Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 23.04.2012, 10:05   #993
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Malin Zobacz post
o.O Kurczę, miałam jeszcze nadzieję, że jednak nie zginą, że Chris udawał całą tę rozmowę, która tak naprawdę w ogóle się nie odbyła, bo z nikim się nie połączył... Spojrzał tak dziwnie, "kątem oka", jakby chciał, aby ona na pewno to usłyszała... Ehh... Zastanawia mnie też ta kartka, którą zostawił. Wiadomość dla Marco?
chciał, żeby usłyszała i chciał, żeby cierpiała jeszcze bardziej
no właśnie, na kartkę nikt nie zwrócił uwagi, o tym pisałam wcześniej :3
ta kartka odmieni życie złodzieja..

Cytat:
Napisał Brutus Zobacz post
Ogólnie, co do zakończenia mam przeczucie, że będzie to takie "pyrrusowe zwycięstwo", czyli, że nasi bohaterowie ostatecznie wygrają, ale poniosą niebywałe straty w ludziach.
nie mogłeś tego lepiej ująć to aktualnie jedyny komentarz, na który mogę spokojnie przytaknąć, bo nie mogę zdradzić co się będzie działo dalej, a niektóre wasze wypowiedzi, korcą mnie do uchylenia rąbka tajemnicy

Jedyne co mogę wam dać, to mała wskazówka, którą umieściłam w tekście, ona w sumie wyjaśnia troszkę:
Cytat:
Napisał rozmowa Mei i Chrisa Zobacz post
- Skoro ustąpiłeś Marco... To dlaczego teraz tak bardzo uprzykrzasz mu życie...? Dlaczego próbowałeś mnie z nim rozdzielić...? Przecież chciałeś, żebym była szczęśliwa... - odezwała się dziewczyna, tuląc maleństwo – I czemu oskarżasz mnie o to, że go zmieniłam...? Przysięgam, że ja nic nie zrobiłam Chris... Przysięgam!
- To proste Mei. Postanowiłem cię odzyskać... I mojego prawdziwego brata również odzyskam.
Sprawię, że stanie się znów sku*wielem bez sumienia.
- Co... Co takiego...?
- Dokładnie to, co słyszysz – powiedział podchodząc do niej – Mój plan jest doskonały... A uwolnienie Marco przez kumpli z gangu, było jego częścią. Teraz kiedy znowu się ogarnął, zadam mu kolejny cios, po którym już się nie podniesie...
- To czyste szaleństwo... Ty chcesz, żeby on cierpiał...
- Masz rację. Bo tylko, kiedy cierpi, staje się podły i bezduszny.
Tak właściwie to sama sądzę, że Chris zasługuje na tortury w męczarniach, zrobiłam z niego prawdziwego potwora, choć na początku był nie mniej zwyczajnym facetem, niż swój brat, ciągłe intrygi i niewłaściwi ludzie z jakimi się obracał, sprawiły, że zamienił się w podłą szuję bez serca.

No i na koniec, słówko odnośnie tego co mam zamiar pisać...
Wasze posty (a bynajmniej ich większość), utwierdziły mnie w przekonaniu, że napisanie prequela to dobry pomysł (swoją drogą w Gwiezdnych Wojnach też tak zrobili xD).
Rozwieję wątpliwości tych, którzy uważają, że pierwsza, właściwa część zmieni ich postrzeganie na BR, bo jeśli nawet to nie będą to zmiany duże, można by powiedzieć, że będą to zaledwie zmiany kosmetyczne :3
Odnośnie fabuły, to opiszę ostatnie cztery lata, przed właściwymi wydarzeniami, przepląta się tam Chris, będzie nawet trochę Mei, ale nie dużo, jedynie tyle, by wyjaśnić pewne kwestie z tego FS, nawet Gabriela i Emmanuele tam spotkacie, choć będzie to prawdopodobnie epizod. Ogólnie to opiszę tam trochę rzeczy, takich jak moment z dołączeniem Sophie do gangu i dlaczego Dante stał się tak ogromnym wrogiem Marco, bo tego to właściwie nie wyjaśniłam :3
No i będzie trochę z dalekiej przeszłości Takedy i Jensena, może tam nawet przeszłość Kurzanov'a wplątam (dla niedoinformowanych, to nazwisko Juriego, które nie przewinęło sie przez całe FS ani razu, tak swoją drogą xD).
Oczywiście będzie również kilka złodziejskich skoków (między innymi ten, w którym Marco stracił nogawkę od spodni )
Podsumowując - sporo Marco, Colina & spółki - czyli to, co tygryski lubią najbardziej

Cytat:
Napisał Silver Zobacz post
6 zdjęcie seksi tyłek
ahaha, czułam, że ktoś przemówi w tym temacie xD no wiesz, simka Libby zdążyła się już o tym przekonać xD
http://i927.photobucket.com/albums/a...0-05-15-63.jpg

Cytat:
Napisał Silver Zobacz post
EDIT: dobiłaś do setnej strony. Gratuluję ^^
i dlatego z tej okazji szykuję dla was niespodziewankę, którą na sto procent dostaniecie jeszcze przed odcinkiem, ale póki co nie zdradzę co to będzie :3

dziękuję wszystkim za komentarze, jesteście złotymi czytelnikami kochani