View Single Post
stare 15.05.2014, 21:33   #43
Caesum
Administrator

Reputacja: 100
Domyślnie Odp: Simy Caesuma

Cytat:
Napisał Xillei Zobacz post
Autorką bluzy jest Bring Me Victory, a zalinkowany blog należy do TheBoyWhoSimmed. Po prostu takie rzeczy często prowadzą do tego, że ludzie biorą za autora niewłaściwą osobę, więc jestem trochę przewrażliwiona. (Nie wiedziałam, że są jeszcze na świecie ludzie, którzy nie używają Tumblra. )
Ano są. Zresztą, gdyby nie konieczność to nawet z facebooka bym nie korzystał.

Cytat:
A ile widziałeś kobiet mojego autorstwa? Opaque i Acme były zrobione wieki temu, poza tym chyba tylko Pieta i Lida. Pierwsza ma buźkę tak słodką, że aż mdli, a drugą ktoś wcześniej nazwał "męską" i nie mogę utrafić w nic pomiędzy. Sayi nie liczę.
Ej, czego chcesz, Pieta jest urocza! Twoje simki są fajne, tylko przy ostatnich za bardzo przesadziłaś z twardymi rysami twarzy. Są z pewnością lepsze od moich.

Cytat:
"Zez" może być związany z tym, że EA nie potrafi niczego zrobić jak należy i soczewki kobiet to, nie wiedzieć czemu, lustrzane odbicia. Gdzieś był fix na to, ale nie pamiętam gdzie i czy w ogóle jeszcze działa. Nos jest dobry.
To bardzo możliwe. Właśnie ściągnąłem ten fix, zobaczymy jak będzie przy następnych simkach.

Cytat:
Napisał Mika Zobacz post
Simka bardzo ładna szczególnie podobają mi się jej oczka i usta. Mogę sie przyczepić tylko do brwi których nie widać. A i jeszcze jedna uwaga, wszystko się według mnie na tym zdjęciu zlewa, ma taki sam beżowawy odcień 5+.
Nie widać? A moim zdaniem są bardzo widoczne! Nie wiem jak bardziej mógłbym je przyciemnić.

No i dziękuję za komentarze! A teraz coś z zupełnie innej beczki. Usiadłem przy CASie i w końcu spróbowałem stworzyć faceta, bo podobno ich się trudniej robi niż kobiety. W ten sposób powstał kolejny sim, trochę inspirowany stylem Yuki(u której wciąż zbieram się, by napisać komentarz). Koncepcja mężczyzny miłego charakterem jest dla mnie obca, dlatego tu również nie będzie słodyczy. Cóż, w każdym razie poniżej absolutnie, całkowicie pierwsza próba stworzenia sima-mężczyzny w trójce. Czy się spodoba, tego już nie wiem, no ale zawsze jest ten pierwszy raz.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 15.05.2014 - 22:03
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem