Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 07.08.2011, 09:26   #26
nmin

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Magiczne Źródła - nowe miasto do The Sims 3

Cytat:
Napisał mario Zobacz post
Przykro mi, że to powiem, ale uważam, że ktoś, kto kupuje WSZYSTKO, co jest związane z serią The Sims, jest naiwny i marnuje pieniądze.
Jasne, że tak. Nie wiem, jak można na przykład kupować wszystkie pakiety ze Store, bo te rzeczy są ładne, ale niewarte swojej ceny. Rozumiem natomiast kupowanie dodatków. Pewnie, że są robione na odpierdziel, i wcale nie przez mało opcji, bo pod tym względem nie narzekam, tylko dlatego, że mają bugi, no ale jednak wnoszą nowości, urozmaicające grę, i jeśli ktoś gra bardzo często, to opłaca mu się inwestować w te rozszerzenia.
Otoczenie Barnacle Bay też kupiłam, bo w przeciwieństwie do większości, bardzo lubię miasta EA. W sieci nie trafiłam jeszcze na takie, które byłyby zarazem ładne i wypełnione znającymi się Simami z rozbudowaną siecią relacji, a ja nie mam ochoty zapełniać pustego miasta tworzonymi przez siebie Simami - wolę grać, niż tworzyć rodziny. Możecie sobie mówić, że BB było zrobione dla kasy, ale bardzo je polubiłam i długo w nim grałam.

Cytat:
Napisał mario Zobacz post
I chyba chciałaś powiedzieć "od począdku istnienia TS1".
Właściwie to chciałam, ale potem spojrzałam na wiek osoby, do której się zwracam, i zmieniłam

EA i KASA to temat rzeka, poruszany już wiele razy, więc więcej offtopować nie będę
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania