Cytat:
Napisał Laselight
Szkoda mi Smoke'a. Dlaczego napadli akurat jego?
|
Smoke pobiegł za kimś kogo widział w lesie, w poprzednim odcinku, na jego nieszczęście był to Scorpion, który chętnie zarżnąłby go jak świnie, zresztą jak wszystkich którzy mu przeszkadzają
Cytat:
Napisał Laselight
Jade jest naprawdę spostrzegawcza. Na pewno Sub sie zakochal w Kitanie, a ona nie zauwazyla. Ale dobrze, ze chociaz przyjaciolka wie.
|
Jade jest dobrą przyjaciółką i bardzo spostrzegawczą osobą, dlatego Kitana dość poważnie przemyśli sobie jej słowa :>
Cytat:
Napisał Laselight
A na fotach juz jest ts2 czy dalej mk. nie zauwazam roznicy.
|
jeszcze nie ma ts 2
Cytat:
Napisał Malin
Nosz jak to Scorpion odważył się znieważyć i skrzywdzić mojego Smoke'a?  Nie wybaczę mu tego! Mam nadzieję, że Sub spuści mu niedługo łomot, a Smoke poprawi 
|
jeśli chodzi o Scorpiona, to nie jest takie proste

jego jedynym celem jest teraz zemsta na niewinnych ludziach, za rzekome zabójstwo jego całego klanu przez klan Sub Zera
tego który był według niego głównym sprawcą rzezi, już zabił, ale nie omieszka zabić również innych członków Lin Kuei, którymi jest Sub i Smoke...
jako opętany przez demony mściciel chce jednak najpierw dorwać Suba, dlatego siadł na jego najczulszy punkt, czyli Smoke'a, bo chce wkurzyć wojownika

szykuje się natomiast mała dywersja ze strony Suba, który zaczyna mieć coraz to bliższe kontakty z byłą ukochaną Scorpa

oczywiście wojownik nie jest świadom kim dla jego wroga jest (była) Kitana :>
ciekawie zapowiada się natomiast to, że kiedy Scorpion się kiedyś dowie o relacjach Sub - Kitana, to będzie miał ciężki orzech do zgryzienia, że się tak wyrażę
Cytat:
Napisał Malin
I trzymam kciuki, by szybko powrócił do zdrowia. Twarz ma idealną, no ale to już przecież wiesz xD I wiesz również, ze jestem w nim do szaleństwa zakochana xD
|
wróci, wróci :> o Twojej szaleńczej miłości również wiem xDD
Cytat:
Napisał Malin
Kitana oczywiście nie dostrzega sygnałów ze strony Sub Zera, chociaż widzą je chyba wszyscy, a zwłaszcza Jade 
|
Kitana zapewne widzi, tylko, że ciągle liczy na jakiś ruch ze strony Hanzo, dlatego niedopuszcza do siebie myśli, że coś jest na rzeczy
Cytat:
Napisał Malin
Szkoda, że tak szybko mu przerwała, ciekawe, co by odpowiedział na jej pytanie.
|
no to by było dość ciekawe :>
Cytat:
Napisał Malin
Swoją drogą, interesujące jest to, czy on jeszcze celowo to robi chcąc wzbudzić jej zaufanie i wyciągnąć informacje, czy to już nieświadomy flirt i początek głębszego uczucia? ;>
|
chyba pamiętasz jego rozmowę ze Smoke'iem? :> przyjaciel zna go dosyć dobrze, więc wie, że to tylko tłumaczenia Suba
Cytat:
Napisał Malin
Rozmowa Ermaca z Nightwolfem świetna, taka na luzie, beztroska i zabawna. Jakby gdzieś wokół nie czaiła się groza, a oni byli zwykłymi chłopcami, a nie wojownikami. To takie niepodobne do wyglądu Ermaca xD
|
ahaha

Ermac jest najmłodszym nindżasem w całej grze, więc zrobiłam z niego młodzika i tutaj
takiej wyluzowanej postaci brakowało mi w tym FS, więc zrobiłam z niego takiego cwaniaczka, który ma odpowiedź na wszystko

a Nightwolf musi go niestety znosić, gdyż pomaga mu opanowywać moce jakie ma ten wojownik :>
Cytat:
Napisał Malin
A Mileena - czyżby w następnym odcinku już dopięła swego? Jestem strasznie ciekawa, co będzie dalej.
|
powiem tylko tyle: szykuj się na... wiesz co xD
Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
ahh, fajny odcinek  Ale nadal uparcie twierdzę, że Kitana nie pasuje do Suba 
|
to kogo widziałabyś przy jej boku? :>
Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
Jade jest bardzo ładna, ma piękny strój  Za to Kitana ma jak dla mnie dziwną skórę  taka.... Plamiasta? i żółta 
|
noo skóra Kitany jest taka dziwna, no ale nie ja klonowałam te postacie z gry

ktoś zrobił krzywdę Kitanie, bo na grze wygląda bajecznie i ślicznie, a Jade nie jest taka ładna xDD
dziekuję za komenty dziewczyny :3
i liczę na więcej, bo coś ostatnio się tu zastój zrobił mały... :>