Zobacz pełną wersję : The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Strony :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
BlackBerry
22.09.2011, 16:03
a nie już wszystko jest ok.. tylko ta glupia aktualizacja -.-
wie ktos moze ile potrwa ten live ?
A u mnie nie da się ściągnąć. Nawet po ponownym uruchomieniu orign. Wie ktoś co mogę zrobić?
BlackBerry
22.09.2011, 16:08
A masz aktualizację zainstalowaną ?
I się zaczną jaja, bo będą błędy przy ściąganiu. Typowe EA.
Narutoman
22.09.2011, 16:09
Teraz beda pokazywac demo :D
BlackBerry
22.09.2011, 16:10
Heh. Ja mam dopiero 8%, i obawiam się że zaraz zawita u mnie burza ^^
Tak, mam zainstalowaną aktualizację.
BlackBerry
22.09.2011, 16:11
@Kity a jesteś zalogowana na originie ?
distractme
22.09.2011, 16:12
u mnie tez sie nie da sciagnac mimo ze mam zainstalowana aktualizacje :(
manika360
22.09.2011, 16:13
Jest udało się pobiera uffff
Już nie mogę się doczekać!
Narutoman
U nie już 67% :D
Spectrum
być może za dużo osób na raz pobiera ten plik
Ok. Też już pobieram. Zobaczymy, czy będzie działać.
Zanim niby 'pobiorę' prosi mnie o podanie danych,więc podaję. Szkoda. Chciałam sobie dzisiaj to przetestować.
manika360
22.09.2011, 16:14
U mnie są 5% jak miło mieszkać na wsi :D
Justyna0307
robi konika :D jupii :D
BlackBerry
Te konie są prześliczne na live ! Już się w nich zakochałam <3
@edit heh u mnie 23% ślimaczy się :( a Live zaczyna się ścinać coś troszeczkę
Już pobieram :D Musialam sobie sama poradzic, ale jakos poszlo ;d. Wreszcie zrobie jakis filmik na yt... Bo juz nie mialam o czym robic ;d Zrobie poradnik gdzie pobrac i jak to wyglada :D Bedzie czad xD
U mnie są 5% jak miło mieszkać na wsi :D
U mnie też idzie jak krew z nosa :(
anie_1981
22.09.2011, 16:16
Ja mam 43 %. Ciekawe jak to będzie potem... Dobrze jest mieć szybki net :P
BlackBerry
22.09.2011, 16:16
a ja wreszcie będę miała o czym pisać na swoim blogu :P 27% -.-
@ Zastanawiam się czy nie wyłączyć tego live bo chyba przez niego mi tak wolno idzie to pobieranie ;x . Wiecie może ile ten live będzie trwał ? Bo jeżeli do 19:00 to wątpie aby to demo mi się pobrało ^^
O rany z tego Origin nie pobiorę na pewno ! ;/
Najpierw ten program , potem demo. Nie mam aż takiego szybkiego łącza.
Na samo demo poświęciłbym te kilka godzin :D Mam nadzieję, że niebawem będzie można pobrać z simy.pl ...
a ja mam 5% :< xD ale warto czekac
Już pobieram :D Musialam sobie sama poradzic, ale jakos poszlo ;d. Wreszcie zrobie jakis filmik na yt... Bo juz nie mialam o czym robic ;d Zrobie poradnik gdzie pobrac i jak to wyglada :D Bedzie czad xD
Czy mogłabyś dokładniej opisać jak to zrobiłaś? :)
BlackBerry
22.09.2011, 16:22
u mnie trochę lepiej jak wyłączyłam skypa i gg :P
40% ^^ trochę tu się spamu nazbierało heh :P
anie, gdzie w ustawieniach Origin zmieniałaś te opcje dot. dema?
ja mam 20%, ale w sumie dopiero co włączyłem, więc jestem dobrej myśli :D Myślałem, że będzie gorzej.
Narutoman
22.09.2011, 16:23
Mi już się pobrało :D
-anisia-
Wlasnie zaczelam pobierac demo i nie moge sie juz doczekac az dojedzie do 100%
distractme
a ja nie moge pobrac, jakies ID Originu musze podac :/ tez to mieliscie?
"45 użytkowników przegląda ten temat"
hahahahhaah :D
Ci co pobrali , bądź są w trakcie pobierania- napiszcie ile dokładnie Mb zajmuje to demo?
Dzięki :)
http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/html/originweb/play4free/pbPage.play-free-games-pl_PL# tutaj pobierasz xd musisz mieć konto i aplikację origin. Włączasz Origin i wchodzisz w ,,Darmowe" i tam masz zwierzaki ;p i kliknij pobierz i znów pobierz i ci się ściąga ;d
anie_1981
22.09.2011, 16:25
anie, gdzie w ustawieniach Origin zmieniałaś te opcje dot. dema?
Jak masz okno orina (program, nie strona), to u góry po lewo masz ikonę z trybikiem. To się rozwija po kliknięciu i można wybrać miejsce instalacji gry i zaznaczyć, by instalka nie była potem skasowana.
distractme
22.09.2011, 16:27
jupiii sciaga mi :)
distractme
22.09.2011, 16:28
jak to powoli idzie ludzie.. :| a gdzie to znajde po pobraniu?
Haaaaaa, haaaaaaaa to nawet nie mam co startować :D No nic, popatrzę na Wasze stwory :)
BlackBerry
22.09.2011, 16:30
60% ! Kurde aż usiedzieć na miejscu nie mogę xD
Może będziemy umieszczać scr. ze zwierzakami które stworzyliśmy w tym demie ? :)
Tylko mi wyświetla się pusta biblioteka i nie mam nic takiego jak 'darmowe'. A instalowała mi się aktualizacja i potem znikło :(
@up: wchodzisz w "sklep" i tam wybierasz darmowe.
manika360
22.09.2011, 16:32
Uhhuuu 57% Aaaa nie mogę się doczekać!!!!!
Jak masz okno orina (program, nie strona), to u góry po lewo masz ikonę z trybikiem. To się rozwija po kliknięciu i można wybrać miejsce instalacji gry i zaznaczyć, by instalka nie była potem skasowana.
Dzięki wielkie!
U mnie dopiero 19%
distractme
22.09.2011, 16:33
jeszcze raz zapytam.. gdzie wam sie pobralo to demo? w jakim pliku moge je znalesc?
BlackBerry
22.09.2011, 16:34
Ja weszłam w Origin -> Bezpłatne Gry i już miałam The Sims 3 Zwierzaki wersja Demonstracyjna ;p
distractme
22.09.2011, 16:35
dobr juz mam, gierka ponad 90% :D
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 50 :P
anie_1981
22.09.2011, 16:37
http://store.origin.com/promo?promoID=88022500&linkid=free&easid=Origin-FreeGames_Web_Hero_Demos
Klikasz na pobierz i wybierasz uruchom origin. Nie trzeba niczego szukać.
Nie mogę :( Na niedobór złego tinypic mi nie działa.
http://imageshack.us/photo/my-images/263/dsdsdscy.png/
BlackBerry
22.09.2011, 16:38
Heh więcej gości od użytkowników xD
83% ! Niah już niedługo !
manika360
22.09.2011, 16:39
Demo pobiera się do folderu gdzie zainstalowałaś Origin chyba?
przynajmniej mi tak się ściągnęło
Kity - podejrzewam, że najpierw musisz zarejestrować podstawę, albo nie podałas wszystkich danych profilowych, żeby wyświetlił Ci się "Sklep"
distractme
22.09.2011, 16:40
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 50 (19 użytkownik(ów) i 31 gości)
no juz wiem mam to w program files :D gierka sie pobrala :D
u mnie też już jest koniec, więc bye bye ide tworzyć petsy! :)
BlackBerry
22.09.2011, 16:41
Ta Papuga na live jest super *.* !! Musze ją mieć :D !
distractme
22.09.2011, 16:42
tez juz lece, bede jak stworze wszystko xD nq ;]
Podstawy nie mogę zarejestrować w origin,ponieważ odsyła mnie na oficjalną.
A gdzie ewentualnie mogę edytować te dane?
BlackBerry
22.09.2011, 16:44
Miłego tworzenia życzę wszystkim :D jeszcze 2% i ja też idę zagłębiać się w tworzenie ^^
uff, pobiera się a myślałam, że w ogóle sobie nie pogram w demo. teraz czekam. I czekam. Idzie jak krew z nosa <zły>
Ale jak dość szybko jak na tyle pobierających, zwłaszcza, że mam tylko 6mbit.
anie_1981
22.09.2011, 16:47
Ja mam pobrane i zainstalowane, ale program mi nie działa, wyłącza się podczas ładowania.
Ja mam 30% dopiero xD . Ale fajnie będzie chociaż potworzyć zwierzaki ^ ^ Taki miły przedsmak : 3
Narutoman
22.09.2011, 16:48
Wow, :) ile opcji z małymi zwierzami :O jest ich wiecej niż myślałem :D :O
BlackBerry
22.09.2011, 16:48
Hmm u mnie się zainstalowało wyskoczył InstallShield i zniknął, a w Originie nadal pisze '' Instalacja '' hm.. ;o
Witam. Dość długo mnie nie było, ale to już nie moja wina tylko szkoły :(( Co nowego? co z demem? Słyszałam, że miało być dziś o 18.00? Ktoś juz stworzył zwierzaka? Ja niestety tego dema nie pobiorę, bo mam cały komp zapchany różnymi grami itd. :D Więc pozostaje mi tylko oglądanie waszych zdjęć :( więc... DAWAĆ MI JE!!! :D
BlackBerry
22.09.2011, 16:50
O już jest wszystko ok :D Tylko czekać aż się demo włączy ..
Mi jeszcze będzie się ścigać przez półtora godziny. Masakra. Ciekawe, czy się opłaci.
Anie już ma jakieś problemy.
Jak komuś uda się to dziadostwo uruchomić, to niech da znać.
ja, jak próbowałem włączyć, to origin zaczął mrugać i tak było przez ok. 2 minuty, zresetowałem kompa, no ale na szczęście teraz już się włączyło, wredne dziadostwo :D
BlackBerry
22.09.2011, 16:54
Ta u mnie też są problemy ;/ włączam The Sims 3 jest już w trybie ładowania ( ekran ładowania ) i nagle gra się wyłącza ^^
manika360
22.09.2011, 16:54
Jejj ściągnęło się !!!!!!!
Fajna muzyczka podczas bara bara w stogu siana :)
Postaram się zainstalować go ponownie. Wpłynie to na aktualizacje moich simsów?
BlackBerry
22.09.2011, 16:59
Chyba se w ts3 zwierzaki nie potworze :C no cóż takie życie .. to demo im nie wyszło ^^
Żeby zagrać w demo trzeba uruchomić grę czy jest to osobna gierka?
BlackBerry
22.09.2011, 17:00
Uruchomić grę trzeba tak jak ( po zmroku, pokolenia itp )
Uruchomić grę trzeba tak jak ( po zmroku, pokolenia itp )
Bez sensu. I jeszcze mi cała gra schrzani. Chyba podziękuję.
A to zaraz po ściągnięciu samo się w plikach gry instaluje?
Kto czeka na pobranie, albo jest wściekły bo nie działa, to może sobie pooglądać:
http://www.ea.com/1/the-sims-3-pets-digital-town-hall
BlackBerry
22.09.2011, 17:07
Hmm nie jestem pewna ;o ale chyba tak ;x
A anie jakie masz problemy z tym demem ;o ?
Jak to ? to trzeba to zainstalować na grze ? ja się boję, że mi gra nie ruszy.instaluję to na kompie, gdzie nie mam simów...eeh...proszę odpowiuedzcie mi na te pytania :
jak długob się przeważnie ściąga /
czy trezba na kompie, gdzie już ma się simy /
czyb tzreba uruchomić simy, żeby w to zagrać ?
szybko. pliss !
BlackBerry
22.09.2011, 17:12
U mnie się ściągało prawie godzine -.-
Tak trzeba uruchomić simsy aby w to zagrać ;x
Zależy od prędkości. Mnie się ściągnie po ponad półtorej godziny.
Justyna0307
22.09.2011, 17:13
a komuś w ogóle to działa?
mi ponad godz została ;/
o kurde.a czy komuś nie wypaliło, że tak powiem i simy mu się rozwaliły, przestały działać itp. ?
szybciutko, proszę.
acha..jeszcze takie drobne pytanko...CZY uruchamiając gre wszystko robi sie tak , np. ekran ładowania jakby już się miało0p ten dodatek ? szybkooo, proszę
PS
przypominam o temacie założonym w tym dziale, w ktorymk mozecie wjklejać fotki i filmiki z demo
Tak offtopując: ładny jest ten prezenter konferencji, ten skośnooki. ;D
@up: czas ściągania zależy od prędkości neta, oczywiście. ale jak na tyle pobierających to jestem miło zaskoczona. Nie chcę Cię wprowadzać w błąd, ale wydaje mi się, że niestety tak. (co do tego, czy trzeba uruchamiać przez simsy i czy trzeba tego samego komputera, na którym jest podstawka)
BlackBerry
22.09.2011, 17:15
Mi oczywiście nie działa bo jak jest już ekran ładowania wyskakuje komunikat '' Gra the sims 3 -..- przestało działać '' :P Po prostu się zawiesza ^^
@edit mam nadzieję, że gra się nie zepsuje przez to demo .. -.-
anie_1981
22.09.2011, 17:22
Mi już działa. To jest rzekomo osobny program, ale korzysta z plików gry w Documents and Settings, a to oznacza, że MUSIMY ZABRAĆ MODY! Ja wszystkie swoje dane zabrałam z gry, nie tylko mody, ale też zapisy i store (Katalog DCCache). Potem zainstaluję na drugim systemie samą podstawkę i na to zainstaluję demo, a na Windowsie 7 to odinstaluję.
A tymczasem to jest mój ogier, arab. Nazywa się Konik Ihaha :D
http://img8.imageshack.us/img8/3306/unled1cms.jpg
BlackBerry
22.09.2011, 17:25
Ładny konik ^^
Właśnie zabrałam wszystkie Mody i Save'y i zobaczymy czy działa :D
anie, on jest sliczny !
czy moglabys go jednak pokozac w pustym dotąd temacie stworzonym przeze ,mnie o fotkach i filmikach z CAP-a lub z CAP-u ?
BlackBerry
22.09.2011, 17:29
DZIAŁA ! Dzia Anie_1981 <3 Wreszcie sobie potworze :)
ja mam 67% : / Dajcie jakies screeny kotów proszę < 3:D
ok, mi działa :) Nie wiem jak u Was, ale u mnie powstała na pulpicie nowa ikonka i to z niej uruchamiam, a nie z normalnej ikonki simów ;)
http://img193.imageshack.us/img193/7299/dziaoalalala.png (http://imageshack.us/photo/my-images/193/dziaoalalala.png/)
BlackBerry
22.09.2011, 17:35
Kurylski Bobtail ten kotek jest przesliczny <3
A mnie o dziwo wszystko działa jak należy ;)
Na razie przejrzałam tylko psy. Są przesłodkie. Za chwilę wrzucę trochę zdjęć :D
operahouse13
22.09.2011, 17:36
można stworzyć gotową rodzinę, czyli simy+zwierzaki? czy to tylko kreator CAP?
jejku, mi się nawet origin jako strona internetowa nie chce otworzyć.
proszę o wrzucanie fot do tematu "Zdjęcia i filmy z CAP-u".
Czy komukolwiek zepsuły się po tuym simy ?
BlackBerry
22.09.2011, 17:41
Tylko konie, koty i psy :P czyli CAP
@edit Mi się simsy nie zepsuły :P
a podasz mi linka do strony originu, bo mi się nie chce otworzyć ? oże mam zły link...
Czyli trzeba się trochę pobawić zanim to zainstalujemy? A da się to potem jakoś odinstalować?
Ja już nie wytrzymuję! -.- Nie mam co robić i czekam i czekam na to demo, ale wolny mam internet i mam na razie tylko 81% : ///
Normalnie da się to odinstalować. I ja akurat żadnej zawartości zmodyfikowanej usuwać nie musiałem, może dlatego, że zainstalowało się to na innym dysku niż mam simy :|
anie_1981
22.09.2011, 17:53
Nie dlatego, po prostu może akurat nie masz modów, które koligują z demem. Ja mam NRaasy i nie tylko, więc demo nie jest z tym kompatybilne.
Też mam Nraasa, więc tym bardziej jestem zdziwiony.
Wrzuci ktoś jakieś screeny z kotkami ? :( Bardzo bym prosiła < 3
BlackBerry
22.09.2011, 17:54
Ja musiałam wywalić folder z Modami, DCCache i Save'wów i Demo działa.
Ahh jak już się nie moge doczekać Pełnej Wersji The Sims 3 Zwierzaki <3 A tym bardziej The Sims 3 Cztery Pory Roku :P
4 pory roku najprawdopodobniej będą następnym dodatkiem z tego co mi wiadomo, więc fajnie ^^ Ciekawe jakie nowe rzeczy dojdą, no oprócz pogody ;p , ale i tak osobiście wolę zwierzaki :D
BlackBerry
22.09.2011, 17:58
Jessica chciałabym wstawić zdjęcia kotów ale mam problem z tinypic -.-
Wolałabym uniknąć wywalania Save'ów, bo jak będę w grze i znudzi mi się tworzenie zwierzaków to od razu przeskoczę do mojej rodzinki bez konieczności ponownego uruchamiania gry.
Proszę, podajcie mi linka do origin, BO MI NIE CHCE SIĘ OTWORZYĆ :(
no cóż... chcę teraz zainstalować i sobie pograć, bo już nie mogę się doczekać, chcę stworzyć konia i kota i apsa itp. więc muszę zacząć ściągać ten origin a potem demo ..więc..POMÓŻCIE ! dajcie mi ten link, proszę, bo ten z sims true life mi nie działa...
anie_1981
22.09.2011, 18:09
http://store.origin.com/promo?promoID=88022500&linkid=free&easid=Origin-FreeGames_Web_Hero_Demos
Dałam 3 nowe zdjęcia do tamtego tematu
manika360
22.09.2011, 18:09
http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/html/originweb/play4free/pbPage.play-free-games-pl_PL Tu do Origin
BlackBerry
22.09.2011, 18:10
Czy w zwierzakach można mieć królika ? ;o
@edit jeśli ktoś o tym mówił to sory ale tyle stron tego tematu że nie ogarniam XD , Ciekawe czy zwierzaki będą mogły być chore ? :|
anie_1981
22.09.2011, 18:15
Nie wiadomo. Będą jakieś gryzonie, ale podobno króliki to nie gryzonie...
hmm...nadfal mi nie działa...ja nie wiem, może za dużo osób ściąga...
Śliczne te Wasze zwierzaki ;)
Założyłam nowe konto na origin. Nareszcie działa.
Ale zanim ściągnę, mam pytanie. Czy da się to normalnie odinstalować nie zostawiając śladów w rozgrywce? Nie zepsuje to mojej gry i nie będzie konieczna ponowna reinstalka?
TheSimka3
22.09.2011, 18:19
Króliki to nie gryzonie. Nawet w sklepach internetowych pisze ,,Gryzonie I króliki''. Trochę się na tym znam bo sama posiadam takiego króliczka i trochę się nauczyłam z książki o królikach :D. Ja tam demo nie pobieram. Wole spokojnie poczekać na na 21 października :P, i dopiero wtedy będę skakać z radości.
Ma ktoś jeszcze inne zdjęcia z CAP-u ?
95% i zaraz będę wyklinać jeśli nie zainstaluje mi się to poprawnie. Trzymajcie kciuki.
Transmisja (o ile jeszcze ktoś ogląda) jak na razie jest nudna, bo gadali o Zwierzakach na konsole.
BlackBerry
22.09.2011, 18:27
tak o Kinect teraz gadają :P nudy . Ta obroża dla psa ts3 z rl byla super <3
a liczba oglądających transmisje się zwiększa :P już ok 43 tysięcy
-anisia-
22.09.2011, 18:28
http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1451240#post1451240
Wejdziecie obejrzec moje zdjecia ??
Niech ktoś mi napisze z którego pliku to zainstalować? W którym folderze to znajdę? W Game i Bin nic takiego nie widzę.
BlackBerry
22.09.2011, 18:32
Mi się zainstalowało od razu na pulpicie :x
@edit A tak to to na początku wpisałam '' The Sims 3 Pets '' i od razu się wyszukało ( mam laptopa ;x )
A ja mam tylko ikonkę Origin. Folder z tym czymś mam w Electronic Arts, ale nie mam tam instalatora.
BlackBerry
22.09.2011, 18:41
Zwierzaki można podobno od razu przenieść do gry, ale chyba dopiero jak zainstaluje się pełną wersje a zapisać można łatwo jak masz ikonkę zwierzaka to na dole ikonki jest mniejsza ikonka z takimi 3 małymi kółeczkami nazywa się '' Więcej '' i tam jest jak klikniesz '' zapisz zwierzaka do skrzyni '', '' publikuj '' itp. rzeczy :P
@edit Huh ale nudy... na transmisji cały czas gadają o tym 3DS >.<
ja już jestem zmęczona od siedzenia przed kompem, bo w MOzilli w ogóle mi się to nie otwiera, a w Explorerze to można tylko fantazjować, że się uda.Wyświetla mi się jakiiś komunikat, a jak już sie strona pokaże to klikam pobierz i nic , zupełnie nic się z tym nie dzieje .Pomożecie ?
Ja naprawdę chcę to pobrać ...
Czy Wam się to samoistnie zainstalowało, czy musieliście jeszcze w coś klikać? Mnie nie pokazała się nowa ikona :(
Ja nie mam zamiaru pobierać dema, bo po pierwsze, czekam na pełną wersję, po drógie, nie mam programu "ORGIN", czy jak to tam, a po trzecie, nie chce mi się czekać do jutra/Po jutra, bo mam tak wolnego neta, że nie chcę mu zaszkodzić jeszcze bardziej...
manika360
22.09.2011, 18:49
zwierzaki można zapisać tak jak zapisujecie simów w bibliotece
BlackBerry
22.09.2011, 18:49
Ja po zainstalowaniu musiałam jeszcze z dwa razy klikać w ikonkę '' the sims 3 pets -,,- '' Bo się nie chciało włączyć -.-''
Dżemikk, ale jak instalowałaś? Ściągnęło się i od razu pojawiła Ci się ikonka na pulpicie, czy jeszcze musiałaś to demo instalować z jakiegoś pliku?
distractme
22.09.2011, 19:03
jak zapisuje sie zwierzaki w demie? jako "przyjmij" czy w opcjach?
Master of Disaster
22.09.2011, 19:06
Króliki to zajęczaki; a mnie tam bardziej zależy na tych gryzoniach - może wtedy stworzę rodzinę z dzieciakiem i podaruję mu szczura. Mogli by dać nietoperze, choćby w formie efektów :D
Po tym co przeczytałem to chyba sobie odpuszczę to demo jednak, nie chce mi się męczyć, a teraz i tak nie mam parcia na simsy, gram sobie w SimCity 4 :D Tylko czy może mi ktoś powiedzieć, czy są tam wszystkie opcje czy jednak ograniczone?
