widzę, że nazbierało się trochę tych komentarzy w czasie kiedy mnie nie było

no to już, szybko odpowiadam
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Po tym odcinku odnajdzie się pewnie kolejne 378937 sposobów jak zabić Dantego,osobiście wymyślę kilka, bo sobie znowu nagrabił. Ciekawie się porobiło, Chris zdradzał Li, Emmanuelle (jak się pomyliłam w pisowni to wybacz  ) w to wszystko zamieszana..wiedziałam,że to zołza xD.
|
ja bym znalazła 435262892 sposobów

no i mogę powiedzieć, że fabuła jeszcze bardziej się popląta, szczególnie po następnym odcinku szczena niektórym opadnie
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
No.. znowu się będziesz śmiała  najważniejsze :
Najpierw Alię pochwale za teksty, to jak wyzwała Dantego i Em mnie rozwaliło na łopatki  No ale jej zdanie o Colinie.. narobiła sobie,narobiła,jestem na nią zła, popsuła mi nasze idealne podobieństwo  .
|
no tak, teksty wprost z mojego chorego umysłu

(gdzieś tam niżej już o tym wspomniałam
Cytat:
Napisał Libby
Sama też dorzucę kilka nowych tortur  !
|
wiedziałam
Cytat:
Napisał Libby
Alia mnie naprawdę wkurzyła, bo Colin to dobry chłopak. Jak przeczytałam: "Pan Jensen" to padłam przy czytaniu odcinka  .
|
oj tam, od razu wkurzyła

skąd wiesz co mu powie, kiedy się spotka z „panem Jensenem” ?
Cytat:
Napisał Libby
Ach, Juri... Buźkę ma niezłą  Kiedy prezentacja z nim :>?
|
choćby się skały zesrały (

) to będzie w nadchodzącym tygodniu
Cytat:
Napisał Master of Disaster
Może i ta forma jest poprawna nie jestem na 100% pewna), ale brzmi jakoś tak... dziwnie, bo ja wiem, po prostu zgrzyta mi w tym, naprawdę dobrym skądinąd, tekście. Słowo biec znacznie lepiej by tu pasowało.
|
oki, w sumie to masz rację, bardziej pasuje

już poprawiam
Cytat:
OK, co do treści - poza tym, że w sumie nie jestem już wkurzona na Mei (  )... No nie wiem, co się tak czepiają różnicy wieku... Poczekają trochę i to będzie żadna różnica  ale serio - w tym przypadku to jest akurat drobiazg.
|
haha wkurzenie na Mei przeszło?

to dobra dziewczyna, tylko trochę zakręcona

i w sumie nie wiem sama, czemu nawet Mei, się czepiła Alii, że jest za młoda na bara -bara z Colinem
Cytat:
Co do Dante'go... a co tam mówić, może ma jakieś ludzkie odruchy, gestapowcy i im podobni też mieli - i tak go nie cierpię. Ze złośliwą satysfakcją przyznam, że nie jest zbyt urodziwy (no co?), ale to raczej przez całokształt - niektórym do twarzy z garbatym nosem 
|
hehe, coś w tym jest
Cytat:
Em - kurczę, chyba poza jej ojcem... no, i może Maxem... e, nie będę kombinować, reszty nie znam. Tak czy inaczej, ona i Dante to jacyś psychopaci, zatem - parafrazując teksty z Sama i Maxa*:
"Zamknijcie ich i wyrzućcie więzienie (...) zanim nas wszystkich pozabijają!"
|
rodzinka się udała, prawda?

