|
|
#11 | ||||||||||
|
Reputacja: 10
|
Smoke pobiegł za kimś kogo widział w lesie, w poprzednim odcinku, na jego nieszczęście był to Scorpion, który chętnie zarżnąłby go jak świnie, zresztą jak wszystkich którzy mu przeszkadzają
![]() Cytat:
jeszcze nie ma ts 2 ![]() Cytat:
![]() jego jedynym celem jest teraz zemsta na niewinnych ludziach, za rzekome zabójstwo jego całego klanu przez klan Sub Zera tego który był według niego głównym sprawcą rzezi, już zabił, ale nie omieszka zabić również innych członków Lin Kuei, którymi jest Sub i Smoke... jako opętany przez demony mściciel chce jednak najpierw dorwać Suba, dlatego siadł na jego najczulszy punkt, czyli Smoke'a, bo chce wkurzyć wojownika ![]() szykuje się natomiast mała dywersja ze strony Suba, który zaczyna mieć coraz to bliższe kontakty z byłą ukochaną Scorpa oczywiście wojownik nie jest świadom kim dla jego wroga jest (była) Kitana :>ciekawie zapowiada się natomiast to, że kiedy Scorpion się kiedyś dowie o relacjach Sub - Kitana, to będzie miał ciężki orzech do zgryzienia, że się tak wyrażę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ermac jest najmłodszym nindżasem w całej grze, więc zrobiłam z niego młodzika i tutaj takiej wyluzowanej postaci brakowało mi w tym FS, więc zrobiłam z niego takiego cwaniaczka, który ma odpowiedź na wszystko a Nightwolf musi go niestety znosić, gdyż pomaga mu opanowywać moce jakie ma ten wojownik :> Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ktoś zrobił krzywdę Kitanie, bo na grze wygląda bajecznie i ślicznie, a Jade nie jest taka ładna xDD dziekuję za komenty dziewczyny :3 i liczę na więcej, bo coś ostatnio się tu zastój zrobił mały... :>
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|