Już zapisuję filmik z pieskami na vegasie :D Niedlugo wrzuce na yt, ale zanim się zapisze to :D... tylko zła jestem, że kota Savannah zrobili w nienaturalnych rozmiarach -.-' :/ ale cóż ;p
Justyna0307
22.09.2011, 19:21
ja już tworzyłam :D jestem trochę zawiedziona co niektórymi rasami psów :( dla mnie ten pudel wygląda jak ogolony kundel i to kiepsko ogolony :( ale zwierzaki ogólnie są piękne :D
anie_1981
22.09.2011, 19:53
No mi też się psy średnio podobają, najgorzej im wyszły. Za to konie i koty są świetnie wykonane.
A co do procesu instalacji, to mi się wszystko samo zrobiło... Samo się pobrało i samo zainstalowało. Co więcej, jestem już po instalacji podstawki i dema na drugim systemie i wszystko śmiga. Jedyne co, no to ja zaznaczyłam w origin, że ma mi się instalka nie skasować i postał katalog ___Instalation czy tak jakoś, ale nie dało się z niego w pełni zainstalować dema na innym systemie... Wiem, brzmi zagmatwanie. Ja mam na jednym, komputerze dwa Windowsy, XP i 7x64. Normalne Simsy mam zainstalowane pod Windowsem 7, a demo chciałam mieć pod Windowsem XP. Najpierw zainstalowałam demo originem pod win7. Gdy zainstalowałam pod Windowsem XP, to nie wszystkie dane się prawidłowo zainstalowały, po prostu nie było paru katalogów i plików uruchamiających. Dlatego brakujące dane przeniosłam z Windowsa 7...
Zaraz wstawię dwa konie do tamtego tematu.
No ja właśnie mam ten folder _Instalation i nie ma w nm nic, czym mogłabym demo zainstalować. Jutro spróbuję pobrać je jeszcze raz.
Już wrzuciłam filmik z CAP' u :D cz. 1 psów, 2 cz. wrzucę jutro po szkole :P, koty i konie tez ;p link: http://www.youtube.com/watch?v=CrgfsHQC1oc
anie_1981
22.09.2011, 20:45
Niestety filmik jest zablokowany. Nie da się go obejrzeć.
Jeszcze się przetwarza to może dlatego ;d, ja mogę oglądać xD
anie_1981
22.09.2011, 21:08
Niestety nie da się:
Ten film wideo zawiera treść od partnera EMI, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.
Przepraszamy za usterki.
U mnie wszystko ściągnęło się i zainstalowało bardzo szybko. Podczas instalacji przez Origin myślałam, że coś się zawiesiło, bo nie chciało mi się pokazać okno instalacji, ale po chwili coś nagle pyknęło, zobaczyłam komunikat, że zainstalowane, i na pulpicie pojawiła się ikona.
Na razie nie mam laptopa, tylko netbook, którego karta graficzna oczywiście nie pozwala na grę w TS3, i tworzone zwierzęta nie wyświetlały mi się poprawnie, ale tak jak chciałam, pooglądałam sobie rasy w oknie wyboru, bo one wyświetlają się normalnie, no i wszystkie opcje. Wygląda to świetnie, ras jest duuużo, cechy są ciekawe, na opcje wyglądu zwierzaków na razie tylko zerknęłam.
Jeden minus - nie można zrobić pręgowanego psa, w każdym razie nie zauważyłam, więc pręgowanego doga niemieckiego nie będzie ;) Są tylko paski jak u tygrysa.
Tylko czy może mi ktoś powiedzieć, czy są tam wszystkie opcje czy jednak ograniczone?Wygląda na to, że to pełna wersja CAP, jest w niej masa ras i opcji.
anie_1981
23.09.2011, 07:24
Nie wiem ile powinno być ras kotów i psów, ale ras koni miało być 30 i jest tyle, tak więc podejrzewam, że to pełna wersja tworzenia zwierzaka.
Dobra, ściągam to jeszcze raz. Może się uda. A jak nie, to się potnę... albo poszukam by ściągnąć nie przez Origin.
distractme
23.09.2011, 08:44
Searle poszukaj na torrentach albo na http://www.thesims3.com/game/tools/scrap moze stad sie da, na dole jest "pobierz" wiec mam nadzieje ze da sie sciagnac bez pomocy originu :)
a wiecie jak zapisac zwierzaki? bo u mnie na ptaszku jest cos jak "zakoncz gre" potem jak to klikam to wyswietla sie "Verlassen" (opusc gre) i "Erfahren mehr" (dowiedz sie wiecej) :| pomozecie?
Teraz pobrało się chyba w całości (wcześniej brakowało kilku plików). Mimo, że zainstalowałam i pojawiła mi się ikonka, to po włączeniu szuka Launchera i wyskakuje błąd, że nie można go zlokalizować. No co za .... :((
Searle poszukaj na torrentach albo na http://www.thesims3.com/game/tools/scrap moze stad sie da, na dole jest "pobierz" wiec mam nadzieje ze da sie sciagnac bez pomocy originu :)
Niestety - też odsyła do tego cholernego Origina.
Jeśli ktoś znalazł stronkę, z której można to pobrać bez problemów nich napisze mi na PW. Plissss :)
BlackBerry
23.09.2011, 10:01
Searle to ja już nie wiem jak pomóc :c
Teraz tylko zostało odliczać dni do Premiery Zwierzaków :D
distractme
23.09.2011, 10:05
Searle, nie ma wyjscia, jesli chcesz demo musisz z Originu pobrac, wlacz ta ikonke Originu co Ci sie zainstalowala i tam trzebabedzie sie zarejestrowac, potem wlacz link do stronki z demem do pobrania, zaloguj sie na Originie i zacznij pobieranie (sama wczoraj tak kombinowalam wiec to pomoze) :)
Spectrum
23.09.2011, 11:25
Ja mam problem, a mianowicie kiedy chciałem kliknąc na 'stwórz konia' ekran zaczął zmieniać kolor - raz ciemniejszy, raz jaśniejszy itp
I nie było wtedy opcji na nic kliknąc
Komputera nie restartowałem, ale jak przyjdę do domu to spróbuje,
Czy ktoś miał taki problem?
Ps Mam dodatki packages i dużo tych sims3pack czy mam je usunąc na czas uzytkowania dema?
A wszystko inne działa poprawnie tj. stwórz psa i kota :)
BlackBerry
23.09.2011, 11:33
Musisz wszystkie mody wywalić na pulpit i DCCache
wtedy powinno działać mi pomogło :P
Spectrum
23.09.2011, 11:43
ok dzięki spróbuje Dżemiku :)
U mnie wszystko poszło bez problemów.
Tylko kurde psy i koty mi się lekko przycinają, a konie ani troszkę...
anie_1981
23.09.2011, 12:14
Moje dwa koniki wysłałam na giełdę wymiany, ale coś się nie wyświetlają. Mam je w profilu, ale nie ma ich na giełdzie wymiany. No bo nie chce mi się wierzyć, że w ciągu 5 minut powstało ze 6 stron zwierzaków... Może stronka potrzebuje czasu by to zacząć wyświetlać. Teraz mój Aquino jest tam moim avkiem. Wolałabym Kometę, ale jej avatar jest pod złym kątem i widać tylko uszy i oczy :P Aquino dostał lepszą "etykietkę". Teraz ciągle siedzę w tym demie, ale nie mam jakoś pomysłu na psa. Na razie niczego nowego nie tworzę, tylko bawię się programem.