Maxa wrabiano od początku, ale do tego też dojdziemy

no i tekst z więzieniem wymiata
Cytat:
Aha, oczywiście muszę przyznać, że też lubię Colina, więc niech lepiej Alia go nie skrzywdzi <groźba w oczach>.
|
szykujcie sobie broń na Alię

nie no żartuje
Cytat:
Mam przeczucie, ze wena mi wraca, lepiej pomyślę nad moim FS, choć nie jest nawet w połowie tak ciekawe, jak to.
|
jakby nie było ciekawe, to nikt by nie czytał, więc nie przesadzaj

mi się tam podoba, a skoro wena wraca to bierz się za pisanie
Cytat:
Napisał quesper
no to wyszło na jaw kim naprawdę jest Alia i przestałem ją za to lubić, ot co. mam nadzieję, że jej się odmieni i przestanie widzieć w Colinie osobę, która może ją tylko i wyłącznie zaspokoić.
|
no i Alia ma jednego fana mniej
Cytat:
Napisał quesper
hmm... z tego co czytałem w poprzednich odcinkach to niby Colin rzadko się zabezpiecza... śmiesznie by było, gdyby się okazało, że Alia jest z nim w ciąży  wtedy na pewno by jej się odmieniło co do Colina  i jestem ciekaw co by zrobiła... no, ale nie fantazjujmy to w końcu twoje fs i zobaczymy jak je dalej rozegrasz, bo póki co bardzo mi się podoba 
|
oj za dużo myślisz, z ręką na sercu mogę powiedzieć, że Alii w brzuszek nie wpędzę
Cytat:
Napisał quesper
żal mi ojca Em, ale miałem przeczucie, że zginie z rąk Dantego (który swoją drogą psuje swoją kiepską imitacją twarzy cały ten odcinek), za to, że przez niego poszedł siedzieć.
|
„kiepska imitacja twarzy”, nie no rozwalacie mnie swoimi tekstami

co do śmierci wuja Lamberta, to zdradzę tylko, że Dante nie zabił go przez to więzienie
Cytat:
Napisał quesper
co do Em... jest jeszcze bardziej walnięta niż jej kochany kuzyn, Dante...
|
Cytat:
Napisał quesper
mam nadzieję, że na zakończenie tego fs podarujesz nam prezent w postaci tragicznej śmierci Dantego  Em najlepiej też, nie lubię jej od samego początku 
|
ktoś z tej dwójki zginie na pewniaka, ale co do śmierci drugiej postaci, to się jeszcze zastanawiam
Cytat:
Napisał Brutus
No proszę. Mroczna przeszłość Em. To było do przewidzenia, że ta dziewczyna miała jakiś ciemne interesy, ale że ona z Chrisem? Tego się nie spodziewałem. (Chociaż miałem rację, że Chris jeszcze się w tym wszystkim pojawi 
|
no ona z Chrisem heh
miałeś rację, że Chris się w tym wszystkim jeszcze pojawi

i nie tylko z tym miałeś rację
Cytat:
Napisał Brutus
Co do porywacza, to teoria Li jest całkiem sensowna, chociaż prawdopodobnie jest nieprawdziwa. Em, jako że to wszystko uknuła a jednocześnie chciała być z Marco porwała sama siebie. Wiem, trochę bez sensu, ale trzyma się kupy.
|
masz rację, trzyma się kupy, idealnie

biedactwo wplątało się we własne sidła....
Cytat:
Napisał Brutus
co do Dantego, to wiedziałem, że wydostanie się z więzienia. Co to byłoby z FS bez niego?  Ale nie wiem dlaczego zabił wujka. Trochę to bez sensu, ale nigdy nie zrozumiem wariatów...
|
no tak, wariaci mają swój tok myślenia

ale Dante jeszcze na tyle nie oszalał, żeby zabijać wuja bez powodu
Cytat:
Napisał Brutus
Co do Alii i Colina, to szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to. Niech najlepiej wyjadą gdzieś do Ameryki i zaczną wszystko od nowa. Tu zaczyna się robić dla nich za ciasno.
Trochę głupio, że Alia nie kocha Colina, ale mam nadzieję, że do się zmieni.
Mam też nadzieję, że matka Li się dowie o tym, że Alia jest z Colinem, bo chciałbym zobaczyć jej reakcję 
|
a wiesz, że ja też sobie wyobraziłam reakcję matki Alii i Mei, na wiadomość o tym, że młodsza córka ma odpał na punkcie siedem lat starszego faceta?

