną o ile będzie w sklepie, w pudełku, jeśli nie to nie ma mowy :)
miłośniczka zwierząt
06.09.2011, 19:59
ja widziałam na empik. com limitowaną można zamówić za 85 zł Złożyć zamówienie przedpremierowe oczywiście ;) i ja chyba ją kupię.
@Karel13 - jemu chyba nie o to chodzi.
Ja to w sumie nie wiem, czy jest sens kupować edycję limitowaną... TEORETYCZNIE kosztowałaby tyle samo co zwykła... ale znając EA, to "tyle samo" oznacza, że pewnie obie wersje będą kosztować coś koło stówy (99,90) - a ze sklepu internetowego będę pewnie mogła mieć taniej, i mówię tu o wersji pudełkowej. Nie jestem do końca pewna, czy jest sens...
Nie, nie, nie, ta LIMITOWANA EDYCJA jest limitowana tylko dlatego, że znajdzie się w niej sklep z akcesoriami dla zwierząt i specjalna kasa do tego potrzebna. Cena obu zestawów jest taka sama, z tą różnicą, że wersja limitowana to jest tylko zamówiona w preorderze chyba? Jakoś tak, w każdym bądź razie chodzi o to, żeby gracze dzięki temu sklepowi zdecydowali się kupić simsy własnie teraz, właśnie na premierę co da większy zysk, ponieważ potem gra zacznie tanieć, będą promocje itd, a przy okazji kusząc tym sklepikiem mogą zmniejszyć straty, jakie mogliby przynieść gracze, którzy uznaliby dodatek za głupi po recenzjach w necie i nie kupiliby go. Do tego dochodzi walka z rynkiem wtórnym, czyli odsprzedawanie gry, ktoś kto zechce mieć sklep dla zwierząt będzie musiał kupić oryginał... bo w odsprzedanej wersji już go nie dostanie (pewnie będzie to na zasadzie kodu i dzięki niemu pobierzemy potrzebną zawartość z neta, tak myślę, jeśli jest inaczej to pewnie ta teza akurat nie będzie miała znaczenia)
anie_1981
06.09.2011, 20:55
Z tym rynkiem wtórnym to nie do końca się zgodzę, bo jeśli ktoś zechce sprzedać swoją limitowaną edycję, to może kupującemu wgrać na płytę ten zestaw Store ze sklepem. Wtedy na bank się to Store zainstaluje. Największym problemem może być to, że edycja limitowana prawdopodobnie nie doczeka się wersji pudełkowej... Mnie to akurat odstrasza. Z resztą, to zaraz na początku twórcy mówili, że gadżety dla zwierzaków nie koniecznie muszą być kupione w tym sklepie. A zatem można je zdobyć i bez sklepu. Nie chodzi mi tutaj o dodatkowe meble, które być może doszłyby razem ze sklepem, ale o akcesoria dla zwierząt, które to ma sklep oferować.
Vallentina
06.09.2011, 22:00
Ta edycja limitowana do kupienia w empiku o której ktoś wspominał miała kosztować tyle co zwykła jednak jest droższa o 5 zł. to nie duża różnica ale jest :D . To jest chyba wersja pudełkowa ?
no właśnie to na empiku to pudełkowa wersje czy ta elektroniczna? bo jezeli nie ma w pudełku to nie biore :/
edit: a zresztą napisałam do nich zapytanie jaka to wersja :)
anie_1981
07.09.2011, 07:59
Jeżeli EA zrobiło limitowaną tylko w wersji elektronicznej, to i tak wyszli na swoje, nie muszą tłoczyć dodatkowych płyt i wydawać kasy na pudełka... Cwaniaki, co nie?
czy cwaniaki hmmm no po prostu mają głowy i biją na tym kase moim zdaniem dobrze zrobili bo więcej zarobią kasy nie muszą wydawać na płyty i pudełka itp , z drugiej strony gorzej dla nas...wiec nie bede na nich źle gadać bo na ich miejscu tez bym tak zrobiła, wydawać mniej - więcej zyskać
wy jak byscie mieli firme tez byście chcieli mało wydawać na produkt a dużo zarabiać :)
manika360
07.09.2011, 10:18
No niestety biznes
Ale mogliby choć wykorzystać niektóre z tych gotowych pudeł
I nakleić na nie naklejkę ,,Wersja Limitowana"
No niestety biznes
Ale mogliby choć wykorzystać niektóre z tych gotowych pudeł
I nakleić na nie naklejkę ,,Wersja Limitowana"
nie jest to dobry pomysł, gdyż ładowało dosyć duże parametry a wtedy być może nie odniosło by to sukcesu bo gdzieś widziałem że zwierzaki ładują do optymalnej gry wysokie parametry :/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.