Nie pasuje mi to demo. Jeśli to już pełna wersja kreatora to jestem troszkę zawiedziony... Przecież już na początku powinna być opcja zmieniania rozmiaru psa...
distractme
23.09.2011, 12:19
anie moze stworz psa Pitbulla z "tygrysimi" paskami na grzbiecie lub Golden Rettrivera kremowego? Ja wlasnie takie dopiero co skonczylam tworzyc i powiem Ci ze efekt super :)
Karel tam jest mozliwosc wyboru pomiedzy malymi i duzymi rasami :)
anie_1981
23.09.2011, 12:22
Mi pitbulle się nie podobają... Tak jakoś wolę inne rasy:
Collie (zepsuli go, za krótka sierść)
York (To samo co wyżej)
Chihuahua (Nie ma go, lub jest pod nazwą ratlerek i wygląda dziwacznie)
Dalmatyńczyk (jest piękny)
Podoba mi się więcej ras psów, ale jeszcze ich nie oglądałam.
distractme
23.09.2011, 12:27
Collie- faktycznie go zepsuli Samojeda tez, bo taka siersc mu zrobili jakby zla grafika byla :| do yorka mogli dac "suwak" do wybierania dlugosci siersci bo go nie przypomina a chihuaua jest mialas go nawet wrzucone na forum taki szary piesek z duza glową, mi sie on nie podoba bo przesadzili z tą głową u niego, chihuahuy maja normalne glowy :| dalmatynczyki tez mi sie podobaja :)
Mi pitt bul sie nie podoba ale chcialam miec jakiegos psa agresywnej rasy, myslalam o dobermanie ale jakos nie przypadl mi do gustu.. najladniejszy (oprocz dalmatynczyka) jest chyba Golden Rettriver i Husky
hehe ja juz obejrzalam i stworzylam kazda rase, temu juz napisalam ktore mi najbardziej przypadly do gustu ;) Border Collie tez fajnie wyglada jak sie zrobi najgestsza siersc a no i Borzoj :)
Tylko troche przegieli.. Dog niemiecki powinien byc najwiekszy a jest normalnej wielkosci.. nie pomysleli.. a widzialas tam maltanczyka lub owczarka niemieckiego? wydaje mi sie ze ich nie ma..
Anka, wiem, że można wybierać, ale powinno się zmieniać jeszcze na początku...
distractme
23.09.2011, 12:38
Powinno ale niestety nie wszystko przemysleli..
popatrzalam i brakuje tez Amstaffa oraz tego psa z reklamy Duluxa, nie ma chinskiego grzywacza, bernardyna i wielu innych ras, z kotami tez oszczedzali, brakuje bardzo wielu znanych ras, np Vany tureckiej, Brytyjczyka "niebieskiego", kota europejskiego.. i jesli w psach dali dzikiego Dingo to dlaczego w kotach nie dali Żbika? Wg mnie najlepiej wykazali sie z końmi.
hellraiser
23.09.2011, 13:02
Łohohoh, to waży AŻ 1,5 GB, mogę sobie pomarzyć o tym demie najwyżej xD
Trzy dni nie mam zamiaru tego sciągać. Muszę obejść się smakiem :<
Spectrum
23.09.2011, 13:06
Niestety kiedy wybieram opcje stwórz konia nadal ekran miga, ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ?
anie_1981
23.09.2011, 13:08
Ten piesek z moich screenów (wielka głowa), jest nazwany ratlerek, nie chihuahua, ale jest podobny do chihuahuy. To pewnie podobnie jak z dwójkową "szynszylą". Niby szynszyla, ale wygląda jak świnka morska, jest wielkości chomika i zachowuje się jak chomik :P Za to podoba mi się, że jak włochaty pies ma obrożę, to ona naturalnie się prezentuje, nie jak w dwójce. Gdyby jeszcze fragment zawieszki (kość, serduszko itd) nie tonął w sierści, byłoby całkiem fajnie :P
Pytanie, macie ten wzór szkieletu z okładki dema? Nie szukałam mocno, ale nie rzucił mi się jakoś w oczy. Znalazłam za to wzór zebry, ale nie umiem go ładnie rozłożyć na koniku :(
EDIT:
@UP: Spróbuj wejść w ustawienia grafiki dema, może zmniejsz jakieś ustawienia. Masz główną grę w pełni zaktualizowaną?
-anisia-
23.09.2011, 13:17
mozecie mi powiedziec ja zmieszac dwie rasy psow w capie, bo nie wiem jak ?
distractme
23.09.2011, 13:30
anie wzor zebry sie naklada tak:
wybierasz wzor, edytujesz go i tak sa rozne plamki, wybierasz plamke "zebry" i u goruy w prawym rogu jest taki "prostokąt czy kwadrat" z plamka w srodku, na rogach tego prostokąta mozna kliknac i to rozciągnac :) ja tak stworzylam paski na amstaffie, no to ten rattlerek u mnie nazywa sie chihuahua bo ja mam po niemiecku :/ a szkieletu nie ma w demie, pewnie dopiero w oryginale beda rozne fajne wzory
anisia ja wiem.. stworz 2 psy samca i samice, wybierz tam gdzie sie tworzy nowego zwierzaka i jak jest w kolejnosci.. Sim, Kon, Pies, Kot i na koncu Smoczek, kliknij na smoczek i tak masz "genetick eksperyment" znacyz u mnie tak jest napisane i wyswietli Ci sie polaczenie 2 psow, potem klikasz ile chce na tym smoczku i za kazdym razem pies bedzie mial inny wzor a jesli masz malego i duzego psiaka to i ich wielkosc bedzie zmienna :)
Tu masz przyklad zmieszania 2 ras: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61696&page=2 zobacz w moich fotkach :)
a ja gdy chce uruchomić orgin mam taki komunikat : "orgin.exe -błąd systemu
nie można uruchomić programu ,ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP100.dll.Spróbuj ponownie zainstalować program,aby naprawić ten problem" jak temu zaradzić ?
distractme
23.09.2011, 13:37
a sproboj odinstalowac i od nowa zainstalowac Origin moze to cos da
Spectrum
23.09.2011, 13:53
anie - mam najnowszą aktualizację
anie_1981
23.09.2011, 14:20
No to nie wiem... sporo graczy traktuje mnie jak Pomoc Techniczną, ale serio, nie wiem wszystkiego ... :P U mnie program śmiga aż miło, nie mam żadnych przycinek, ani żadnych problemów.
A co do wzorów, to wiem jak się je nakłada, nie umiem ich z sensem rozłożyć, by ładnie wyglądało, a nie że nie wiem jak się wzory obsługuje.
distractme
23.09.2011, 14:42
No sporo bo widza ze jestes mądra i lubisz pomagac :)
u mnie tez wszystko dziala jak nalezy
A jesli o wzory chodzi to nie wiem... mi jakos sie udalo je zrobic zeby to jakos wygladalo heh mam zrobic zebre by udowodnic? juz robie, za chwile wstawie do Zdjęc i filmikow z Capu, daj mi chwile ;)
Anka, co do brakujących ras to muszę Cię poprawić... Bernardyn jest i to prawie na samym początku listy.
distractme
23.09.2011, 15:02
Karel masz racje, sprawdzilam dokladnie wszsytkie rasy po kolei i jest Bernardyn tlyko ze pod inna nazwa u mnie i nie poznalam go na poczatku bo ma taka krótką siersc :P
Anka, jakim cudem pod inną nazwą? Wszędzie jest taka sama, u każdego :P.
Spectrum
23.09.2011, 15:24
Inni mogą mieć inną wersję językową : )
Ja postanowiłem ponownie ściągnąć demo, a jeśli nie pomoże to trudno, poczekam ten miesiąc, aby konika stworzyć :)
Wieczorkiem wstawię fotki psa i kota jakie stworzyłem :)
distractme
23.09.2011, 15:28
Karel Einarr ma racje, ja mam niestety niemiecką wersje jezykowa i moje zwierzaki wgl maja nazwy z kosmosu ;)
Einarr czekamy z niecierpliwoscia za Twoimi stworkami :D
No ja nadal nie mogę tego włączyć. Napiszcie mi, jakie macie pliki w folderze z zainstalowaną grą, bo mnie się wydaje, że mam tego za mało.
Mam tak: Game i Support.
W Game mam Bin, a w Bin: eauninstall i Sim3CAP.