haha, biedna staruszka, skończyłaby w grobie
Cytat:
Napisał Ana021
Haha, Alia jest mistrzowska  Te teksty o Lambertach są genialne. Szkoda tylko, że ona nie kocha Colina, ale znając Ciebie jeszcze wszystko jest możliwe 
No i oczywiście odcinek genialny jak zawsze
|
teksty Alii są z mego życia wzięte (większość, nie wszystkie

) nawet ten o spadającej cegłówce (

) fajnie, że się podobają

no i fakt, znając mnie to przyszykowałam coś ekstra
Cytat:
Napisał Radioaktywna skarpeta
Ale się pokomplikowało. Emanuelle od początku była dla mnie podejrzana i miałam rację... mroczne interesy, no proszę, proszę. A w to, że Alia nie kocha Collina nie wierzę . Na pewno go kocha, tylko nie dopuszcza do siebie tej myśli. Odcinek genialny, jak zawsze  . Ogromny plus za zdjęcia i teksty Alii ;D.
|
Em, nawet i dla mnie była od początku podejrzana

cały czas chciałam, żeby odegrała czarny charakter, no i udało się

chociaż na początku chciałam, żeby jej znajomość z Marco, przebiegła trochę inaczej, no ale sposób w jaki miało to być, zachowam dla siebie, może mi się przyda

co do Alii natomiast, to muszę powiedzieć, że zagubiła się we własnych poczynaniach i uczuciach, no i na dodatek nie ma tyle odwagi co Mei, jak sama powiedziała, nie mogłaby uciec z Colinem, no i boi się matki
Cytat:
Napisał Jelly oad
Odcinek genialny, jak wszystkie.
I... jak już skończysz to FS (  ) to może zrobisz jakby drugą część tego?
|
zapewne zrobię

ale najpierw czeka mnie krótka przerwa od tych wszystkich FS-owych zawirowań

będę musiała odświeżyć umysł na nowe pomysły

no i podstawowe pytanie: kto to będzie miał siłę czytać?
Cytat:
Napisał Searle
A zatem Em nie jest jednak grzeczną dziewczynką  Ale dlaczego ją w takim razie porwali? Gdyby było to ukartowane, to raczej nie zabijaliby jej ojca. Ale w sumie to jest ona psychiczna, że zakochała się w "sobowtórze" swojej dawnej miłości.
|
dlaczego porwali Em? Gdyby tak wgłębić się w jej rozmowę z ojcem to idzie to wyłapać
Cytat:
Napisał Searle
Li staro wygląda w krótkich włosach 
|
musisz ją zrozumieć, sporo przeszła dziewucha w ostatnim czasie
Cytat:
Napisał Searle
Alia jest durna i tyle, od początku jej nie lubiłam, a teraz jej sympatycy poznali jej prawdziwe oblicze.
|
prawdziwe oblicze Alii dopiero się ujawni
Cytat:
Napisał Searle
Jeśli chodzi o wizytę Colina w toalecie, to strażnik najpierw powinien te toaletę sprawdzić, a zatem: czy nie ma właśnie otwartego ona, jakiejś broni gdzieś specjalnie pozostawionej. No i po tym powinien rozkuć więźnia. Tak przynajmniej jest zwykle na filmach 
|
masz rację, ale nie opisałam, co zrobił strażnik, po słowach „masz dwie minuty Jensen”, ani co zrobił Colin gdy wszedł do toalety, więc mam pole do popisu w następnym odcinku
no moi kochani czytacze, ma ruda łepetynka jest zadowolona z liczby komentów, niedługo bonus

(jak ogarnę parę rzeczy).