Cytat:
Napisał mario
Przykro mi, że to powiem, ale uważam, że ktoś, kto kupuje WSZYSTKO, co jest związane z serią The Sims, jest naiwny i marnuje pieniądze.
|
Jasne, że tak. Nie wiem, jak można na przykład kupować wszystkie pakiety ze Store, bo te rzeczy są ładne, ale niewarte swojej ceny. Rozumiem natomiast kupowanie dodatków. Pewnie, że są robione na odpierdziel, i wcale nie przez mało opcji, bo pod tym względem nie narzekam, tylko dlatego, że mają bugi, no ale jednak wnoszą nowości, urozmaicające grę, i jeśli ktoś gra bardzo często, to opłaca mu się inwestować w te rozszerzenia.
Otoczenie Barnacle Bay też kupiłam, bo w przeciwieństwie do większości, bardzo lubię miasta EA. W sieci nie trafiłam jeszcze na takie, które byłyby zarazem ładne i wypełnione znającymi się Simami z rozbudowaną siecią relacji, a ja nie mam ochoty zapełniać pustego miasta tworzonymi przez siebie Simami - wolę grać, niż tworzyć rodziny. Możecie sobie mówić, że BB było zrobione dla kasy, ale bardzo je polubiłam i długo w nim grałam.
Cytat:
Napisał mario
I chyba chciałaś powiedzieć "od począdku istnienia TS1".
|
Właściwie to chciałam, ale potem spojrzałam na wiek osoby, do której się zwracam, i zmieniłam
EA i KASA to temat rzeka, poruszany już wiele razy, więc więcej offtopować nie będę