W Support mam folder EA HELP (a w nim foldery z językami), pl_EULA (plik tekstowy) i Przeczytaj. To tyle.
distractme
23.09.2011, 15:52
ojejku mało tego, ja mam takie cos w folderze Zwierzakow:
http://img545.imageshack.us/img545/6897/beztytuu123u.png
policz i zobacz co Ci brakuje
Nawet nie muszę liczyć :) Nie mam tego w ogóle!
Ok. Próba przeinstalowania.
anie_1981
23.09.2011, 15:59
Chyba wiem w czym problem. Spróbuj jeszcze jednej rzeczy. Odinstaluj to demo i zainstaluj ponownie, ale tym razem nie uruchamiaj pierwszy raz skrótem z pulpitu. Wejdź do origina i tam będzie zakładka moje gry, czy tak jakoś. Kliknij na demo, powinna się pojawić ikona Play na obrazku dema. Spróbuj w ten sposób, może origin jeszcze coś dociągnie. Ja właśnie tak robiłam.
TheSimka3
23.09.2011, 16:18
AP to moje ulubione miasto :D. Nie przeszkadza mi że jest małe, jak dla mnie jest idealne, uwielbiam takie przytulne, małe miasteczka :P
anie_1981
23.09.2011, 16:31
Nie powiedziałabym, że jest aż takie małe. Jest średnie co do wielkości. Mi również się podoba. Wygląda na miasteczko z przytulnym klimatem.
distractme
23.09.2011, 16:32
Mi takze to miasteczko sie bardzo podoba, juz nie moge sie doczekac by zamieszkaly w nim moje simy ;)
Nie miałam Play, tylko Instaluj. Zainstalowałam grę przez Origin, przez niego uruchomiłam i działa! Ale nie wiem jak długo, bo nawet nie wiem, gdzie mi to zainstalowało. Dziękuję anie! Bez Ciebie bym do tego nie doszła!
anie_1981
23.09.2011, 16:47
Jak znam życie to zainstalowało się w program files, lub w Program Data\Origin.
Najlepiej nie uruchamiać launcherem tylko przez plik TS3CAP.exe
Wy pobieraliscie przez Orgin.com? Nie wiem, ale mi to jakoś nie działa. Mam tylko takie jak by sie w YT wczytywało :( Powie ktos co zrobić? Bardzo chce te demo więc nie zaszkodzi tu rada :D
EDIT: Odkryłam ( nie wiem czy u was, ale u mnie to działa) w explorer to szybciej działa.
Można to jeszcze w ogóle ściągnąć ?
No i co? Tyle się denerwowałam, tyle wyklinałam, tyle zawracałam Wam pupę... Popatrzyłam na rasy, na cechy, na dodatki. Stworzyłam po jednym psiaku, kociaku i koniku i... znudziło mi się. To było do przewidzenia. Ten mój słomiany zapał...
Ale warto było, bo już wiem, czego się spodziewać.
Już pisałam, że nie lubię bawić się w tworzenie, tylko biorę zawsze gotowce ze schroniska (przynajmniej w dwójce tak było).
Pewnie jutro demo usunę, jak sama gra nie będzie mi działać. Dziś już nie mam mocy, by to sprawdzić.
anie_1981
23.09.2011, 17:34
Można to jeszcze w ogóle ściągnąć ?
No pewnie, że można. Najlepiej jest jednak, ściągać, instalować i po raz pierwszy uruchomić przez program origin, nie ma lekko.
Nowy render
http://www.simy.pl/typo3temp/pics/d4e960fe79.jpg
Spectrum
23.09.2011, 17:47
No niestety, tworzenie konia nadal mi nie działa :(
Odinstaluję na chwilę dodatki sims3pack, może jeden z nich z czymś w CAP'ie koliduje
Już nie wiem o co chodzi
Kolejny render
http://farm7.static.flickr.com/6179/6175760328_bd2a1e0b11_z.jpg
Searle : Ja tak samo :/, na początku nie mogłam wytrzymać, kiedy mi się to ściągnie, a teraz ... Znudziło mi się. Stworzyłam kilka kotów, które przeniosę do TS 3 Zwierzaki i na tyle.
Spectrum
23.09.2011, 18:38
odinstalowałem całe simsy i zostało demo, otwieram go mogę stworzyć psa i kota, ale konia nie :( Nie wiem co jest nie tak :(
A rendery bardzo ładne, ciekawe czy pojawią się jeszcze jakieś informacje do czasu premiery
A u mnie koty są jakieś takie przezroczyste. Widać im gałki oczne i język(?) jak prześwituje przez sierść. Też tak macie?
distractme
23.09.2011, 18:56
http://www.simcookie.com/wp-content/uploads/2011/09/The-Sims-3-Pets-Town-Hall115.jpg
Spectrum
23.09.2011, 19:47
Nie u mnie koty nie są przezroczyste, na szczęście, tylko te konie mnie załamują, mam obawy czy w ogóle będą mi działać w normalnej grze, jak myślicie ?
anie_1981
23.09.2011, 19:51
Widzieliście tą recenzję?
http://www.simy.pl/news/lazy-games-reviews-o-demo-the-sims-3-zwierzaki/
Facet jest rozbrajający :P
@up: weź przestań, koleś jest bardziej żałosny niż śmieszny :| Ciągle tylko "that's silly, that's silly" a pojęcia nie ma, po co są niektóre funkcje i jak je prawidłowo używać. Albo zbyt bardzo ponosi go fantazja.
Mi sie nie chciało głośniej robić, więc i tak go nie słuchałam. Ale ten koleś po prostu jest jakiś stuknięty. Ten zielony pies i koń to było ... podłe wobec zwierząt!!! kota widziałam tylko jako szkielet, i tak nie chciało mi sie do końca oglądać
Narutoman
23.09.2011, 20:05
Moim zadaniem facet jest fajny, zawsze oglądam jego simowe recenzje :P
odinstalowałem całe simsy i zostało demo, otwieram go mogę stworzyć psa i kota, ale konia nie :( Nie wiem co jest nie tak :(
A rendery bardzo ładne, ciekawe czy pojawią się jeszcze jakieś informacje do czasu premiery
Einarr to dopiero poświęcenie, że też chciało Ci się tak babrać z tym demem, instalować, usuwać, ja tam nawet nie wysiliłem się ściągać tego. A co do niedziałających koni to bez obaw, myślę, że będą działały normalnie w grze, coś dziwnego się teraz zrobiło, albo może coś nie tak robisz? W każdym bądź razie jak u innych działa to czemu ma u Ciebie nie zadziałać w grze.
Witajcie :)
Mam problem :( Pobierałem dziś to demo siedem godzin (nie żartuję) i nie działa :( Wcześniej zarejestrowałem się na origin. Po pobieraniu przy wybraniu ikonki demo włączył mi się start normalnej gry. Włączyłem go, ale nie mam żadnego CAP'u i opcji z nim związanych :( Co mam robić by uniknąć kolejnych siedmiu godzin czekania? Chciałem zaznaczyć że grę mam zaktualizowaną.
Bardzo proszę o możliwie szybką odpowiedź :( Z góry dziękuję.
Narutoman
23.09.2011, 20:19
7 GODZIN?! Wow że też chciało Ci się czekać :O
...ale nigdy nie przebijesz Miyoki która ściągała jakiś film przez miesiąc :P
anie_1981
23.09.2011, 20:48
Ze słabego neta to się nie ma co śmiać. Ja jeszcze z 5 lat temu miałam 320 kb\s, nawet nie 1 MB. Najgorsze jest to, że ze słabszym netem z reguły idzie w parze skakanie transferu, niestabilność ogólna. Od może roku mam 6MB, to normalnie rewelka.
A co do faceta z filmiku, to podchodzę do tego na luzie. On po prostu nie gustuje w Simsach i ma do tego prawo. Ale to fakt, że jako facet z taką pracą powinien być obiektywny. Nikt go przecież nie zmuszał do tworzenia dziwadeł... Niektóre jednak jego teksty były śmieszne.
