Kiedy zobaczyłam ten dom od razu pomyślałam, że mogłabym w nim mieszkać. Spodobała mi się bryła, dosyć prosta i ładnie dobrana do niej elewacja. Z zewnątrz dom bardzo mi się spodobał.

Jeśli chodzi o wnętrza to przypadły mi do gustu średnio. Na pierwszy rzut oka prezentują się ładnie, bo są jasne i przestrzenne, ale wkradła się aranżacyjna dysharmonia. Brakuje ładniejszych i bardziej przemyślanych zestawień mebli oraz dekoracji.
Wnioskuję, że czerwień wybrałeś za element łączący ? W sumie podoba mi się jej obecność w całym domu, bo przełamuje surową estetykę i ogrzewa modernistyczny styl.
Najmniej przypadł mi do gustu różowy gabinet. Zupełnie nie pasuje on stylem i kolorystyką do tego domu. W obecnej stylistyce pomieszczenie to bardziej nadawałoby się na buduar, lub pokój nastolatki niż gabinet graficzki.
Pozostała część domu prezentuje się harmonijnie i ładnie chociaż drażnią mnie niektóre dobrze nie dobrane meble jak np. świecący, czerwony stolik ( pozujący na plastik ) w sypialni obok klasycznej sofy. Ogólnie podoba mi się łączenie nowoczesnych kształtów z klasycznymi, ale to zestawienie wyjątkowo się gryzie.
Najlepiej moim zdaniem wyszedł Ci salon i łazienka.
Pomimo uwag, projekt zasługuje na wyróżnienie i wysoką ocenę. Brakuje w tym dziale tak dojrzałych prac jak Twoja.
Jak zwykle u Ciebie - całość porządnie zaprezentowana. Po obejrzeniu mam wrażenie, jakbym była z wizytą u dewelopera.