Ja jak tak sobie posiedziałam parę godzin w tym kreatorze, to sobie myślę, że tworzenie zwierząt jest bardziej zaawansowane niż tworzenie Simów... Z Simami aż takich cudów nie da się robić :P
exePATexe
23.09.2011, 21:12
Jak chcę pobrać to wyskakuje mi błąd pobierania.
TheSimka3
24.09.2011, 07:53
Jej tyle hałasu z powodu jakiegoś dema ;D. Nie chcę nikogo obrażać, ale po co się męczyć i paprać z instalowaniem, przecież do dodatku już nie dużo czasu. Można poczekać.
Beatrice
24.09.2011, 08:02
Jej tyle hałasu z powodu jakiegoś dema ;D. Nie chcę nikogo obrażać, ale po co się męczyć i paprać z instalowaniem, przecież do dodatku już nie dużo czasu. Można poczekać.
Dlatego ja czekam :D juz niedługo, więc wolę wszystko zobaczyc na czysto w grze ;)
anie_1981
24.09.2011, 08:20
Heh, ja tam nie musiałam się "męczyć i paprać". Wszystko się pobrało, zainstalowało i uruchamia się bezproblemowo. Poza tym uważam, że to naprawdę świetny przedsmak dodatku. Gdy zainstaluję pełną wersję zwierzaków, będę mogła od razu zacząć grać moimi zwierzakami, zamiast poświęcać jeszcze czas na tworzenie ich :P Mam już 3 konie i psa i na pewno będę nimi grała.
A tak odbiegając od dyskusji "ściągać, nie ściągać, oto jest pytanie", to jest więcej opcji tworzenia zwierzaków niż tworzenia Sima. Powstało trochę dodatkowych suwaków dla Simów, ale jakoś wolę korzystać z oryginalnych suwaków. Mam tylko taki na elfie uszy.
Razem z demem doszły suwaki dla simów? Nie sprawdzałem tego.
i dlatego właśnie też czekam na pełną wersje żeby nie psuć sobie kompa i zabawy :) co to za frajda jak odpalisz gre a wiesz co i jak sie znajduje w CAP :) a tak taka niespodzianka
The Sims 3 Zwierzaki – Konferencja EA (http://arhn.eu/pl/2011/09/sims-3-zwierzaki-konferencja-ea/)
Narutoman
24.09.2011, 09:54
Ja mam takie same zdanie co anie_1981, nie będę musiał już tworzyć zwierzaków tylko od razu nimi grać :). A jeśli chodzi o pobieranie to tak jak u anie_1981 wszystko poszło szybko i gładko, w jakieś 10 minut mogłem już grać w demo :P
anie_1981
24.09.2011, 10:08
Nie doszły nowe suwaki dla Simów, miałam na myśli mody. Są mody z suwakami dla Simów, ale z nich nie korzystam, tylko z tych na uszy z mts :P Sorry za wprowadzanie w błąd. W kreatorze zwierząt nawet nie da się stworzyć też Simów, więc nic mi nie wiadomo o nowych suwakach od EA Games.
EDIT:
Co do konferencji, to za wiele nowego nie wniosła. Stale powtarzają to samo. Ja ją oglądałam tylko do momentu, aż mi się demo ściągnęło i zainstalowało. Wolałabym, by więcej czasu poświęcili temu chłopakowi, który zajmował się drobną zwierzyną. Mógłby się pobawić zwierzakami, a nie tylko wypuścić ptaka i węża.
Narutoman
24.09.2011, 10:21
Przynajmniej wiemy że jest bardzo dużo interakcji z małymi zwierzątkami, dużo ich było jak kliknął na to terrarium :)
distractme
24.09.2011, 10:27
http://img703.imageshack.us/img703/1340/70352482.jpg
nie wiem jak wy ale ja tam bede simowy dzien w dzien i to pare razy chodzila z psami na spacerki :D
distractme
24.09.2011, 10:33
A własnie.. Mozna miec 6 zwierzakow (duzych) a co jesli chcialabym zeby kon sie ozrebil? To jak bede miala np.. 2 psy, 2 konie i 2 koty to juz nie bede mogla miec mlodych? :|
Narutoman
24.09.2011, 10:37
anka91 nie można pisać posta pod postem, trzeba edytować ostatni post :)
Spectrum
24.09.2011, 10:37
No jak będzie 6 zwierzaków na parceli to po prostu nie będzie między zwierzętami opcji 'postaraj się o dziecko', niestety
Odinstalowałem wczoraj simsy wraz z podstawką i demo nadal mi działa
Dzisiaj zainstaluję podstawkę (i ją zaktualizuje) i zobaczę czy będę mógł tego przeklętego konia stworzyć :/
Narutoman
24.09.2011, 10:41
No jak będzie 6 zwierzaków na parceli to po prostu nie będzie między zwierzętami opcji 'postaraj się o dziecko', niestety
Niestety, tak jak pisałem parę stron wcześniej na jednej parceli może być najwięcej 8 simów, 6 (tych dużych) zwierząt ale razem nie może być ich więcej niż 10 :(
distractme
24.09.2011, 10:44
jaaa a tak marzylam o szczeniakach i źrebakach :(
ps. sorki, nie zauwazylam ze napisalam post pod psotem, sorki
Narutoman
24.09.2011, 10:48
Nie rozumiem o co ci chodzi :) przecież źrebięta, szczeniaki i kociaki będą w grze tylko nie można ich tworzyć w CAP'ie :)
Nie rozumiem o co ci chodzi :) przecież źrebięta, szczeniaki i kociaki będą w grze tylko nie można ich tworzyć w CAP'ie :)
Chyba, chodzi jej o to, że jak będzie miała max. zwierząt i Simów, to jej zwierzęta nie będą mogły mieć młodych.
distractme
24.09.2011, 10:54
tak wlasnie o to mi chodzi. Czy bede mogla miec mlode jak bede miala max ilosc duzych zwierzat?
Narutoman
24.09.2011, 10:56
Raczej nie
...czyli nici z dwóch psów, dwóch kotów i dwóch koni... :((
distractme
24.09.2011, 11:03
to co moge miec tylko 2 psy i 2 konie zeby chociaz ktores z nich moglo miec mlode? jaki bezsens.. w TS2 mozna bylo miec duzo psiakow i kotow :(
Może będzie błąd, i młode nie będą dołączać do rodziny, natomiast będą taki "dzikie".
Narutoman
24.09.2011, 11:07
w TS2 mozna bylo miec duzo psiakow i kotow :(
W TS2 chyba też można było mieć do 6 zwierzaków
distractme
24.09.2011, 11:09
no mozliwe ale jak rodzily mi sie mlode to nie bylo limitu... miejmy nadzieje z tu tez tak bedzie
Spectrum
24.09.2011, 11:16
No i kiedy szczeniaki by dorastały trzeba by było je oddać, gdyby nie zmieściły się w limicie :)
Na pewno nie będzie tek, jak chciałaby Anka.
Nawet na tej konferencji czy co to było, kiedy suczka urodziła (było 7 osób łącznie ze zwierzętami) to urodził się tylko jeden szczeniaczek i był on już ósmym, ostatnim członkiem rodziny, jaki mógł dojść.
distractme
24.09.2011, 11:21
8? a ktos tu pisal ze moze byc max 10 czlonkow simowej rodziny
Zagięłaś mnie :P. Już sam nie wiem.
Narutoman
24.09.2011, 11:25
Ja pisałem :)
Powtórzę: Można mieć najwięcej 8 simów, 6 zwierząt ale wszystkich razem nie może być więcej niż 10!
distractme
24.09.2011, 11:30
Czyli byc moze Narutoman ratuje mi zycie hehe moze jak stworze hmm.. 2 psy i 2 konie + 1 kot, 2 simow.. to bede mogla miec jeszcze 3 zwierzecych maluchow :D
W dwójce nigdy nie urodziło mi się w miocie więcej szczeniąt/kociąt, niż mogło jeszcze dojść. Jeśli miałam pięć dorosłych psów, to rodził się jeden szczeniak, a jeśli miałam sześć, to wcale nie było opcji rozmnażania. Wiem co mówię, bo co prawda dawno, ale hodowałam psy i koty na potęgę :P
Z tego co zrozumiałam, klacz można zaprowadzić do tego ośrodka dla koni i wybrać reproduktora (nie wiem, czy u koni nazywa się to tak, jak u psów), dzięki czemu może być w ciąży, chociaż nie mamy własnego ogiera na parceli. Fajne rozwiązanie, w końcu prawdziwe hodowle psów i kotów też nie mają często swoich samców.
anka91 chyba nie... bo jak będziesz miała 4 zwierzat (2 psy i dwa konie) i jeszcze 1 kot to będzie razem 5. I jeszcze 1 zwierzak. I 4 simów. Max zwierząt to 6 więc nici :( Ja tez chciałam zrobić 2 kotów, 2 koni i dwóch psiaków i jeszcze aby wszyscy mieli młodych :(
distractme
24.09.2011, 11:41
Maszka pisalam o 2 psach, 2 koniach, 1 kocie i tylko 2 simach :)
Narutoman
24.09.2011, 11:44
Czyli byc moze Narutoman ratuje mi zycie hehe moze jak stworze hmm.. 2 psy i 2 konie + 1 kot, 2 simow.. to bede mogla miec jeszcze 3 zwierzecych maluchow :D
Chyba źle mnie zrozumiałaś :)
2 konie + 2 psy + jeden kot = 5 zwierzaków czyli będziesz mogła mieć jeszcze tylko jednego malucha, bo może być najwięcej 6 zwierząt, 8 simów a wszystkich razem (simów i zwierząt) może być 10
Czyli np jak zrobisz 6 zwierząt to będziesz mogła mieć jeszcze 4 simów, a jak zrobisz 8 simów, to będziesz mogła zrobić jeszcze tylko 2 zwierzęta
Maszka pisalam o 2 psach, 2 koniach, 1 kocie i tylko 2 simach :)
... i pisałaś jeszcze o 3 zwierzęcych maluchach a jak tak zrobisz to będziesz mogła mięć najwięcej jednego :(
distractme
24.09.2011, 11:46
ach to tak ma byc.. ja :( no to tylko konia rozmnoze i to tlyko raz w jednej rodzinie :( szkoda..
Naprawdę wyobrażacie sobie, że macie na parceli na przykład konie 2+1, psy 2+3, koty 2+2, co razem daje dwanaście zwierząt, do tego kilku Simów, i wszystkim poświęcacie uwagę? To ja już wolę stworzyć kilka rodzin i grać nimi na zmianę. Jedna skupi się na koniach, w drugiej podstawą będzie hodowla psów, a trzecia będzie hodowała koty.
Jak już kiedyś pisałam, na początek planuję rodzinę z jednym psem, jednym kotem i parą koni, które będą miały źrebaka, ogier będzie świetny w skokach itp :) W hodowlę psów i kotów pobawię się później, najpierw chcę poznać konie.
distractme
24.09.2011, 11:49
ale co ja poradze ze stworzylam takie slodkie zwierzaki i chce nimi grac heh :P no moze masz racje... moze poki co bede grala 1 psem, 1 kotem i 2 konmi ze zrebakami :) zobaczymy jak to bedzie
Ja najpierw zrobie psa i kota. Potem może dorobię im konia. Kiedy juz poznam 'sekrety zwierząt; zrobie im parke ^^ Np. koniowi zrobie ogiera, a psu suczke itd.
Narutoman
24.09.2011, 11:52
A ja stworze 4 rodziny i każda będzie w 4 różnych miastach:
W Sunset Valley stworze 10 osobową rodzinę czyli 8 simów, jedne kot i pies. W Twinbrook stworze starą wiedźmę która będzie miała 5 czarnych kotów. W Bridgeport będzie rodzina wampirów i gwiazd którzy będą mieli 3 dobermany, W Appaloosa Plains będzie kowbojska 10 osobowa rodzina z 4 simami, 4 końmi, jednym starym psem i jednym kotem. :)
distractme
24.09.2011, 11:55
Narutoman swietny pomysl :) chyba tez pomysle zeby zalozyc pare rodzin ze zwierzakami bo zazwyczaj tworze 1 rodzine i to nia gram do znudzenia :P
Narutoman
24.09.2011, 12:00
Narutoman swietny pomysl :)
Dzięki :)
Będę grał w każdym mieście i każda rodzina będzie kompletnie inna
distractme
24.09.2011, 12:05
Chyba tez tak zrobie :) 1 rodzina bedzie miala ranczo z hodowla koni i 1 starym psem, inna bedzie slawna i bogata i ich dom beda bronily dobermany i rotweilery i bullterriery, jeszcze inna bedzie miala kota i psa najlepiej labradora bo bede miala dzieci, jeszcze inna bedzie wampirami i bedzie miala hmm.. jeszcze nie wiem :)
Narutoman
24.09.2011, 12:15
Nie wiem jak ty, ale ja każdą rodzinę upodabniam do miasta w którym moi simowie mieszkają :)
Sunset Valley jest normalnym, zwykłym miasteczkiem, dlatego stworze tam swoją własną rodzinę (mam na myśli mnie, siostrę, rodziców i dziadków) z jednym kotem i psem.
Twinbrook jest ponure i pełne bagien dlatego zamieszka tam samotna staruszka z czarnymi kotami, która nie będzie nikogo lubiła i nikt nie będzie lubił niej.
W Bridgeport jest pełno apartamentów, klubów nocnych, wampirów i gwiazd, dlatego zamieszka tam rodzina wampirów i mega gwiazd z trzema dobermanami, dla obrony :D
Appaloosa Plains jest wiejskim miasteczkiem dlatego zamieszka tam kowbojska rodzina, z 4 końmi 1 starym psem i 1 niszczącym wszystko kotem :)
distractme
24.09.2011, 12:18
hehe no ja tez planuje dobrac rodzine do miasteczka, na Appoloosa zrobie male ranczo z hodowla koni i psem, kota nie bede tam raczej miala, jeszcze nie wiem :P
Narutoman zgapię niszczącego wszystko kotka ^^ Będzie on na widok słodki i potulny, ale będzie atakował i niszczył wszystko prócz swoich rzeczy. Będzie podkradał jedzenie, niszczył kanapę... Ale będzie kochał swoja nastoletnia właścicielkę. Jej rodziców nie będzie lubił, ale okazywał trochę szacunku. Heh... już się nie mogę doczekać zagrania z pełną wersję.
Spectrum
24.09.2011, 12:19
Ja będę grał tylko w tym nowym mieście, stworzę trzy konie dwa psy, lub jednego psa i jednego kota :)
distractme
24.09.2011, 12:22
ej ej ej wy mi tu za duzo pomyslow dajecie hehe chyba tak jak Maszka zgapie tego agresywnego kocurka :P
Narutoman
24.09.2011, 12:30
Hahaha :D
Nie wiem jak wy ale ja zrobię tak jak pisałem wcześniej (jakieś 2 razy! xd)
Planowałem to już od dawna, najpierw chciałem tak zrobić po tym jak dostałem pokolenia, ale jak się dowidziałem że zwierzaki wyjdą już tej jesieni, to zmieniłem zdanie i teraz czekam. Na razie gram moją ''Tymczasową gra,, w Sunset Valley
distractme
24.09.2011, 12:32
hehe ja planowalam miec w 1 NOWYM miescie same psy koty i konie dopki nie doweidzialam sie ze jest limit.. heh ja poki co nie gram wgl tylko dodatki sciagam z neta :P bo nie wiem jaki dom bede chciala miec i ile miejsca zajma mi pierdołki dla zwierzakow i stajnia dla konia :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.